***JÄÄR

Marsi ja Pluuto trigoon annab sulle tiivad — oled nüüd suuteline end tõsiselt kätte võtma ja üles töötama. Just töö ja teenistuse ning sinu sotsiaalse positsiooniga seonduv on faasis, kus on kergem teha vajalikke muudatusi. Rutiini on kergem taluda, rutiin annab hoopis hea võimaluse millessegi tõsiselt süveneda ja hoida niimoodi üleval töist meeleolu. Kui oled olnud haige või end lihtsalt kehvasti tundnud, siis nüüd on suurepärane võimalus end kiiresti taastada. Nädal on igati sobilik ka püsivust nõudvate treeningute elustamiseks, samuti hiljuti tehtud muudatuste kinnistamiseks. Seega õige aeg leida endale üks kasulik harjumus, mis võiks saada su elu lahutamatuks osaks. Kolmapäeval, neljapäeval ja reedel ettevaatust liikluses ja mujal, kus võib midagi äkilist juhtuda.

***SÕNN

Skorpionis (mis on Sõnnide jaoks üks-ühele suhete märk) teevad ühenduse Merkuur ja Saturn ning Päike ja Põhjasõlm. Niisiis võib algav nädal osutuda oluliseks just „neljasilma” suhete osas (see ei puuduta olukordi, kus sa suhtled mingi suurema seltskonnaga). Võimalik, et su partner — olgu siis tegemist kallima või hoopis koostööpartneriga — aitab sind nüüd olulisel määral, juhatab sulle kätte õige „teeotsa”. Just vaimses-intellektuaalses plaanis võib sul oma partnerist oluliselt kasu olla. Kui nüüd algab uus tutvus, saab see olema püsiv, kuid eriti algusfaasis üsna puine ja pingutust nõudev. Samas muudab Marsi ja Pluuto trigoon sind väga energiliseks ja elujõuliseks — tunned et su loomejõud on kulminatsioonis, mistõttu oled oma tegevuses äärmiselt produktiivne.

***KAKSIKUD

Teisipäev nõuab sinult head psühholoogilist vaistu ja taktitunnet — seda eriti just seoses koduste perekondlike suhetega. Töises ja ärilises plaanis ei sobi teisipäev ärisidemete loomiseks ega ka lepingute ja kokkulepete sõlmimiseks.

Samas lubab Merkuuri ja Saturni ühendus sul süveneda nendesse teemadesse, mis sulle ehk tavaliselt vastukarva. Nüüd oled sa võimeline keskenduma ja rohkem „paigal püsima”. Hea rutiinitaluvus lubab teha tõsist tööd. 

Teisel tasandil annab nädal sulle suurepärase võimaluse teha loovaid muutusi oma koduses majapidamises — näiteks väike remont või suurpuhastus või mööbli ümberpaigutus. Ka koduste suhete tasandil võivad asjad paraneda.

***VÄHK

Suurepärane nädal selleks, et keskenduda oma elu loovale ja mängulisele küljele. Näed nüüd rohkem positiivset kui negatiivset ning suudad isegi halvas näha head. Su naiselik intuitsioon võib saavutada täiesti uue taseme ning sa oled tänuväärne kaaslane oma depressioonis sõbrannadele. Su mõttejõud ja intellektuaalne energia on eriliselt tugevad, mistõttu su sõnad mõjuvad jõuliselt või lausa hüpnotiseerivalt. Ka romantilises plaanis oled üsna intensiivne ja avaldad oma partnerile kindlasti muljet. Teisipäeva esimeses pooles võib esineda segadusi ja üksteisest möödarääkimisi, päeva teises pooles kummitab tülide ja vaidluste oht. Kolmapäeval, neljapäeval ja reedel tuleks vältida lubaduste andmist ja lepingute sõlmimist.