***JÄÄR

Merkuuri ja Marsi trigoon on aspekt, mis mõjub sulle kui katalüsaator — ja seda eelkõige vaimses plaanis, aga samuti ka suhete tasandil. See on väga soodne aspekt uute koostöösuhete alustamiseks. Vaidlused ja ühised arutelud on nüüd viljakad ja viivad kiirete lahendusteni. Kolmapäev on siiski päev, kus tuleks hoida madalat profiili ja mitte sekkuda sinna, kuhu sind ei vajata. Nädala teises pooles on oht üle mõelda ja tekitada sellega kunstlikke probleeme.



***SÕNN

Nädala esimeses pooles võib veel tunda anda Veenuse ja Marsi kvadraat, tuues kaasa kadeduse ja armukadedusega seonduvat. Seda omakorda võimendab Veenuse lähenemine Pluutole. Kuid pigem puudutab see ideede ja tõekspidamiste maailma, mitte niivõrd intiimset plaani. Võimalik, et koged tugevat survet ja vastutöötamist oma ideedele ja uskumustele. Keegi võib üritada sinu kallal ajupesu läbi viia või lihtsalt ignoreeritakse demonstratiivselt sinu arvamusi. Käiks justkui võitlus selle viimase tõe nimel.



***KAKSIKUD

Nädala mõjud on sinu jaoks üsna vastuolulised — Merkuuri ja Marsi trigoon paneb asjad liikuma ja lükkab su tegemistele sisse suure hoo. Selle aspektiga naudid sa oma mõtteteravust ja ideaalset kohanemisvõimet. Seevastu Merkuuri-Saturni kvadraat paneb muretsema pisiasjade pärast ja ei lase asju ning inimsuhteid näha laiemas plaanis. Kolmapäeval tuleks vältida igasugust riski, samuti vältida uute suhete loomist.



***VÄHK

Inimsuhetes tuleks nüüd jälgida, et ei oleks üksteise ärakasutamist, käsutamist ega manipuleerimist. Sa oled oma partneri või partnerite suhtes kas liiga nõudlik, või siis loodad liialt nende toetusele ja abile. Samamoodi võidakse käituda ka sinu enda suhtes. Seega on kõige olulisem säilitada tasakaal enda ja teiste vahel. Kolmapäev võib olla üsna äkilise mõjuga, mistõttu tasuks olla taktitundeline suhetes ja ettevaatlik liikluses ning ümberkäimisel ohtliku tehnikaga.