***JÄÄR
Nädalas on palju rahutust ja võimalusi üllatavateks või lausa ettearvamatuteks arenguteks.
Samas soosib nädal kodu ja majapidamisega seotud muudatuste tegemist — seega on see üsna hea aeg selleks, et oma majapidamises üks korralik suurpuhastus ette võtta — viska vana ja ebavajalik kola ja träni minema!
Teisipäevast laupäevani teeb Marss nõrga pingeaspekti Neptuuniga. Ja kuna Marss on sinu jaoks partnerluse märgis (Kaaludes), võib see aspekt muuta keeruliseks ja raskesti mõistetavaks paljud suhtemomendid. Aeg ei sobi lepingute sõlmimiseks ega asjaliku koostöö alustamiseks.

***SÕNN
Esmaspäevane Veenuse sekstiil Uraaniga ning pühapäevane Veenuse ja Marsi trigoon muudab nädala sinu jaoks üsna värvikaks ja sündmusterohkeks — seda muidugi juhul, kui ikka seltskonnas liigud ja mitte kuskil vaikses metsatalus ei puhka. Eriti just nädala esimeses pooles võivad aset leida põnevad seltskondlikud sündmused. Nädal on üsna soodne ka rahalises plaanis, soodustades ostu ja müüki sulle kasulikel tingimustel. Samas peaksid olema väga ettevaatlik liikluse ja laiemas plaanis üldse liikumisega seonduvaga. Võimalikud on transpordivahendiga seotud tehnilised probleemid.

***KAKSIKUD
Nädal on igas mõttes nauditav ja võimalusterohke romantilises ja intiimses plaanis. Kergem on leida vaheldust ning avastada ka oma püsipartneris uusi külgi. Nimelt teeb Kaksikutes liikuv Veenus esmaspäeval sekstiili Uraaniga ning pühapäeval trigooni Marsiga. Samas on ebastabiilses seisus kõik, mis seostub rahaasjade ja omandisuhetega. Ära laena sõbrannale raha ning ära ka ise võlgu võta. Samuti ära laena kellelegi kasvõi lühiajaliselt mõnda oma tehnikavidinat.

***VÄHK
Algaval nädalal tunned, et sul on kõrini olemast kuulekas mutrike ühiskonna masinavärgis. Sa tahaksid teha midagi, mis sind tõeliselt huvitab ja mida sa ei peaks tegema labase rahateenimise pärast.
Just seepärast hoogustuvad sinu suhted sõbrannadega, eriti nendega, kellega koos kuulud mõnda klubisse või huviringi. Ühise asja ajamine ja ühised tulevikuvisioonid tunduvad nüüd eriti olulised. Salamisi loodad, et suudad leiutada igiliikuri või õigemini rahamasina, mis vabastaks sind sunniviisilise palgatöö orjusest.