***JÄÄR

Detsembri esimese nädala Marsi asend on äärmiselt provokatiivne. Marsi ühendus Liliti, kvadraat Pluutoga ning lähenev opositsioon Uraaniga nõuab sinult suurt ettevaatust ja vaoshoitust. Nüüd tasuks olla eriti tähelepanelik nii liikluses kui mujal, kus võib midagi ootamatut ja äkilist juhtuda. Ka kõikide üks-ühele suhete osas tuleks hoiduda kedagi ärritamast, samuti peaksid jääma rahulikuks võimaliku provokatsiooni korral.

***SÕNN

Argipäevased pisiasjad, samuti töökohustused, võivad nüüd võtta ootamatuid ja ettearvamatuid pöördeid. Sündmused võivad minna hoopis teisiti, kui olid planeerinud. Või siis oled oma tööde ja tegemistega totaalses ajahädas. Eriti just nädala esimeses pooles kipuvad asjad ja ettevõtmised venima, takerduma või lihtsalt veidralt välja kukkuma. Samuti on võimalikud tööga seotud pingete kuhjumised.

***KAKSIKUD

Armuasjade liinis võib nädal tuua nii põnevust-elevust kui ka ootamatuid ja ebaloogilisi sündmusi. Tutvused on kerged tekkima kõige erinevamates olukordades, samas ei jää need kindlasti püsima. Seega on nädala mõjud üsna kergemeelsed ja kiiresti vahelduvad. Samas võivad ametlikud suhted ja kohtumised kaasa tuua palju mitmesuguseid kohustusi, nõudmisi, tingimuste esitamist jne. Seda eriti nädala esimeses pooles. Nädala hoiatus — mitte riskida ega sattuda ahvivaimustusse kellegi esmapilgul ahvatlevast pakkumisest!

***VÄHK

Nädal nõuab sinult väga peeneid psühholoogi oskusi — seda just kõikides üks-ühele suhetes. Keegi võib sinu suhtes väga jõuliselt käituda, esitada sulle mingeid tingimusi, nõuda midagi jne. Ka suhetes oma lähedaste ja pereliikmetega ürita vältida tundlikke teemasid, eriti ei tohiks hakata klaarima mingeid vanu asju minevikust. Samas, kui saad omaette olla ja endale ausalt otsa vaadata, võid mingi olulise valupunkti ümber hinnata ja niimoodi sellest vabaneda.