***JÄÄR
Marss moodustab sellel nädalal kvadraadi Jääras oleva Erisega — tülijumalanna sümboliga. Seega hoia eelkõige suhete osas (eriti esmaspäeval ja teisipäeval) madalat profiili ja ära lase end provotseerida ega võimalikesse konfliktidesse tõmmata. Nädal tervikuna võimaldab positiivsel juhul edukat süvenemist ja põhjalikku keskendumist. Ka eksootika nii reisi kujul kui ka mõnes muus vormis võib nüüd ilusaid elamusi pakkuda.

***SÕNN
Nädal manitseb sind hoolikusele ja tähelepanelikkusele seoses võlgade ja laenudega, laiemas plaanis üldse ühisomandi ja kollektiivsete ressurssidega. Kui su sõbrants tuleb õnnetu näoga raha laenama, ütlegi talle nii, et nädala horoskoop ei luba raha laenata… Samuti ära laena välja ka mõnda tehnikavidinat — oma fotokat näiteks. Teine tähelepanukoht seostub muudatustega — ole nende tegemise ettevaatlik, eriti kui mõte midagi muuta on alles verivärske.

***KAKSIKUD
Nüüd on kõige olulisemad kõik üks-ühele suhted. Siin toimib kaks vastandlikku aspekti — Päikese kvadraat Neptuuniga ning Veenuse trigoon Uraaniga. Esimene aspekt võib sinu suhtemaastiku muuta keeruliseks, kaootiliseks ja arusaamatuks — võimalik on nii üksteisest möödarääkimine kui ka otsene hämamine ja valetamine. Seevastu Veenuse-Uraani trigoon lisab suhetesse uut särtsu ja värskust — võimalikud on kohtumised huvitavate, omapäraste ja värvikate tegelastega.

*VÄHK
Vähkide jaoks võib nädal fookusesse tuua töö ja tervisega seotud asjaolud. Kindlasti peaksid vältima ületöötamist, sööma ja magama piisavalt. Kui oled loomingulise töö tegija, võid kogeda üllatavat inspiratsiooni ning näha seoseid asjade vahel, mida sa varem pole märganud. Ka on võimalik olukord, kus sinu tööasjad võivad kaasa tuua romantilise arengu.
Suhete liinis võib keegi püüda sulle kuidagi survet avaldada ja sundida sind tegema midagi, mis on sulle vastumeelne.