*** JÄÄR
Kui oled ühiskondlikult aktiivne või sul on lihtsalt palju tööd, siis võid tunda, kuidas juhe tahab kokku joosta. Sinu konkurendid ja oponendid võivad üritada sulle kuidagi survet avaldada. Või esitab keegi sulle selliseid nõudmisi või tingimusi, millega sa ei saa nõus olla. Nii või teisiti tuleb nüüd olla valmis oma plaanide ja ettevõtmiste kaitsmiseks. Kuid Marsi ja Uraani kvadraadi tõttu võid kergesti minna kaitselt üle rünnakule.

*** SÕNN
Nädala vibratsioonid võivad sinus tekitada rahutu meeleolu. Sul võib olla tunne, et sa pole millestki olulisest teadlik või et kohe-kohe hakkab midagi juhtuma. Rutiinse töö puhul võib sul olla raske keskenduda, kuna su mõte hüppab siia-sinna. Samas on sul vaimse töö jaoks palju energiat ja su mõttejõud on väga tugev. Seega püüa nädalat kasutada selleks, et mingi raske probleemiga rinda pista. Ettevaatust nii liikluses kui ka kõrgustes!

*** KAKSIKUD
Raha- ja äriasjad võib olla see teema, millega seoses võid kellegiga vastuollu sattuda. Samuti pole soovitavad suuremad ostud — eriti just keerukas tehnika. Nädal võib esile tõsta ka olukordi, kus ilmnevad mõne olukorra või ka inimese puudused ja probleemsed küljed. Pead ehk midagi muutma, ümber vaatama, korrigeerima. Kui töötad meeskonnas, siis võib sinu ja teiste vahel ootamatuid pingeid üles kerkida.

*** VÄHK
Suures osas sarnaneb nädal eelmisele — konkurendid ja oponendid võivad su elu keeruliseks teha. Kui aga oled puhkusel kusagil vaikses kohas, siis võid tunda lihtsalt mingit seletamatut rahutust. Kui oled noor ja elad koos vanematega, võid nendega kergesti tülli pöörata. Üldse on sinu suhted kõikide autoriteetidega tavalisest pingelisemad. Ka on võimalik mingi ootamatu sündmus, mis võib kõik su kaardid segi lüüa.