***JÄÄR

Jääras liikuv Veenus on kvadraadis Pluutoga ning ühenduses Uraaniga. Seega on nädal just suhete liinis väga oluline ja tähendusrikas, ent seejuures ka pingeline. Veenus on raskes positsioonis, kuna Pluuto muudab armukadedaks, kirglikuks ja oma partnerit kontrollivaks, Uraan seevastu tahab aga vabadust ja sõltumatust. Millised jõud nädalas peale jäävad, sõltub su enda vabast tahtest ja valikutest. Paljudes suhetes võivad nüüd välja lüüa mingid vajakajäämised.

***SÕNN

Endiselt on kõige olulisem teema sinu alateadvus ja sisemine hingeilm. Positiivsel juhul oled äärmiselt loominguline ning suudad genereerida täiesti fantastilisi ideid. Kuid probleemne võib olla kõik, mis seotud raha- ja äriasjade ning üldse materiaalse maailmaga. Kalleid asju (eriti ehteid ja riideid) ei soovita osta — suur võimalus nende hilisemaks kaotamiseks, rebenemiseks jne. (Armu)suhete liinis annab tooni salapära, varjatus, intriig, pettus või enesepettus.

***KAKSIKUD

Nädala märksõnaks on grupiline tegevus, meeskonnatöö. Selles liinis on võimalikud pinged, mille allikaks võib olla nii kadedus kui ka lihtsalt erinevad arusaamised kas siis (töö)tasust või muudest hüvedest. Kuid positiivsel juhul võib meeskonnatöö tuua kaasa olulise läbimurde ja tekitada palju uusi vaatenurki vanadele asjadele. Nädala esimeses osas peaksid endiselt olema ettevaatlik igasuguste riskide võtmisega.

***VÄHK

Mida suurem on sinu ühiskondlik aktiivsus, seda pingelisemaks võib kujuneda nädal. Pinget võib tuua kõik konkurentsi või siis mingite privileegidega seonduv. Kadedus kui selline võib võtta eri vorme. Samuti võib tekkida olukord, kus pead otsustama, kas haarata midagi kindlat ja ihaldusväärset oma sõrgade vahele või lasta sellel minna. Romantikarindel on korraga mängus nii iha kui viha, mis võivad kergesti üksteiseks üle minna.