***JÄÄR

Nüüd peaksid hoolikalt jälgima oma mõtteid — võid kergesti sattuda mõne ebamäärase ja eksitava idee mõju alla. Või mõtled lihtsalt üle — ajad ka lihtsad asjad keeruliseks. Või siis vastupidi — teed selliseid üldistusi, mis ei kannata mingit kriitikat. Ent intiimses sfääris võid kogeda tavalisest suuremat kirge. Samas hoidu oma partnerit õpetamast ning ära esita talle mingeid tema vabadust piiravaid tingimusi.

***SÕNN

Esmaspäev ja teisipäev on soodsad kodu kaunistamiseks ja ka kunstiesemete või amulettide ja talismanide hankimiseks. Samas ei sobi need päevad oluliste äri- ja rahaasjade ajamiseks. Nädal tervikuna on soodne kõigeks, mis seotud koduse majapidamisega või siis perekondlike suhetega. Kui aga omad kalduvust gurmaanlusele, võid langeda kõhuorjusse ning samuti pole sa ükskõikne peente napside suhtes.

***KAKSIKUD

Jätkuvalt oled Kaksikutes asuva Päikese-Marsi ühenduse tõttu igati energilises meeleolus ja võid kergesti millegiga üle pingutada. Merkuuri-Neptuuni läheneva kvadraadi tõttu (täpne aspekt jaanilaupäeval) peaksid oluliste otsuste puhul kõike hoolikalt kaaluma ja vajaduse korral asjatundjaga nõu pidama. Romantilises plaanis on võnked sinu jaoks soodsad — sõprusest võib nüüd kergesti saada armastus.

***VÄHK

Endiselt kestab su elus äärmiselt loominguline faas — märkad kõikjal sinuga kõnelevaid sümboleid ning suudad tähele panna asju, mida teised ei märka. Ent elu praktilises pooles, äris ja rahaasjades võid teha valearvestuse, samuti võib sinuni jõuda moonutatud või lausa valet informatsiooni. Kolmapäeval, eriti aga neljapäeval, võid sattuda kõrgendatud tähelepanu alla — saada kas komplimentide või kriitika osaliseks.