***JÄÄR

Päikese ja Marsi kvadraat võib eriti nädala esimeses pooles muuta sind üliaktiivseks, mistõttu pole võimatu, et püüad sisse murda lahtisest uksest. Sa suudad olla väga veenev ja inimesi oma ettevõtmistesse kaasa tõmmata, kuid võid provotseerida ka konflikte. Samas lubab Veenuse-Marsi sekstiil nädala esimeses pooles luua kasulikke suhteid ja sidemeid just ühiskondlikus plaanis. Nädal sobib energia kulutamiseks läbi konkreetse töö ja süsteemi.

***SÕNN

Suhete liin võib olla üsna pingeline. Keegi võib sinu suhtes käituda kas ülimalt jõuliselt. Samas võid ka kohata isikut, kes mõjub sulle energiasüstina ja kes aitab sul olla aktiivsem ja tegusam. Teisel tasandil soosib nädal kõike, mis seotud välismaa, välismaalaste, reiside, eksootikaga, õpingutega. Nende märksõnadega seondub nüüd rohkem ilu, armastust, soodsaid võimalusi. Ehk siis näiteks reisile minnes on suurem võimalus romantiliseks kohtumiseks.

***KAKSIKUD

Eriti just nädala esimeses pooles võivad kõik töö, teenistuste ja üldse kohustustega seotud momendid kaasa tuua pingeolukordi. Suhetes oma kolleegidega peaksid olema igati taktitundeline ja keelt hammaste taga hoidma. Samas sobib nädal väga hästi igasuguseks eriti intensiivseks tööks, millega kaasneb suur energiakulu. Nädal sobib ka sügavalt endasse vaatamiseks ning ka kodu ja majapidamisega seotud asjadeks.

***VÄHK

Endiselt on olulisel kohal kõik üks-ühele suhted. Võid kohata kedagi, kellest on palju abi või sõlmid näiteks tööalaselt kasuliku lepingu. Ka on nüüd kergem jõuda sellise info jälile, mida sa vajad ja millest saad palju kasu. Nädala esimeses osas on võimalik ka kirglik seiklus — samas peaksid olema ettevaatlik liigsete riskide võtmisega. Eriti ebasoovitav on võtta laenu või ka ise midagi välja laenata — nii raha kui ka asjade näol.