***JÄÄR
Jäära valitseja Marsi asend on selline, et tekitab sinus soovi sisse murda lahtisest uksest. Sul puudub igasugune taktitunne ja sa oled valmis sisse ronima ka aknast, kui mõni uks su ees lukus juhtub olema. Kannatamatus ja rahutus paneb sind palavikuliselt tegutsema, mistõttu su teod jõuavad mõtetest ette. Sa võid jõuda vägagi palju ära teha, aga paraku võib kiirustava rahmeldamise tõttu kannatada su tööde kvaliteet. Tee parem vähem, aga tee kvaliteetsemalt!

***SÕNN
Kui suudad jääda mõõdukuse piiridesse ning ülepingutamist vältida, loob nädal sinu jaoks uusi võimalusi ehk siis avab nii mõnegi ukse. Negatiivsel juhul aga hindad oma võimeid üle ja võtad ette midagi sellist, millest sul jõud üle ei käi. Veenuse õnnelik asend aga soosib kasulike sidemete loomist tähtsate või oluliste isikutega, kellest võib hiljem palju kasu tõusta. Või siis on isiklikud ja ametlikud suhted rohkem omavahel seotud. Romantilises plaanis on olukord samuti paljulubav — uued tutvused on kerged tekkima.

***KAKSIKUD
Võimalik, et sellel nädalal pead näitama oma profesionaalseid oskusi. Kunagi õpitud teadmised ja omandatud oskused võivad olla rohkem päevakorras. Samas võib sellega tekkida ka mingeid probleeme — võid näiteks oma teadmisi-oskusi kuidagi valesti kasutada või pingutad selles teemas kuidagi üle. Kuid nädal soosib eksootikat, reisimist, välismaaga seotud suhteid ja kohtumisi. Näiteks võid reisil olles sattuda romantilisse suhtesse. Seevastu lähisuhetes võib olla tunda kasvavat pinget.

***VÄHK
Nädalas on mingil viisil segunenud väline sära ja demonstratiivsus ning sügavad ja varjatud momendid. Võimalik, et sa jätad väliselt täiesti teise mulje, kui sa oled oma sisimas, oma hinges. Seega võivad kergesti tekkida arusaamatused, kuna inimesed otsustavad sinu üle su välise oleku ja välimuse järgi. Nädalas võivad domineerida võimsad seksuaalsed energiad, mis muudab sind meeste silmis äärmiselt artaktiivseks. Neid signaale saadad sa alateadlikult, ilma et sa teadlikult selleks midagi teeksid.