***JÄÄR

Marsi ja Pluuto pingeseis võib sinu jaoks tähendada nii tavalisemast suuremat konkurentsi ja võimuvõitlust. Või siis seda, et oled lihtsalt üliaktiivses ja ehk isegi sõjakas meeleolus. Lisaks laeb su akusid ja Merkuuri hea aspekt Marsiga, mis võib muuta sind ülemäära jutukaks, vaidlushimuliseks ja kriitiliseks. Samas oled sa ideaalses vaimses vormis ja suudad kiiresti kohaneda muutuvate oludega. Parim nädal selleks, et püüda lahendada mõnda keerulisemat probleemi.

***SÕNN

Intiimses plaanis võib nädal tuua tõelist ja sügavat rahuldust. Sinu ja su partneri vahel voogavad sensuaalsed ja tundelised energiad, mis lubavad kõikehõlmavat ühtesulamist. Selle põhjuseks on Veenuse seotus nii Jupiteri kui Neptuuniga. Kuid pinget ja võitlusmomenti sisaldab kõik, mis on seoses sinu igapäevatöö või siis muude kohustustega. Sellel nädalal peitub Saatan sinu jaoks just detailides. Peaksid hoiduma ületöötamisest, samuti ole ettevaatlik (pisi)traumade suhtes.

***KAKSIKUD

Endiselt soosivad planeedid kõike töö ja kohustustega seonduvat. Töised momendid võivad olla rohkem seotud sügavalt isiklike hetkedega. Pole võimatu kontoriromaan. Või tunnevad kolleegid siis suuremat huvi su isikliku elu vastu. Kuigi sulle ei meeldi rutiin, võid nüüd selles osas suuremat tolerantsi üles näidata. Jätkuvalt peaksid vältima riskide võtmist, samuti oma soovide ja tahtmiste demonstratiivsest väljanäitamisest.

***VÄHK

Soodsad planeetide seisud kestavad edasi. Seega hoia silmad-kõrvad lahti, et mitte maha magada mõnda kasulikku olukorda või pakkumist. Eriti head on sinu võimalused just romantilises ja intiimses plaanis. Siin on võimalik väga sügav ja võimas kokkusulamine oma kallimaga — võib aset leida lausa telepaatiline teineteisemõistmine! Samas võivad ametlikud suhted olla üsna pingelised ja kaasa tuua tugeva konkurentsi ja võitluse paremate positsioonide pärast.