***JÄÄR
Halloweeni nädal võib kujuneda päris põnevaks — eriti siis kui oled liikuv tüüp ja ainult kodus ei istu. Mida rohkem sellel nädalal suhtled, seda suurem on võimalus, et satud mõnda põnevasse seiklusse või kohtud lihtsalt huvitava ja inspireeriva isikuga. Ka soosib nädal salapäraseid ja müstilisi asju ning loomingulist tegevust. Neljapäeva õhtul ning reede öösel ja hommikul püüa hoiduda tülidest ja ole ettevaatlik liikluses.

***SÕNN
Endiselt on üks-ühele suhted see teema, millest võib kasu tõusta. Võid kohtuda vajaliku inimesega või on kellestki lihtsalt olulist abi. Nädala esimeses pooles võid olla liialt nõudlik ja kriitiline oma partneri vigade ja puuduste suhtes. Või siis iriseb keegi sinu enda kallal — sel juhul võta rahulikult ja ära üle reageeri. Reede teises pooles ja laupäeval ära lase emotsioonidel üle pea kasvada — Sõnnis oleva täiskuuga võib see kergesti juhtuda!

***KAKSIKUD
Kui oled aktiivne inimene ja liigud erinevates seltskondades, siis võid kergesti sattuda seiklusse või isegi (armu)afääri. Ettevaatlik tuleks olla riskide võtmisega! Töises ja argises plaanis on olukord endiselt soodne, mängides sulle kätte uusi võimalusi. Või siis oskad ise neid võimalusi rohkem märgata. Nädal soosib loomingulisel erialal tegutsejaid. Töised ja olmelised ettevõtmised võivad tunduda tüütud või ebahuvitavad — vajad sellel nädalal midagi erilist.

***VÄHK
Tulemas on mõnus nädal neile, kes saavad elu vabamalt võtta. Nädal soosib kergemaid asju — sul võib olla rohkem juhuslikku õnne ja seda just pisiasjade osas. Teisel tasandil annab nädal võimaluse muuta midagi oma koduses elus, peresuhetes ja majapidamise tasandil. Võiksid kutsuda oma koju külalisi või muul viisil oma kodusesse atmosfääri vaheldust ja elevust tuua. Romantilises plaanis võib aktiviseeruda mõni vana suhe või on uus tutvus sarnane mõnele eelmisele.