SÕNN
Sõnni valitseja Veenus teeb reedel opositsiooni vabaduse ja mässumeelsuse sümboli Uraaniga ning laupäeval moodustab Veenus kvadraadi kontrolliva ja võimuka Pluutoga. Sellises asetuses Veenus tunneb end justkui lõhki kistuna — ühelt poolt soov olla vaba ja sõltumatu ning oma käikude üle ise otsustada ning teiselt poolt soov klammerduda, säilitada iga hinna eest, kontrollida ja omada. Võimalik, et tunned hirmu selle ees, et su partner läheb minema ja see paneb sind väga jõuliselt temasse klammerduma. Või tahad ise suhte lõpetada, aga siis saab hirm võimaliku muutuse ees sinust võitu ja sa klammerdud tegelikult mittetoimiva, kuid siiski tuttava ja turvalise suhte külge. Või isegi katkestad suhte, kuid siis tabab sind kahetsus, süütunne ja muude negatiivsete tunnete laviin.

KAKSIKUD
Esmaspäeval teeb Kaksikute valitseja Merkuur kvadraadi illusioonide ja unistuste sümboli Neptuuniga. Kui oled loomeinimene ja sinu tööks ongi unistuste ja nägemuste mateeriasse kanaldamine, on nädal pigem inspireeriv. Kuid väga praktiliste ja konkreetsete asjade osas võid kergesti ämbrit kolistada.
Ka tõstab sellel nädalal sinus pead edevus ja soov olla iga hinna eest tähelepanu keskpunktis. Sa ei suuda leppida mingi teisejärgulise rolliga ja tahad justkui Kuningannana pööblile kõrgelt poodiumilt lehvitada. Ka on sind nüüd üsna kerge lõksu meelitada, kuna su edevus ja tähelepanuvajadus röövib sinult viimasedki valvsuse ja ettevaatuse riismed. Komplimendid on selleks söödaks, millega sind kergesti „konksu“ otsa saab…

VÄHK
Nädala võnked on äkilised ja kirglikud, võimendavad nii iha kui viha. Voodis võid kogeda tavalisest jõulisemat kirge, samas võivad armukadedus ja omandiiha neid ilusaid hetki varjutada. Ka ühiskondlikes suhetes ning seltskondlikus plaanis on tunda survet, mõjutamist ja üksteise kontrollimist. Samuti peaksid suhetes oma koduse partneriga olema rõhutatult viisakas ja taktitundeline — koduga seotud suhteenergaid on hetkel võrdlemisi kapriissed — õhus on usaldamatust, süüdistamist/süütundeid, soovi partnerit kontrollida ja panna teda tegema midagi, mis talle ei sobi jne. Samas on nädal võrdlemisi soodne koduga seotud muudatuste tegemiseks — eriti kodu kaunistamiseks läbi väikese remondi või värvimistööde, nagu näiteks tuhmunud pindade säravamaks muutmine jne. Võib ka veidi mööbeldada — uut mööblit hankida või vana ümber paigutada.