JÄÄR (21. märts — 20. aprill)

Sa oled energiast pakatav, täis elujõudu, entusiastlik ja aktiivne. Aga naljakal kombel tõmbad sa ligi mehi, kes sulle üldse ei sarnane. Tavaliselt on see mees oma loomult rahulik ja kindel. Hästi mõistlik. Kes võtab elu tõsiselt ja on kannatlik. Selline kooslus võib sulle kas sobida või viia sind meeleheitesse.

SÕNN (21. aprill — 21. mai)

Sinu kindlameelne ja vankumatu vaim on see, mis teistele sümpaatsena paistab. Sa ei usalda pimesi mitte kedagi ja vajad aega enne, kui hakkad kedagi usaldama,aga kui see juba juhtunud on, oled üleni pühendunud. Aga kahjuks leiad sa tihti end vastamisi selliste meestega, kes on minevikus haiget saanud ja ei suuda oma eksi unustada või kes ei oska oma südant avada. Sinu püsivus ja suur kannatlikkus tõmbavad ligi neid, kes vajavad abi.

KAKSIKUD (22. mai — 21. juuni)

Sulle meeldib olla pidevalt seltskonnas. Õppida kogu aeg midagi uut. Olla inspireeritud. Sa tõmbad ligi inimesi just nendes samades seltskondades. Kes tunduvad sama elurõõmsad nagu sina, aga kelles sa lõpuks ikkagi pettuma pead. Väga sageli tõmbad sa ligi pealiskaudseid mehi, kes tunduvad küll alguses usaldusväärsed, intellektuaalsed ja tõsised, kuid kui õpid neid rohkem tundma, avastad, et tegemist on üksnes meestega, kes üritavad teistele meeldida ja kelle tegelik isiksus on täiesti igav.

VÄHK (22. juuni — 22. juuli)

Sa kohtled teisi inimesi nagu oleksid nad su pereliikmed. Sul on suur süda ja sa teed kõik nende inimeste heaks, keda sa armastad. Ja just sellepärast tõmbad sa ligi tundlikke, emotsionaalseid mehi.

LÕVI (23. juuli — 22. august)

Sa oled julge. Sulle meeldib juhtida ja kontrollida. Sa oled uhke. Ja sa tahad, et kõik saaks tehtud sinu äranägemise järgi.

Sulle meeldib külvata inimesi üle armastuse ja kingitustega, sellepärast tõmbad sa ligi selliseid “kleepuvaid mehi”. Sellisele mehetüübile meeldivad säravad naised, kes lisaks kõigele on helde käega.

Alguses võib selline suhe üsna normaalne paista, aga pikapeale hakkab sulle tunduma, nagu lämbuksid sa kellegi kõrval, kes sinust sammu võrragi kunagi maha ei jää.

NEITSI (23. august — 22. september)

Sa oskad kuulata, oled usaldusväärne, rahulik ja sul on igas olukorras tugev enesekontroll. Tänu sinu kannatlikule loomusele ja oskusele taluda rohkem, kui sa peaksid, tõmbad sa ligi mehi, kellel on juba suur koorem kanda. Sellisel mehel on kirju minevik, tal on raske elu ja ta toob su ellu üsna palju segadust. Sa tõmbad teda ligi, sest sul on kõik olemas, mida ta vajab: mugavus, turvatunne, tähelepanu ja rahu.

KAALUD (23. september — 22. oktoober)

Sinu isiksus tuleneb vajadusest tasakaalu järele. Sulle meeldib, kui asjad on omal kohal, et asjadel oleks mõte ja et nad oleksid harmoonias. Sageli oled sa aga liiga umbusklik, sul puudub enesekindlus ja sa pole kindel, kuidas mõnes konkreetses olukorras käituda. Sellepärast tõmbad sa ligi mehi, kes ei võta sind tõsiselt. Mehi, kes on ühe jalaga siin ja teise jalaga kuskil mujal. Mõnikord käitub ta nagu sõber, teinekord ta vaevalt tunneb sind.

SKORPION (23. oktoober — 21. november)

Sa oled sodiaagi kõige sõltumatum märk, sest sulle meeldib olla üksi. Sa vajad üksindust, et enda patareid taas täis laadida ja seetõttu tõmbad sa ligi mehi, kes on sellised nagu sina.

Selline mees on iseseisev ja sõltumatu. Tal pole tegelikult vaja kedagi enda kõrvale, aga ta hindab sinu seltsi. Probleem temaga seisneb aga selles, et ta on tihti liiga eemalolev ja isegi, kui sulle meeldib olla üksi, vajad sa lähedust ja tema ei suuda sulle seda pakkuda.

AMBUR (22.november — 21. detsember)

Sa armastad põnevat elu ja seiklusi. Sulle meeldib kui elul on sära. Kahjuks aga satud sa alati selliste meeste otsa, kes katsuvad sulle piire seada.

Võib-olla on see sellepärast nii, et su isiksus muudab su unistuste kaaslaseks? Võib-olla on see sellepärast nii, et sa oled kõike seda, kes tema ei ole. Kuidas ka on, sa tõmbad ligi mehi, kes katsuvad sind kinni hoida. Ja sinu jaoks, kes sa ei talu, et su elu kontrollitakse, on see lihtsalt talumatu.

KALJUKITS (22. detsember — 20. jaanuar)

Sina oled üks nendest, kes võtab elu tõsiselt. Sa oled liider, sa oled motiveeritud oma eesmärke täide viima. Sageli töötad sa mingi projekti kallal ja katsud seda teha võimalikult hästi.

Sinu töökus ja pühendumus tõmbavad ligi mehi, kellel need omadused puuduvad. Mehi, kes elavad praeguses hetkes ja võtavad elu kergelt — pidutsejad, naljamehed, seltskonnainimesed. Sellised, kes viskavad pidevalt nalja, kes ajavad su naerma ja kes õpetavad, et elu ei tohi liiga tõsiselt võtta. See võib olla lahe, aga see võib ka sulle mitte meeldida ja tema pealiskaudsus võib lõpuks su põhiväärtused hävitada.

VEEVALAJA (21. jaanuar — 19. veebruar)

Sa oled hästi pühendunud inimene ja teed kõike südamega. Kui keegi sind vajab, oled sa tõesti rõõmus, et saad aidata nii hästi kui võimalik.

Sulle meeldib luua lähedasi suhteid ja ilmselt sellepärast tõmbad sa ligi hoopis elupõletajaid. Sellistel meestel on mesine ja kaval keel. Nad meeldivad sulle, sest tahad nende jaoks olemas olla, aga kahjuks näeb ta sinu head südant ja kasutab seda ära. Ole ettevaatlik!

KALAD (20. veebruar — 20. märts)

Sa oled unistaja. Isegi, kui mõnikord võid olla selline vallatu ja jutukas, siis enamiku ajast oled sa oma mõtetes kinni. Ja sellepärast tõmbad sa ligi enesekindlaid mehi. Selliseid elavaid natuure, kes võimaldavad sul sinu kaitsvast kestast välja tulla.

Alguses tundub see sulle lõbus ja tore, aga tegelikult mõtleb see mees ainult iseenda peale. Sulle meeldib tema lõbus isiksus? Tegelikult on see liigne enesekindlus. Talle meeldib olla tähelepanu keskmes ja sinu jaoks, kes sa hindad tõsist ja emotsionaalset mõttevahetust, ta lihtsalt ei sobi.

Allikas: Kodused Lood