Kaljukits

Sind ootab ees aasta, mis soosib suuremat sissetulekut. Sa pole küll eriline materialist, kuid ometi pöörad sel aastal rohkem tähelepanu praktilisele poolele. Põhjuseks soov nautida rohkem vabadust ning instinktiivselt otsidki võimalusi sissetulekut suurendada ja seeläbi mõnusamalt lõõgastuda.
Aastal 2010 on sul tahtmine liikuda ülespoole karjääriredelil ja tugevdada oma reputatsiooni. Suureneb vastutus üldiselt ja eriti tööelus, aga see ongi vajalik, et edasi liikuda. Kuna otseteed tippu ja täielikku vedamist karjääris pole oodata, ammutad rahulolu õnnestumistest, mida tööl saavutad. Sind märgatakse tööl sinu loomuliku ande tõttu. Vabade vahendite olemasolul võib sul tekkida soov investeerida edendamaks oma karjääri. Mõni Kaljukits võtab ette salajase teenimisviisi. Õppimine, enesetäiendus ja haridus on valdkonnad, kus on oodata rohkesti muutusi.
Armastuses oled rahulolev. Armastus leiab sind kõige kergemini aprillis ja novembri keskpaigast aasta lõpuni.

ARMASTUS
Sinu meelel mõlguvad tõelised ootused ja ideaalid armastusest, kuid mõned takistused on ees. Kui tunnetate partneriga intuitiivselt üksteise vajadusi, on hoopis lihtsam mõtteid vahetada ning vabalt armastada. Asju selgeks rääkides märkad oma suhtes ka muutusi. Esitledes oma uusi ideid ja võimalusi, astud suure sammu läbimurde suunas ning teie suhe võtab hoopis uue iseloomu. Sügavam side aitab sul muuta oma suhtumist ning sa leiad, et oled võimeline teadlikult oma kodus positiivseid muutusi tegema.

Ära jäta ennast unarusse. See on suurepärane aasta vaatamaks iseendasse ning avastamaks nii mõndagi uut, mis paneb sind isegi põhiväärtusi ja arusaamu ümber tõlgendama. See, mille sa eest leiad, julgustab sind endaga rohkem vaimsel tasandil suhtlema. Hülgad ehk vanad käitumismustrid ja hakkad elu teise pilguga vaatama. Hindad suhtes innovatiivsust ning lõpuks leiad oma kodus harmoonia ja rahu.
Tähtis on seejuures säilitada oma sõltumatus, see aitab sul kõikide muutustega toime tulla.

RAHA
Raha tuleb sinu juurde sel aastal kergemini lihtsustamaks sinu elu ka pisidetailides. Sinu võimekus on suurepäraseks vahendiks ning on ka parim kaaslane ületamaks takistusi toimetulekus igapäevaasjadega. Jälgi rahavooge oma peas ja paberil. Sinu optimism kaitseb sind vastuolude eest rahaasjades. Alates maikuust saad asjad joonde aetud ning võib isegi tekkida võimalus teha pikaaegne investeering kinnisvarasse. Ole julge kasutama kogu infot, mida saad kasutada oma elujärje parandamiseks.

SUHTED
Aasta 2010 tõstab sinu energiataseme väga kõrgele, tunned soovi alluda naudingutele. Leia vaid see õige nupp, mis sind sellel kursil hoiab. Sul on väga palju tegemist, et kõike oma ettevõtmisi aega ära mahutada. Elurütm intensiivistub ning tekib rahulolu uuest täiuslikkusest. Suuremad väljakutsed ootavad sind aprilli ja juuni vahel. Hoolimatus võib viia eemale mõned head võimalused, seega ole tähelepanelik. Hoia pea selgena ning võta kahetsuseta enesele aega otsusteks.

Veevalaja

2010 on sulle ideaalne oma populaarsuse tõstmiseks ning teiste mõjutamiseks. Suuremale osale Veevalajatest on see jõuline aasta. Sul on eriline karisma ja külgetõmme sel aastal. Saturn hoiab sind kindlalt teel ning Jupiter vallandab energia. Oled tavapärasest abivalmim ja kaldud veidi vaimsusesse.

Tervislik vaade elule aitab paremini stressiga toime tulla. Sa keskendud oma vaimsusele, seda tõenäoliselt enesetäienduse, reisimise, kultuuride avastamise või filosofeerimise kaudu.

Liikumine paremuse suunas paneb sind tegema radikaalseid muutusi, selliseid, mille järgi tahad oma elu seada, kuigi vilju saad maitsta alles mõne aasta pärast. Praegu piisab aga erutavast mõttest, kuidas võiks kõik olla.

Raha ja armusfäär on sel aastal muutlikud, olles pigem hetkeseisundid. Armastus leiab sind kergemini veebruari ja mai esimeses pooles. Tõenäoliselt lood uue sõprussuhte.

ARMASTUS
Enda avastamise loomingulisemal teel õitseb ka muidugi sinu armastus. Tunned end hästi filosoofilisemas suhtes, mis sind partneriga lähendab. Sinu esmasooviks on kogeda sügavat armastust. Kuigi veel hiljuti olid uhke oma individuaalsu üle, mõistad sa nüüd armastuse tähtsust ning soovid luua perekonda või tugevdada olemasoleva pere alustalasid.
Kui õpid endast rohkem andma, siis saavutadki sügavama suhte ning see aitab sul eelarvamusteta armastusse suhtuda. Nii saavutad suurema enesekindluse. Kui aktsepteerid ennast ja naudid elu, tekib ka vähem pingeid sinu ellu. Sisemine usk suhtesse pakub sulle külluslikku armurõõmu.
Sügisel võid end altari ees seismas leida, sest teadmine, et keegi on su kõrval, pakub puhast rõõmu.

RAHA
Väljavaated on head, jätkad 2009. aastal alustatud pingutusi, need tüürivad õiges suunas ja sul on oma rahavoogudest korrektne ülevaade. Aprilli ja juuni vahel võimalused avarduvad. Augusti lõpust kuni novembrini korrasta oma kontosid, pea finantsläbirääkimisi, hangi praktilist infot lahendamaks võimalikke probleeme. Suuremat riski sa aga ei kohta, kui suudad välistele ahvatlustele vastu panna.

SUHTED
Aasta alguses tekkivad asjaolud lubavad sul elule vaadata selgema pilguga ning nii mõneski kohas tõmbud tagasi. Mõne lähituttavaga hoiad distantsi. Hinda oma suhteid objektiivselt, ära karda olla otsekohene nendega, kes tungivad sinu isiklikku ellu. Sinu elu rütm on kiire, pakkudes hulganisti kogemusi, eriti aprilli ja septembri vahel. Oktoobris võid endale puhkust lubada ja külvatud saaki lõigata.

Kalad

Vabameelsus ja lootusrikas suhtumine domineerivad aastal 2010. Sinu intuitsioon on lausa ebatavaliselt hea. Aasta pakub rahulolu mitmel tasandil, see on täis lootust, optimismi ja vaimsust. Saad kõigega suurepäraselt hakkama ning mõistad, mis sulle endale ja teistele rõõmu pakub. Tahad luua sügavat suhet, suhtud intiimsusse kui kunsti ja tahad seda armsamaga jagada.

Rahaga oskad ümber käia ning elu on selgem kui aastal 2009. Töös on aktiivne kuu oktoober. Osa tööst võtad ette põhitööväliselt.

Kõige rohkem on muutusi oodata sinu lähisuhetes. Sinu vaimne pool on rikkam ja vajad seda rohkem. Abi on kohal just õigel ajal, kui seda vaja peaks minema. Armastus ootab sind veebruari keskpaigast märtsi keskpaigani — see on SINU aeg, ole selleks valmis.

ARMASTUS
Sul on kaasasündinud anne inimesi ligi meelitada, kuid vahel tunned vastumeelsust väljendada oma tundeid isiklikul tasandil, sest laiendad oma armastust kogu inimsoo vastu. Tunned end sageli meelitatuna siis, kui tuntakse huvi sinu ideaalse mina vastu, mitte aga selle vastu, kes sa tegelikult oled. Elad ja pakud palju teistele ja võid ennast seejuures vahel ära unustada.

Kevadel 2010 on sul suur võimalus kohtuda inimesega, kes hindab just sinu ideaalset entusiasmi. Aasta edenedes jagad oma sisemaailma kellegagi, kes võiks sinu meelest olla su väljavalitu. Lood armusuhte ning teie vahel valitseb võimsalt kirglik suhe.

Kui adud, et sinu vajadused on tegelikult sama tähtsad kui teiste omad, hakkad mõistma ka ennast sügavamalt. Partneri vaimsusest haaratuna on teil võimalus saada mõnusalt sobivaks paariks. Lähisuhe aitab sul muutuda ja üle saada hirmust läheduse ees. Koos partneriga kiirgate ideaalsust ning suundute parema tuleviku poole.

RAHA
Aasta 2010 õpetab sulle, kuidas rahaga paremini toime tulla. Seni on sul olnud raskusi oma raha kontrolli all hoida ja kipud kulutustega liiale minema. Pead säilitama selge meele ja võid avastada, et rahakogumine võib olla üsna tulus. Takistused võivad meelest viia asjaolu, et arved vajavad maksmist. Oled õnnelik aasta esimesel poolel, kui suudad tarbetule ostule vastu seista. Vaagi kiireid otsuseid rahulikult. Tasuks saad selguse rahaasjades ning säilitad majandusliku vabaduse.

SUHTED
Aasta sütitab positiivsusega pea kõiki sinu ettevõtmisi. Hea aeg avastamaks iseennast ja lähedasi. Väldi pöördumatuid otsuseid suhtetasandil enne juulikuud, vajad aega mõne asja klaarimiseks. Neptuuni mõju teeb sind teiste suhtes tundlikuks, mis võib sind liialt mõjutada. Kaalu hoolikalt läbi kõik oma lubadused, enne kui otsuse vastu võtad. Lase loovusel ennast väljendada, nii suudad keskenduda ka endale.

Jäär

Uute väljakutsete aeg! Nuputad võimalusi suurendamaks oma sissetulekut ja oled selles ka edukas! Sinu sissetulekud tõotavad tõusta ning kasu tuleb grupitööst, aga ka sõprade abiga.

Elu on veidi väljakutsuvam, kui suhted teistega võtavad isiklikuma iseloomu. Aastal 2010 on põhjaliku vaatluse all suhted laiemalt, kuid need ei pruugi alati olla meeldivate killast. Võib öelda, et Tiigri aasta on nii mõnelegi Jäärale ses plaanis läbimurre, eesmärgini jõuad aasta lõpuks. Igatahes toob tööelu välja sinu paremad küljed. Samuti võid luua tõelise sõpruse partneriga või partnerlussuhte sõbraga, kui mängid oma kaardid õigesti.

See tähendab, et võimaldate üksteisele ruumi samal ajal näidates oma pühendumust, et asjad toimima saada. Suurimaid muutusi ongi oodata töös ja tervises. Viimase 4-5 aastaga oled olnud üsna vabalt tegutsenud ning 2010 jätkad seda suunda veelgi agressivsemalt. Armastus teeb sind vabamaks ja tunnetes oled vastuvõtlikum märtsi teises pooles, juuni keskpaigast kuni juuli keskpaigani ning augusti esimeses pooles.

ARMASTUS
Armastus ja romantika toovad aastal 2010 kaasa idealistlikku energiat. Naudid sidet oma olemuse hingelise ja müstilisema poolega. Seega vajad romantikatuuli, mis julgustavad sul ennast rohkem avastama. Samuti ihaldad intiimsust, mis lubab sul ja su armsamal tungida teineteise hinge kõige sügavamatesse kihtidesse. See polegi nii lihtne ettevõtmine, aga just sina, Jäär, julged teekonna teadmatusse ette võtta.

Sinu unistused süttivad, kui oled leidnud oma teisepoole, kellega koos unistada ja kes armastab sind ja on sinusse kiindunud, võttes sind just sellisena, nagu oled. Kui sul on aga juba tõsine suhe olemas, jõuate oma suhtes uuele, tähendusrikkamale tasandile. Sa keeldud hülgamast oma enesetunnetust, seega on ülioluline, et sinu arusaamad ja unistused leiavad armstussuhtes toetust.

Kevadel oled innukas oma suhet partneriga arendama ning saad aru koolsuse praktilisusest, mis aitab tasakaalustada teineteise energiat. See on sulle suureks kasvamise ja arenemise võimaluseks. Dramaatilised ebakõlad saavad selgemaks ja neid on lihtsam vältida, kui õpite üksteist praktilise poole pealt paremini tunnetama — koos edasi liikuma ja jagama.

Sügisel muutub sinu ja su armastatu suhtlus romatiliselt rahuldustpakkuvamaks, juhatades sügavama seotuseni — ehk isegi abieluni. Olulisel kohal on hoolivus ja mõistmine, üksteise vajaduste tunnetamine.

RAHA
Materiaalne pool on terve 2010. aasta jooksul heal järjel. Intuitsioon aitab sul leida soodsaid lahendusi ning hoiab eemale impulssostudest. Hoidu ohtlikele kiusatustele järele andmast aasta alguses ja hoidu kulutamast! Sulle avanevad head võimalused maksta tagasi vanu võlgasid või vältida uute võtmist. Mai lõpp pakub uue väljakutse, mis suurendab sinu sissetulekut ühel või teisel moel: küsi palgalisa, vaheta panka või küsi tagasi võlgu antud raha.

SUHTED
Satud inspiratsioonisoonele aprillis, kui vaja pidada läbirääkimisi, sest enne seda perioodi on sul kalduvus suhtuda olulistesse detailidesse veidi hooletult. Ära põika kõrvale takistustest, mis ilmnevad töös ja puudutavad eriti seaduslikku poolt.
Sinu kõrgenenud emotsionaalne haavatavus ei tohiks lasta sul eksida: esimese kvartali jooksul ära anna oma armuelus lubadusi, mida sul on väga raske täita.
Kasuta oma tugevaid külgi õigetel eesmärkidel. Ja kuigi vahel võib tunduda, et sinult ainult nõutakse ja oodatakse, hoia oma joont ning jää endale kindlaks lubamata end asjatult eksitada.

Sõnn

Töö sujub sinu jaoks aastal 2010 väga hästi. Paljud Sõnnid saavad töös tunnustust või auhindu. Siiski, hoolimata faktist, et armastad oma tööd, on see aasta ka tavapärasest raskem ja nõuab rohkem vaeva. Kaldud rohkem detailidesse ning see võib aeg-ajalt töö raskemaks teha. Sinu tööst võib saada sinu kutsumus ning mured lahenevad.
Isiklikud projektid liiguvad ülesmäge. Ettevõtmine, millega alustasid aasta alguses, kannab head vilja aasta lõpus. Ajastus on tähtis.

Romantika- ja lähisuhetes miski oluliselt ei muutu, mis võib olla ka heaks märgiks. Igal juhul peaksid aga leidma aega iseendale. Ainult töö ja vähe lõbu ei täida sinu rõõme. Pöörad sel aastal rohkem tähelepanu oma tervisele ja toitumisele. Õnnelikumad perioodid iseenda avastamiseks ja romantikaks on: mai, juuni ja august. Rahaasjades on rohkem õnne jaanuari viimasel nädalal ning suuremas osas aprillis.

ARMASTUS
Sinu armastus võtab aastal 2010 uue mõõtme. Oluliseks saab tasakaal andmise ja saamise vahel. Sinu sõbrad on väga toetavad ja entusiastlikud sinu soovides ja ettevõtmistes. Sõnni entusiasm parema tuleviku nimel leiab laiemat kõlapinda ning kaasa saavad haaratud nii mitmedki huvigrupid.
Sõnnil pole probleeme alustada uusi suhteid ning ta on võimeline loobuma sellest, mis ei tööta tema heaks. Liigud edasi teerajajana. Usaldades oma instinkti, suudad eristada musta valgest ning läbi näha inimeste tegelikke motivatsioone, säilitades seejuures kaine mõistuse ja enesekriitika. Mõtle oma otsused romantilisel tasandil hästi läbi ning hoia oma lootused ja unistused realistlikuna.
Sulle on tähtsad armastus ja kokkuhoidmine. Suvel tekitad oma partneris tõmmet, võlud teda oma eneseteadlikkusega, sina aga tunned end tema seltsis turvaliselt. Nii laskud oma armutunnetes sügavamale kui iial varem. Oled valmis riskima inimese nimel, kes on emotsionaalselt tugev.
Tunned end ülimalt positiivselt ja kõik näib ideaalsena. Tunned rohkem kui iial varem vajadust luua püsivat ning leiad end taas ja taas mõtlemas kodule, perele ja juurtele. Oktoobris rändavad su mõtted isegi soovile abielluda.

RAHA
Aasta alguses tekib sul soov muuta oma finantsseisu paremuse poole, kuid sul on raskusi leida aega lõpliku otsuse tegemiseks. Aga tõepoolest, sa oled intensiivsem ning kes otsib, see leiab. Kui kaalud laenu võtmist tähtsaks ostuks, ära kõhkle uurimast tausta, et kõik oleks seaduspärane. Tead täpselt, kuidas raha mõistlikult kasutada, loobu tühjadest kulutustest.

SUHTED
Aasta tuleb mitmes eluvaldkonnas intensiivne, seega ole võimalustele avatud. Iial ei tea ka, millal abi ära kulub. Võta aega innovaatilisemateks mõteteks hoidmaks end kursis tuleviku tarbeks — tormakus ja soov teha võivad sind enneagselt liita projektidega, mis ei tasu ära. Põgene kiusatuse eest väänata seadust, nii väldid paljusid probleeme. Hoia silma peal oma dokumentidel, tee tähtsamad muudatused esimesel võimalusel, et vältida hilisemaid sekeldusi. Ajastatus on oluline.

Kaksikud

Suurenevad võimalused reisida ning seiklused otsivad su üles. Kohal on ka mingi sisemine rahutus, seda peamiselt kustutamatu rännuhimu tõttu. Oled võimeline nägema n-ö suurt pilti ja vähem laskuma ebaolulistesse detailidesse.

Romantilised suhted on sel aastal keerulisemad. Sul palutakse ehk selgelt välja öelda oma soove või oodatakse liigset tõsidust. Sulle ei meeldi olla nurka surutud ning see tekitab sinus trotsi. Kui oled vallaline, võid luua tõsise suhte endast vanemaga. Võib-olla kohtute te vaid aeg-ajalt.

Mis puutub lastesse, siis nemad on sisenemas justkui uude eluetappi ning see võib nõuda sinu suuremat tähelepanu. Tunnetad oma loodud süsteemide tähtsust ning toetud oma elufilosoofiale, jagades seda noorematele.
Oivaline aasta reisimiseks, suhtluseks ja enesetäienduseks. Tõenäolised on põhjalikumad muutused karjääris ja pereelus.

Tugevamalt mõjutab sinu sisemaailma periood jaanuari viimasest nädalast veebruari esimsese nädalani. Romantilisel tasandil on kõige lahedam ja lõbusam augustikuus. Partneriga (või uue uue partneriga) intensiivistub suhe oktoobris.

ARMASTUS
Edu töös kandub üle ka sinu armusuhtesse. Ammutad jõudu uutest sõprussuhetest ning sind armastavad inimesed toetavad sind. Lähedaste julgustus aitab sul end julgemalt väljendada. Spontaansus võib küll vahel olla väljakutsuv ja ahvatlev, kuid sul on hea loomupärane tunnetus ning on oluline hinnata ja armastada ennast, seega suudad endale välja valida parima.
Viimastel aastatel oled olnud oma tunnetes veidi kahtlev, kuid nüüd ei vea su tunded sind alt. Kui sul on plaanis hakata kedagi „rõngastama“, siis ära muretse — õige inimene satub su teele. Kui jätad romantilise suhte ukse avatuks, muutub sinu kodu päikeseliseks ja stabiilseks ning isiklikud suhted paranevad. Aasta lõpuks on sinu ees justkui uus elu. Pakatad rõõmust, naudid oma partneriga kõige tugevamat armutunnet ning avastate teineteise sügavust emotsionaalsel tasandil.
Sinu romantilises plaanis on teatud üleminekuperiood, mis kätkeb endas avastust, kuidas oma eksistentsiga sotsiaalselt paremini sulanduda. Avardad silmaringi oma senistes tõekspidamistes ning õpid usaldama teisi, puhkedes õitsele ning sobitades oma loomingulist energiat uute tutvustega — eriti aga oma kallimaga.

RAHA
Aasta 2010 pakub häid võimalusi tasuda võlgu või vanu arveid. Paljud otsused seisavad raha taga, ühekordne finantssüst oleks suureks abiks. Toimid oma huvidest lähtuvalt nii hästi kui võimalik, pead suutma välja mõelda parima viisi oma rahaga toimetulekuks. Stress on kerge saabuma, sest uus aasta toob kaasa vajaduse oma kodu paremasse korda seada. Oluline on saavutada rahulolu emotsionaalsel tasandil ja teha seda nii, et oleks sobilik kõigile sinu lähedastele. Maikuus saab selgeks, kui palju võid raha kulutada.

SUHTED
Sel aastal oled oma elu ühe tsükli lõpus ning alustamas järgmist uuelt tasandilt. Seega on ideaalne likvideerida vanad võlad igas mõttes. Asjaolude lahendamiseks ära karda minna nii sügavale, kui vaja. Oled nõus rahas kokku hoidma millegi tähtsa nimel.
Armuelus ära võta enne aprilli vastu tähtsaid otsuseid. Panusta dialoogile ning võta hoogu maha initsiatiivikuses. Sinu partner teab täpselt, mida ta tahab, mis omakorda võib olla sulle soodsaks juhuseks tegemaks mööndusi ning näitamaks, mida sa sisimas soovid ja mõtled.

Vähk

Olulisel kohal on sel aastal armusuhted. Õppides jagama end nii finants- kui ka armutasandil, toob see aasta sulle palju rõõmu. Rahaasjad on väga tähtsal kohal. Tähtis on turvalisus, eriti kodus. Mängu võib tulla teistelt saadud raha või kindlustad kinnisvara. Partneri panusel on koduelus suur roll. Partneriga on teil soov täiustada oma intiimelu.

Tööl võib ette tulla avastusi ja väljakutseid. Siingi võib abiks osutuda abikaasa või teiste lähedaste raha. Teiste toetamine rahaliselt võib kanda häid vilju.

Muutusi ja ümber mängitud vastutust on oodata ka koduses õhkkonnas. Mõni Vähk kindlustab oma tagalat uue kodu või kinnisvaraga. September toob kaasa romantika- ja lõbutuuled.

ARMASTUS
Armastus on sel aastal kirglik ja muutuv ning sa õpid kohandama muutuvaid vajadusi. Ammutad jõudu positiivsetest muutustest, spirituaalsest ja emotsionaalsest terviklikkusest. Kui avad end võimalustele, siis sinu salajased unistused armsamast ja kogu maailmast aitavad sul tajuda enda tähtsust globaalses muutumises.
Vallalisena on sul tõenäosus kohata kedagi, kellel on artistlik anne. See võib juhtuda ka töökohal.
Sinu instinktid on ülivõimsad ning soovid rahuldada oma emotsionaalseid soove hirmu tundmata. Sinu pereelus on nii mõnedki väljakutsed, aga kui te mõlemad partneriga lepite enese ja teise puudustega, kaovad ka tarbetud emotsioonid. Ole tähelepanelik ja unusta eelarvamused peresuhtes — see tasub end kuhjaga ära, suunates sinu energiat õigesse kohta ning sa tajud oma kodumiljöö ja armastuse väärtust, tunnetad tuge ja õnne, mida pere annab.

RAHA
Aasta algus võib tekitada eufooriat: sulle makstakse tagasi võlgu, nii tekib väike rahatagavara. Seega puhub sulle lühikest aega soodne tuul. See võib aga tekitada tunde, et sul on, mida kulutada. Tegelikult tuleb kiiresti rahaseis taas üle vaadata ja vältida mõttetuid kulutusi.
Uus aasta võib tuua ametivahetuse või –kõrgenduse, investeeringuid jms. Ole aga ettevaatlik, oma ujedusega tõmbad ligi inimesi, kes võivad sinu naiivsust ja heatahtlikkust ära kasutada.
Aprillis ja mais seisavad sul ees tähtsad otsused. Võid seista erinevate valikute ees: kohene väljaminek lõbule või lahendad olukorra siiski konstruktiivselt. Väikesed rahasüstid aitavad sind. Juunis võib raha laekuda mitmest allikast, eriti kui oled vabakutseline.

SUHTED
Juunis ja juulis pane tähele, et armumine esimesest silmapilgust ei tähenda, et oled leidnud tõelise armastuse, kuid võib seda ka olla, kui paned kõik vahendid mängu.
Kogu aasta tervikuna on sulle soodne. Jõuad oma soovidele lähemale, kui suudad kontrollida oma emotsioone: ela neid välja tekitamata tunnet, et pead kohe mingile asjale õige lahenduse leidma. Tähtis on lasta asjadel paika loksuda, mitte hüpata pea ees kiiresti vette.
Järgi professionaalsel tasandil oma leppimisinstinkti: leiad sageli õige vastuse õigel ajal ja õiges kohas.

Lõvi

Suhted liiguvad sinu jaoks uuele tasandile. See on õnnestunud aasta tähtsate suhete tasandil. Paljud Lõvid abielluvad või on muul moel olulises suhtes. Oled sotsiaalselt aktiivne. Tõenäoliselt leiad partneriga tugeva vaimse sideme, vallaline Lõvi võib aga leida kaaslase tervise ja õppimisega seotud valdkonnast.
Tendents on üle mõelda või keskenduda liiga tõsiselt asjadesse, nähes vaid negatiivseid külgi.

Oskused ja teadmised, mida omandad, võivad osutuda kasulikuks mõne aasta pärast ehk kuidas külvad, nõnda lõikad. Rahaliselt on hea aasta, seis paraneb ning on oodata sissetuleku jõudsat kasvu. Tööl võiksid rohkem nõu pidada ja kolleegiga koostööd teha.
Romantikat ja lõbu naudi täiel rinnal juuni keskpaigast juuli keskpaigani ja oktoobris.

ARMASTUS
Tähtis on arendada suhet aeglaselt ja hoolega, läbimõeldult. Nii tunnetad ja naudid paremini elu. Luba muusikal ja tantsul hellitada sinu mängulisemat poolt — see muudab su veelgi atraktiivsemaks!
Hellitades oma optimismi, tõmbad sa eneselegi teadmata ligi pilgu, mis on just lummatud sinu eredamast poolest. Kui suhe liigub kõrgemale tasemele, leiate kergelt ühise keele. Soojus ja südamlikkus tekitavad positiivse laengu.
Kevade saabudes võid kogeda segadust. Tegeled ettetulevate hirmudega ning tähtis on kuulata oma südame häält tegemaks õiget otsust. Kui näed suhtes vaid musti toone, püüa sellele vaadata kõrvaltvaataja pilguga.

RAHA
Annad endast kõik, et parandada oma finantsseisu. Suudad leida viisi, kuidas raha enda kasuks tööle panna. Oluline on tarvitada raha mõistlikult, et seda jätkuks ka säästmiseks. Uued ideed ja intuitsioon aitavad sul lahendada probleeme, kuid oled vahel enda vastu karm, soovides keskenduda oma ideaalidele, kulutades aga raha liiga konstruktiivselt. Alates aprillikuust on sul võimalik oma kasumit suurendada, leides selleks hea viisi.

SUHTED
Seisa vastu ahvatlusele, mis sind liiga palju segama hakkab. Ära usalda pimesi, ole valiv ning eriti valvas isiklikus elus — kuula vaid usaldusväärset inimest. Oluline on otsustada kiirustamata, maikuu annab selgema vastuse. Sinu impulsiivsus kutsub tõenäoliselt esile tühiseid mossitamisi ja tujutsemist. Sulle tundub, et sinu partner valitseb aasta alguses olukorda, aga ära karda laskuda dialoogi. Kevad annab mitmes mõttes aru ning sa edened jõudsalt.

Neitsi

2010 on kindlasti lihtsam ja mõnusam, kui oli sinu jaoks 2006. aasta teine pool ja suurem osa aastast 2007. Sel aastal leiad rohkem rõõmu igapäevastes pisiasjades. Kuigi töö võib olla aeg-ajalt üsna hektiline, suudad naudinguga hoolt kanda oluliste detailide eest. Kui oled olnud kodutöötaja, siis suure tõenäosusega liigud nüüd koduseinte vahelt välja ning kui oled püüdnud leida unistuste tööd, siis nüüd avanevad sulle selleks suurepärased võimalused. Hobistki võib saada sinu tulevikutöö.

Romantikaga on suhted tõsisemad või praktilisemad. Püüa vältida ülemõtlemist. Partnerlussuhete tõusud ja mõõnad on jätkuvalt orbiidil, sest püüdled vabaduse ja sõltumatuse poole. Teemadeks on ka seksuaalsed katsetused ja seksuaalne vabadus.
Materiaalne pool on väga olulisel kohal. Jälgi oma sissetulekuid ja analüüsi väljaminekuid.

ARMASTUS
Aastal 2010 lood pingevabalt suhteid, sinu sooje kavatsusi märgatakse ning need peegelduvad sulle tagasi meeldival moel. Enesekindel rõõm ja õnn, mida teistele jagad, annavad sulle enneolematu produktiivsuse. Sulle on lahked teod viisiks muutuda ise paremaks ja saavutada edu.
Neitsi tunneb end sõiduvees sotsiaalsetes sfäärides. Mõistad, et selles valdkonnas on sul palju teha ja sa ulatad lahkelt oma abikäe. Sa oled valmis palju andma ning pühendud üllamatele eesmärkidele — neile, mis lähevad korda suurematele gruppidele. Veel kord — sinu heldus ja osavõtlikkus ei jää märkamata ning sa muutud sisemiselt tugevamaks.
Sinu süda on õiges kohas ning tõenäoliselt õnnestud kõikides oma selle aasta eemärkides ja ettevõtmistes. Arendad oma võimeid isiklikul tasandil ning sa oled valmis vastu võtma sisemist rahulolu pakkuvaid otsuseid. Tunned end turvaliselt ja kogu sinu headus paistab kaugele.

RAHA
Rahaline seis on aasta alguses stabiilne ning õnn on sinu poolel. Kuni kevadeni ei pea sa väga muretsema oma sissetulekute pärast. Küsi julgelt tagasi oma võlad. Konstruktiivne arusaam asjadest aitab sul aasta läbi oma kulutusi läbimõeldult plaanida. Leiad ka kriitilistes situatsioonides õigeid lahendusi hoidmaks oma rahavoos tasakaalu. Alates septembrist ole aga hoolsam ja hoidu juhuostudest. Säilita objektiivsus ja mõtle läbi, kas sul ikka mingit asja osta või mitte.

SUHTED
Aprilli ja augusti vahel peaksid oma armuelus hoogu maha võtma ja veidi tagasi tõmbuma. Ära lase emotsioonidel ennast juhtida. Võta aega järele mõtlemiseks ning oma sügavamate soovidega tegelemiseks.
Aasta algus toetab ettevõtmisi töö- ja rahaasjades. Suudad kainelt kalkuleerida oma riske ning koguda energiat suunamaks seda õigetesse kohtadesse. Ühendused, liidud ja partnerlus on kandvateks märksõnadeks aastal 2010. Pälvid heakskiitu ja tähelepanu, jäädes ise seejuures diplomaatiliseks. Pole põhjust teisi peljata endast teistsuguseid– astu lähemale ja ava uks võimalustele.

Kaalud

Sind ootavad ees lahedad hetked, mis on seotud romantika, pere, laste, hobide ja puhkusega. Kaalud õpivad ennast ja maailma avastama lõbu kaudu. Oluline on ka see, et saad oma elu taas rööbastesse ning leiad mõnusa tasakaalu töö ja lõbu vahel. Sinu ellu võib tulla koostöö romantilise mõttelaadiga inimesega. Saturn sinu märgis toob kaasa suurema vastutuse. Ometi tuled vastutusekoormaga paremini toime kui teised tähemärkide esindajad ja kuigi vahel tunned pinget, oled valmis töötama rohkem ja vastu võtma uusi väljakutseid.

Sinu armuelu on olnud mõnda aega kõikuv ja see trend jätkub ka sel aastal, kuid see ei tähenda, et puuduks seejuures lõbu. Avastad endas suurema soovi investeerida kinnisvarasse või sisustada oma kodu mänguliste elementidega. Sinu loomingulisus on suurem kui tavaliselt ning lapsed figureerivad rohkem sinu elus. Sinu parim kuu on september.

ARMASTUS
Pakatad energiast, mis aitab sul oma kodu täita armastuse, loomingulisuse ja rõõmuga. See meeldib sinu omakasupüüdmatule partnerile, kes toetab sind sinu ettevõtmistes ning pakub turvatunnet. Jäta meelde, et sa ei pea kõike üksi tegema, vastasel juhul jääd sa detailidesse kinni ning võid kaotada jõu. Usalda oma partnerit ja tea, et ta on sinu jaoks alati olemas.
Oled väga tundlik ning sulle on oluline, et partner püsiks su kõrval, aidates su ideesid ellu viia. Ühised väärtused ja ideaalid aitavad mõnusalt lõõgastuda ning nautida suhte täiuslikkust. Üldse meeldib teistele sinuga aega veeta, sest sinu optimism on nakkav.
Tunned end paremini, kui sinu elus on koht elegantsil. Veendu, et kõik hinge kosutav on sinu elus olemas: muusika, kunst ja ilu, mis hoiab su vaimu virgena — nii rikastad oma lähisuhteid. Rõõm ja nauding viivad sind lähemale ilu ja graatsia müstilisematele külgedele. Selles peitub sinu jaoks armastussuhte võlu. Hea aeg uuendada oma abieluvannet või astuda liitu, mis seob sind väga tähtsa inimesega sinu elus.

RAHA
Rahaküsimused on sel aastal suuresti seotud sinu emotsionaalse seisundiga. Sul pole küll laristamise meeleolu, kuid kahtled vahel rahaga ümberläimise mõistlikkuses. Lähedased hoolitsevad — kaudselt või otse — selle eest, et sa kulutamisega liiale ei läheks. Oluline on teha mööndusi, kuid jää endale kindlaks, kui tead, et asi on seda väärt ning saad sellega hakkama.
Aprilli ja juuni vahel võib sind ahvatleda mõte vahetada töökohta, et parandada oma finantsseisu. See aitaks koguda sääste või suurendada olemasolevat mammonat. Aasta viimasel kolmel kuul võivad rahavood suureneda sõltumata sinu palgast. Kui keegi on sulle võlgu, on hea aasta sulle kuuluva tagasi küsimiseks.

SUHTED
Aasta alguses väldi selliste inimeste seltskonda, kes ei austa sinu elu põhiväärtusi. Jäädes ise seejuures peenekombeliseks, saad hoida silma peal sulle olulisel väljaspoolt tuleval infovool — suhtlemine aitab vähendada vääriti mõistmist.
Suhted selginevad alates aprillist. Heida pilk kõikidele oma suhetele. Oled hea kuulaja, seda hinnatakse ja sinu poole pöördutakse taas. Kaitse end tühiste minevikuemotsioonide eest ning lõika hoopis kasu võimalusest end vabana tunda. Nii pääsed ka kahtlustest, mis sind asjatult painavad.

Skorpion
Suured muutused ootavad sind ees tööelus, ka kodu- ja isiklik elu on üsna energilised. Head võimalused on tekitada endale kodutöö, millega saad raha teenida, pühendades samal ajal palju energiat ka uue pesa ehitamiseks. Sind toetab sinu pere ning sul võib olla soov vahetada elamine parema vastu või täiustada olemasolevat.
Muutustega võid leida, et sul on alles vähem sõpru, kuid alles jäänud on just parimad. Töö on väga oluline, kuid suurt karjääritõusu ette pole näha.
Rahavood on ilmselgelt konservatiivsemad, väljavaated rahale kasinamad. Panustad pikaajalistele investeeringutele, mis on ka õige käik.
Vajad rohkem isiklikku aega ja ruumi, kuigi sa iga kord seda endale ei teadvusta. Sotsiaalne suhtlus vajab oma osa ning õpid sellega toime tulema. September on äärmiselt kiire ja edukas kuu.

ARMASTUS
Suhted muutuvad väga huvitavaks, kui jagad oma seiklusi, unistusi ja lootusi sulle tähtaste inimestega. Keskendud tasakaalu ja harmoonia loomisele maailmas ning nii peegeldub see ka sinu isiklikus elus, kutsudes esile soovitud muutust.
Kuni usaldad oma meeli, saad vastu just sellise armastuse, nagu soovid. Tasakaal ja terviklikkus on tähtsad vahendid saavutamaks harmooniat mõtete ja emotsioonide vahel. Ole julge väljendama oma sügavamaid tundeid ja sa saavutad rahulolu, et saad jagada neid tundeid. Sinus toimuvad teadvustatud muutused ning sinu suhted muutuvad tugevamaks.
Tunned end hästi, kui saad oma sisemaailma jagada partneri, sõprade ja perega. Kodune õhkkond on harmooniline ning see peegeldub ka sinu teistes ettevõtmistes. Sul on uuenenud arusaam turvalisusest ja sisemisest rahust ning sul on jõudu luua selline elu, nagu soovid.

RAHA
Tunned kiusatust teha liigseid väljaminekuid märtsikuus, kuid see võib panna ohtu sinu stabiliseerunud rahaseisu. Õnneks kaob see tendents 11. aprilli paiku. Aasta keskel võtad ette samme, mis võivad parandada su elujärge, kuid ole ettevaatlik. Rahaliselt parem aeg algab taas 24. juunil, mil suudad keskenduda tõesti vaid olulistele kulutustele. Ära kõhkle kasutamast sinu käsutuses olevat legaalset infot, mõni sissetulek võib olla kahtlase väärtusega.

SUHTED
Sel aastal segavad sind imestamapanevalt palju detailid, sul on soov asuda otsejoones asja kallale ning suunata kogu jõud oma projektidele. Keskendumiseks pead pingutama, kuid sind ei sega kõrvalised ärritused. Sinu kaaskond pole harjunud sind sellisena nägema ning peavad leidma viisi sulle leebemalt läheneda. Oluline on teada anda oma tegelikest motivatsioonidest. Võid avastada, kes on sinuga kõige siiramad. Vali välja parimad kaaslased ja saad luua nendega toimiva liidu. Ära kahtle ega kõhkle. Vahel on valusad, ent otsutavad valikud määrava tähtsusega ning alates maikuust on sul juba paremad väljavaated.

Ambur
Kommunikatsioon, enesetäiendus ja sotsiaalsus on sinu 2010. aasta märksõnadeks. Üldiselt oled oma hoiakutes ja rahaasjades konservatiivne ning tavapärasest ettevaatlikum ja mõistlikum. Samal ajal oskad end kuuldavaks teha. Oled küll veenmisjõuline isiksus, kuid sel aastal panustad oma mõtete esitlemiseks veelgi rohkem kõneosavust. Ees on tavapärasest rohkem lühireise. Muutusi on oodata kodu- ja tööelus.

Võimalik, et leiad uue armastuse ja seda ei pea kaugelt otsima — ta võib sinu õuele saabuda tutvusringkonnast. Sõpruse proovilepanek on tõenäoline, ilmselt tuleb sul silmitsi seista tõsiasjaga, et kõik sõbrad polegi sõbrad. Aga ole rahulik, sinu kõrvale jäävad sulle kõige tähtsamad.

Sel aastal oled eesmärgile orienteeritud. Ihaldad tunnustust ning tegeled asjadega nii, et need toimiksid ka pikas perspektiivis. Oktoober on äärmiselt kiire ja dünaamiline, samuti romantikahõnguline. Ole valmis uueks väljakutseks armastuses, partnerluses ning tööl.

ARMASTUS
Suuremeelsele Amburile pakub 2010 ideaalset võimalust rahuldada oma tungivat vajadust emotsionaalse turvalisuse järele. Kodust saab armastuse ja rõõmu pühamu ning lõpuks ometi leiad taas kontakti endaga — ja muidugi oma armsamaga.
Sinu instinktid on armusfääris jõulised ning see aitab sul luua hinge parandava, kirgliku ja vaimse suhte. Keskendud armastuse täiuslikkusele ja sul on soov väljendada oma tundeid, mis viivad su suhte kõrgemale teineteisemõistmise tasandile.
Kuigi sulle on olulised vabadus ja sõltumatus, soovid sa enda kõrvale püsivat partnerit. Lase laps enda seest välja lendama ning naudi oma partneriga vallatuid ettevõtmisi.
Suve lähenedes saavutad harmoonia ja naudingu, ilma et peaksid endaga liiga palju kompromisse tegema. Teemaks võib olla ka abielu, sest mõistad kire ja armastuse sügavust oma väljavalitu vastu, ja tema sinu vastu. Vaata sügavale enda sisse ja sa tunned, et uus energia ootab sind.

RAHA
Ees on väga konstruktiivne aasta. Tõepoolest, soovid kindlustada oma positsiooni, tugevdada pinnast jalge all ning suurendada usaldusväärsust. Hoiad kindlalt silma peal oma sissetulekutel ja väljaminekutel, nii suudad neid hoida tasakaalus. Jupiter hoolitseb su eest ja annab energiat, julgustades sind sõlmima kasulikke pikaajalisi lepinguid, võtma vastu uusi tööpakkumisi jne. Töötad strateegia kallal, mis aitab sul pikaajaliselt head elustandardit hoida, pühendad end sellele, mis sulle tõesti korda läheb ning püüad vabaneda kõigest liigsest. Aasta lõpp soodustab mingi sulle kuuluva eseme müüki.

SUHTED
Aasta esimeste kuude jooksul püüa oma energiat hoida mõistlikkuse piirides. Sul on kalduvus suhtuda ettevõtmistesse teatud raevukusega. Võid koguda boonuspunkte ka rahulikumas tempos kaotamata seejuures oma positsiooni või jõudu. Ole diplomaatiline. Lase oma raske koorem lendu ning saad kergemini edasi minna ja võid olla kindel, et sa ei kaota midagi olulist. Alates aprillist oled enesekindlam ning kuni novembrikuuni sütitab sind tagant tahe teha efektiivsemat ja lähemat koostööd oma lähedasematega nii kodus kui ka tööl. Ole aga ettevaatlik, et sa selles valguses katteta lubadusi ei anna, samal ajal hoides end eemal endale kahjulikest kompromissidest. Hoia tasakaalu!