Jäär

Tulihingeline ja julge Jäär soovib läheneda naisele alati esimesena (tõele au andes ihkab see mees peaaegu et kõiges esimene olla!). Olles juhitud sõjajumala planeedist Marsist, jumaldab ta vallutusretki kaunite naiste ridades. Üldjuhul eelistab ta suhtes ohjade haaramist enda kätte- tema peab olema see, kes autot juhib, restoranis toitu tellib, puhkust planeerib jne. Jäärast mees tunneb võrgutamiskunste nagu enda viit sõrme ning samuti on ta äärmiselt flirtiv. Seda nii Sinu kui ka teiste naissoost tegelaste puhul. Viimane tõsiasi ei pruugi Sind küll eriti vaimustada, kuid sellegipoolest tekitab tema võrgutav sarm „liblikate lennuvälja“ Sinu kõhus. Kummalisel kombel meeldib Jäärale küll mõte konkurentsist (et seeläbi Sinu silmis veelgi parem olla!), kuid hoidku maa ja taevas selle eest, kui ta peaks tabama Sind mõnda kuuma kutti silmitsemast. Sellisel juhul võib ta armukadedusest lihtsalt plahvatada. Nagu juba eelnevalt sai öeldud, meeldib talle olla esimene ja ainus mees Sinu elus.

Sinu Jäärast väljavalitu võib olla üsna raevukas ja äkiline, kui ta on mingil põhjusel murdumispunktini viidud. Samuti on ta üsna kannatamatu ja seetõttu ei vaimusta teda ka idee „õilsa armastuse“ nimel ootamisest. Kui temas on jõud ühendanud intensiivne iha, kirg ja libiido soovib ta need koheselt seksuaalaktis realiseerida. Sinu järele ootamine, kui end peegli ees sätid, ei meeldi talle samuti enne väljaminekut. Seksuaalsel tasandil on pesuehtne Jäär äärmiselt kärsitu- pikk aeglane ja rahulik eelmäng pole selle mehe jaoks loodud. Tema eelistab koheselt „asja kallale“ asumist. Teisest küljest on ta aga seiklushimuline ja energiline, mis väljendub kõige ehedamal kujul seksuaalses vastupidavuses. Olles temaga veel tuliselt kirglikus suhte algstaadiumis, võib tema tõelise tõutäku iha ja libiido ära ehmatada, kuid nagu öeldakse, siis kunagi pole liiast!

Jäärast mees on üldiselt väga helde nii raha, aja kui ka armastuse poolest. Tema on just see kutt, kes saadab spontaanselt Sulle töö juurde kulleriga lilled, organiseerib meeldejääva õhtusöögi küünlavalgel ja armatseb Sinuga unustamatul kombel.

Sõnn

Tänu oma kannatlikule loomusele ei astu Sõnn kunagi liiga kiiresti uuude suhtesse, vaid ta võib aastaid oodata enda unelmate printsessi saabumist. Olles juhitud armastuse jumalanna planeedi Veenuse poolt, võluvad teda kõik ilu vormid- teda ei jäta külmaks ei kaunis naine, esteetiline kunst ega võrratu muusika. Sõnnist mees vajab eelkõige turvalisust ja kindlust suhtes, mis tähendab seda, et ta rahuldub isegi ühe korra nädalas kokku saamisega. Peaasi, et kohtumine oleks regulaarne.

Olgugi, et Sinu Sõnnist kallim ei pruugi Sind üle külvata lillede ja romantikast pakatavate žestidega, on ta siiski väärt meest tänu enda lojaalsusele, õiglusele ning lahkusele. Samuti ei ole tema loomuses kulutada meeletuid summasi enda armsama peale (raha materiaalne väärtus on tema jaoks väga oluline, mistõttu pole temalt loota ka kottide viisi uhkeid kingitusi), kuid see-eest on ta alati Sinu jaoks olemas, kuulates siiralt Sinu muresid.

Väide, et „armastus käib läbi kõhu“, vastab Sõnni puhul täielikult tõele. Kui soovid teda võluda, valmista talle õhtusöögiks mõni rammus kartuliroog koos maitsva lihatükiga või hellita teda magusate koogikestega. Samuti on ta väga vastuvõtlik kõigele, mis erutab tema meeli- võrguta teda lõhnaõli või värskelt kreemitatud nahaga. Ta veedab meelsasti aega hubases kodus, vaadates spordi-, komöödiasaateid või mõnda head filmi- seda kõike koos Sinuga loomulikult.
Põhimõttekindla tähemärgina ei lase Sõnn enda tähelepanu hajutada igast „seelikukandjast“ (kuigi olles mees võib ka tema aeg-ajalt heita pilgu mõne kauni naise suunas) ning üldjuhul ei pea Sa muret tundma selle pärast, kas ta restoranis einestades ettekandjaga flirdib või mitte. Rääkides voodimõnudest, armastab Sõnn hellasid puudutusi, suudlusi ja ülekõige jumaldab ta Sinu pehmet nahka! Mõne aja möödudes võib seks Sõnniga muutuda natuke ühekülgeks ja igavaks. Seega tuleks Sul kasutusele võtta uued nurjatud trikid või ulakad nipid, et seksuaalne huvi ära ei kaoks. Sinu Sõnnist silmarõõm võib tunda huvi aianduse vastu ning täpselt nagu taim, vajab ka tema armastus igapäevast valgust ja kastmist. Tema armastus ei pruugi põleda just kõige kirglikuma leegi saatel, kuid see-eest on tema armastuse mahe tulekuma püsiv ja suure tõenäosusega ka kustumatu.

Kaksikud

Kaksikute tähemärgi all sündinud mees armastab elavat suhtlust. Sõnumid, e-mailid, pikad telefonikõned- kõik see köidab teda ja hoiab rõõmsana. Samuti on Sul võimalik nende abil tema asukoht selgeks teha, juhul kui ta peaks vahete-vahel müstilisel kombel ei-tea-kus redutama. Nii nagu ka Kalad, on ka Kaksikud üsna tabamatud, mis tähendab seda, et ühel hetkel on ta Sinu kõrval, kuid teisel momendil juba just kui maa alla haihtunud. Üldjuhul ei pea Sa selle pärast õnneks väga muret tundma. Võib juhtuda, et Sinu silmarõõm nägi kuskil lihtsalt mõnda vana sõpra, kellele tõde kuulutada. Millist tõde? Ükskõik milist ning oma mõtteid suudab ta arvatavasti väljendada nii inglise kui ka vene keeles (Kaksikud on väga osavad keelte õppimisel ning mitme keele kõnelemine pole nende jaoks mingi probleem).

Kaksikute tähemärki esindav mees on vastupandamatult karismaatiline vestluspartner! Tema sarm ei jää märkamatuks peaaegu et mitte kellelegi ning arvatavasti köitis ka Sind esmalt tema suurepärane suhtlusoskus ja veetlev huumorimeel. Tema ongi see kutt, kes Sinuga baaris flirtima tuleb, Facebookis pikki vestlusi maha peab või rõõmsameelselt bussis Sinu kõrvale istub, et lihtsalt juttu puhuda. Üks asi, mis Sulle arvatavasti tema puhul ei meeldi, on tema loendamatu arv naissoost sõpru. Samuti ei lõpeta ta niisama kergelt ka enda endiste tüdruksõpradega suhtlemist ära. Nendest võivad saada talle sõbrannad terveks eluks.

Kaksikute tähtkuju ei oma niisama sellist nimetust. Selle päikesemärgi all sündinud mehele meeldib omada kahte kindlat asja enda elus korraga- näiteks kahte autot või kahte koera. Mõnikord võib see tähendada kahjuks ka seda, et mitmekesisust armastavatel Kaksikutel on samal ajal korraga kaks armsamat. Kuid seda mitte ilmtingimata alati. Kui te olete omavahel parimad sõbrad ja teil jätkub jutuainet kõigeks, siis ei võta ta Sinu kõrvale endale teist naisukest. Juhul, kui teie omavaheline suhtlus on aga kehv, võib ta emotsionaalset ja intellektuaalset sidet otsida mujalt.

Seksuaalsel tasandil on Kaksikute tähemärgi all sündinud mees suure kujutlusvõimega, loominguline ja avatud uutele kogemustele. Suhte algstaadiumis võid selle mehega tunda tulikuuma kirge voodilinade vahel, kuid ajapikku võib seks temaga muutuda nädalas ühekordseks sõbralikuks sündmuseks. Kõik sõltub teie omavahelisest suhtlusest- mõtete, perspektiivide ja tunnete vahetamisest. Kui Sul veab, siis areneb Sul oma Kaksikutest armsamaga välja tõeline romantiline sõprussuhe — selline, milles olete te ka kahekümne aasta pärast parimad sõbrad.

Vähk

Selleks, et jõuda tõelise armastuseni, võib Vähk läbi käia väga käänulise tee. Seda eriti juhul, kui ta ei ole suhte arengujärgus kindel veel enda armastatu tunnetes. Kuna Vähi jaoks on perekond väga oluline, siis mõtleb ta juba suhte varajases faasis, kui hästi Sa võiksid tema perekonnaga sobituda, kuidas tema pereliikmetega läbi saaksid ja kuidas nemad Sinu vastu võtaksid. Paljude meeste jaoks ei oma see niivõrd suurt tähtsust, kuid ühe tõelise Vähi südames on alati suur koht perekonna jaoks. Perekond ja lapsed mõlguvad tema meeltes juba suhte algstaadiumis ning ta soovib näha Sind kui oma laste tulevast ema. Kui Sa näed, kuidas tema silmad pulmadest rääkides särava löömad, on aeg paanikaks (seda eriti juhul, kui oled Kaksikute või Veevalaja tähemärgi all sündinud ja armastad ülekõige oma vabadust). Juhul, kui ka Sina unistad altari ette minekust, siis tea, et see mees on suurepärane abikaasa ja isa! Ta pühendab end täielikult perekonnale- laste ja Sinuga veedetud ühine aeg on tema jaoks äärmiselt tähtis. Olles väsinud väikelaste kantseldamisest, võtab Sinu Vähist silmarõõm rõõmuga „ohjad enda kätte“. Samuti naudib ta suure tõneäosusega toidu valmistamist ning kui Sul veab, siis on ka külmkapp tema poolt täidetud.

Peale armastuse kodu ja perekonna vastu, unistab ta tavaliselt millestki ihaldusväärsest- näiteks ümbermaailmareisist, laulja karjäärist või uhkest villast mere ääres. Ta on armas, õrn ja teistega arvestav, kuid kohe kindlasti mitte igav. Samuti ei saa siinkohal mainimata jätta tema emotsionaalsust- Vähk on veemärk ja nii naistel kui ka meestel, kes on selle elemendi all sündinud, on kalduvus tunda väga sügaval tasandil tundeid. Kui unistad suurepärasest abikaasast ja emotsionaalsed mehed sütitavad Sinus leegi, siis on Vähist kullake just Sinu jaoks loodud!

Lõvi

Lõvi mehele meeldib, kui kaunis naine on tema embuses või voodis, kinnitades talle, et ta on Jumala kingitus naissoole. Lõvi tähemärgi all sündinud mees on väga helde nii raha kui ka armastuse poolest- oma armastatu külvab ta üle kallite kingitustega ning mitte miski ei ole kunagi liiga hea tema silmarõõmu jaoks. Piisab vaid ilusast naeratusest, vastupandmatust säärejooksust, intelligentsusest, karismaatilisusest ja juba ongi ta Sinusse armunud. Jah, just nii- Lõvi armub üsna kiiresti, mistõttu võivad „armumise tuuled“ tõmmata teda aeg-ajalt ka teiste naiste suunas. Sellest hoolimata on selle tähemärgi all sündinud mehed väga kindla iseloomuga- nende armastus püsiva partneri vastu ei kustu.

Lõvi on väga uhke enda abikaasa või tüdruksõbra üle ning tunnustab teda taevani igaühe ees, kes vähegi viitsib tema kiidulaulu kuulata. Lõvi on tavaliselt üsna dramaatiline ja kirev tegelane. Isegi, kui ta peaks pealtnäha vaikne ja tagasihoidlik tunduma, peitub temas siiski tõeline kaslane, kes ei häbene aeg-ajalt ka enda teravaid küüsi näidata. Südamlik ja lahke Lõvi soovib elada kaunis kodus, kus ta saab oma meelt lahutada, puhata ning vahete-vahel end tõelise mõisahärrana tunda. Olles üsna ekstravagantse maitsega, peab ta lugu väga heast välimusest nii enda kui ka Sinu puhul. Disainerriided? Pole probleemi- see mees pakub tõenäoliselt Sulle konkurentsi moemaailmas. Juuksed (Lõvi lakk) on samuti üheks tema kinnisideeks.

Rääkides voodimõnudest, ei tohiks Sul olla väga palju, mille üle nuriseda, kuna Sinu Lõvist väljavalitu on linade vahel särtsakalt kirglik ja vallatu. Pane ta nurruma hellitades tema ego (muuhulgas kõige muu seas!) ja Sa näed, kuidas ta muutub armastusväärseks kaslaseks.

Neitsi

Kõiges, mis puutub armastusse, on Neitsi mees väga kriitiline. Suhte alguses võib Sulle tunduda, et ta paneb Sind pidevalt proovile, testides Sinu tundeid ja väljavaateid tema osas. Kindlasti tundub see Sulle ebaõiglane ja ülekohtune, kuid ära pane seda talle pahaks, sest ta teeb seda ainult hirmust haiget saamise ees. Pealtnäha tugeva ja üdini iseseisva pealispinna all peitub tegelikult väga haavatav ja tundlik mees.

Neitsi-härra on väga valiv oma partneri osas. Audrey Hepburn`i välimus ja olek on tema ideaal- kaunis, lahe, puhas välimus ning nõudlik ja tasakaalukas natuur. Kuna Neitsit juhib Merkuur, on selle mehe jaoks naise ilu kõrval äärmiselt oluline ka tema terav mõistus. Rumalate, labaste või naiivsete väljaütlemistega seda meest juba naljalt ära ei võlu. Nii nagu Kaksikute tähemärgi all sündinud kuti jaoks, on ka Neitsi puhul äärmiselt oluline partnerite omavaheline suhtlus. Mis puutub aga vastutustundesse, siis on Neitsit võrreldes Kaksikutega sellega palju rohkem õnnistatud. Nimelt suhtub see mees enda kohustustesse, mis siis puudutavad kas tööd või elukaaslast, väga tõsiselt. Üks asi, mida tuleks aga meeles pidada, on see, et ta võib olla pisut kriitiline kõige (kaasa arvatud Sinu) suhtes. Kriitika osaks võivad langeda nii Sinu riietumisstiil kui ka nõude pesemise viis. Ja see kriitika ei ole tavaliselt just kõige meeldivam! Teisest küljest jagab ta ka lahkelt kiitusi, tunnustust ning toetab enda partneri unistusi. Ta ei pruugi küll uhkeldada enda armastusega Sinu vastu, kuid see-eest on ta väga pühendunud ja truu. Erinevalt paljudest meestest, ei heiduta Neitsit rasked proovikivid suhte teerajal. Põgenemise asemel proovib ta suhet parandada. Ta võtab raskusi ning probleeme kui enese arenguvõimalusi ja annab endast parima, et nendest võidukalt välja tulla.

Olgugi, et Sinu Neitsist väljavalitu võib tunduda mõnikord külm ja liigselt kalkuleeriv, on ta oma analüütilise pealispinna all äärmiselt õrn, romantiline ja eneseohverduslik. Kartes armastuses haiget saada ei pruugi ta seda kõike Sulle esialgu lihtsalt välja näidata! Seksuaalsel tasandil võib Neitsi mehed liigitada kahe äärmuse alla- ta on kas ülikombekas ja „süütult neitsilik“ või metsikult eksperimentaalne. Seega võib Neitsi meestel olla voodi all kas suur karp salvrätikuid ja puhastusvahendeid seksijärgse segaduse likvideerimiseks või hoopis salajane kast käeraudade, piitsade ja kettidega. Enne, kui Sa reaalselt tema magamistoa „kindlusesesse“ sattunud ei ole, ei ole Sul arvatavasti õrna aimugi, millise Neitsiga Sul tegu on. Isegi juhul, kui ta Sind voodilinade vahel mõnust karjuma ei pane, soovid suure tõenäosusega siiski temaga koos olla, kuna tänu temale on köögis alati nõud pestud ja linad kapis sorteeritud.

Kaalud

Kaalude tähtkuju esindav mees on sõna otseses mõttes sündinud tõelise armastuse jaoks ja on selleks küps juba varajases nooruses. Seda mitte niivõrd seksi mõttes, vaid pigem tema loomupärases oskuses olla romantiline. See mees soovib olla Sinu unistuste prints valgel hobusel, muutes Su elu muinasjutuliseks. Olles juhitud Veenusest (nii nagu ka Sõnn) hindab ta väga kõrgelt ilu kõikides vormides ning lausa vajab seda enda ellu täisväärtuslikuks eksisteerimiseks.

Kaalude tähtkuju sümboliseerib partnerlust ja tõelise džentelmani tegelaskuju, kes on nõus tegema kõike selleks, et maailmast ei kaoks üllas romantiline ideaal. Kaalude päikesemärgi all sündinud mees toetab oma armastatut kõigis tema ettevõtmistes ning sama ootab ta ka oma partnerilt. Olles rüütellik ja elegantne, on ta valmis oma kallima nimel kas või „maailma lõppu minema“. Kaalude tähtkuju esindav mees vajab enda kõrvale kaaslast, kes balanseeriks tema iseloomu (Kaalude tähtkuju esindab ju kaalusid). Võib-olla sobiks talle keegi, kes on pisut särtsakam, kuid mitte ilmtingimata vaidlushimuline ja agressiivne, sest konfliktsus ja sõjakus on rahumeelsetele Kaaludele vastuvõetamatu.

Mis puutub seksuaalsusesse, siis on see mees voodis äärmiselt õrn ja romantiline. Temaga vallatledes saavad Sulle osaks pikad sensuaalsed eelmängud ning hilisem kaisus lebamine. Sinu Kaaludest kaaslane ei unusta mitte kunagi Sinu sünnipäeva ega Valentinipäeva, vaid üllatab Sind tähtpäevadel kauni lillekimbu ja kommikarbiga. Samuti ta väga õiglane- see mees soovib, et partnerid panustaksid nii majapidamisse kui ka laste kasvatamisse võrdselt aega. Tema ideaaliks on suhe, milles mõlemad partnerid pingutavad ühiselt individuaalse õnne nimel.

Skorpion

Skorpioni mees on kummaline ja salapärane. Eriti ehedal kujul ilmnevad need omadused kõiges, mis puutub armastusse. Kui ta on Sinust sisse võetud, võib ta teeselda huvi puudumist. Seda selleks, et Sind analüütiliselt jälgida ja seeläbi mõista, kas oled üldse tema aega ja energiat väärt. Asetades Sind „mikroskoobi alla“, saab ta aimu Sinu kõige halvimatest ning loomulikult ka kõige parimatest külgedest. Jõudes lõpuks otsusele, et oled „see õige“, on tal fikseeritud päikesemärgina piisavalt jõudu suhtesse püsima jäämiseks. Ta on ustav ja truu, kui suhe pakub talle rahuldust emotsionaalsel, intellektuaalsel ja vaimsel tasandil.

Skorpioni tähtkuju all sündinud mehed on äärmiselt kirglikud ja seksuaalsed. Selleks, et nende intensiivne libiido valla saaks pääseda, oleks neil ideaalis tarvis seksuaalses mõttes enese sarnast partnerit. Sinu Skorpionist silmarõõm ihkab armastada ja olla armastatud! Juhul, kui tal midagi tõsisemat silmapiiril ei ole, võib ta suhtesse astuda ka ainult seksuaalse aspekti pärast. Üldiselt on kõik astroloogid ühel meelel- seksuaalsus on Skorpioni üheks kõige kesksemaks tunnusjooneks. Kuid pea meeles- see mehepoeg on äärmiselt tahtejõuline, mis seisneb tema suutlikkuses teha päeva pealt lõpparve suhtega. Niiviisi toimib ta üldjuhul siis, kui tema taluvuse piir on ületatud. Ei mingit pikka juttu, tulist draamat ega valupisaraid- olles salapärane, hoiab Skorpion enda emotsioonid endasse.

Skorpion nõuab ja ootab enda partnerilt väga palju, kuid samal ajal pakub vastu ka enda kustumatut armastust ja pühendumist. Prints Charles on Skorpioni tähemärgi all sündinud. Oma partneriteks valis ta kaks Vähist naist — printsess Diana ja Camilla Parker Bowles`i. Kuigi paljud inimesed süüdistasid prints Charles`i Diana reetmises (mees pettis teda Camillaga), on teised siiski arvamusel, et omal moel näitab mees tänaseni elukestva armastuse märke. Printsi kodu on täis Diana pilte ja teisi isiklikke mälestusesemeid.

Ambur

Impulsiivne ja optimistlik Ambur on uut suhet alustades alati kindel, et nüüd on ta tõepoolest leidnud enda eluarmastuse. Uute suhtesse laskub ta tavaliselt üsna kergekäeliselt, eirated enda sõprade ja pereliikmete hoiatusi. Alguses saadab teda entusiastlik meel, kuid kui aja möödudes peaks suhe tema jaoks igavaks muutuma, sukeldub ta pea ees lihtsalt järgmisesse romantikahõngulisse seiklusesse. See mustlase hingega mees vajab palju vabadust! Teda juba naljalt nööri pidi käima ei pane või raudsete kammitsatega ei ahelda. Seetõttu sobib talle suurepäraselt kaugsuhe, milles partnerid kohtuvad aeg-ajalt ja nõnda ei kao ka põnevus suhtest. Samuti saab ta sedasi reisida- nautida ühte oma lemmiktegevust.

Olles sõbralik ja hooliv, on ta lahke peaaegu kõigi vastu. Nädalavahetusel (miks mitte teinekord ka argipäeval) baaris sõprade ja imetlevate tüdrukute seltsis mõne õlle tegemine pole talle sugugi võõras. Inimesed naudivad tema seltskonda ja suurepärast huumorimeelt. Kindlasti ei pruugi see Sulle meeldida, aga olles Amburi tüdruksõber, tuleb Sul rinda pista temast sisse võetud näitsikutega, kes iga tema nalja peale naeru kihistavad.

Kui juhtud olema lõbus, särtsakas ja sõbralik, on sul suured šansid Amburi-härra ära võlumiseks! Heatujulisus ja tõeline sõprus on need, mida ta oma partnerilt ootab. Tal oleks üsna raske olla suhtes tõsise ja mõtliku Kaljukitse või Skorpioniga. Kirg ja elavus, mida leidub teistes tulemärkides, kütkestavad teda. Seega sobib talle ideaalselt kaaslaseks mõni Lõvi või Jäär. Kaksikud või Kaalud on samuti hea valik. Loomulikult esineb ka erandeid, sest kõik sõltub tegelikult konkreetse Amburi üldisest iseloomust ning sellest, millised planeedid teda sünnijärgselt kõige enam mõjutavad.

Kaljukits

Astroloogid on tihti peale iseloomustanud Kaljukitse kui „sotsiaalsel redelil üles pürgijat“, kes tunneb rohkem huvi enda tüdruksõbra vanemate ühiskondliku tausta ja majanduslike väljavaadete kui oma armsama hobide vastu. Kas see nüüd ka täielikult alati tõele vastab, sõltub rohkem ikka konkreetsest Kaljukitsest endast. Kuid natuke selles siiski tõtt leidub- Kaljukitse tähemärgi all sündinud mees hindab väga kõrgelt intelligentsust, nutikust, ambitsioonikust ja võimekust. Samuti otsib ta enda kõrvale naist, kes suudaks kohusetundlikult täita enda toetava abikaasa ja hoolitseva ema rolli. Lühidalt öeldes soovib Kaljukits näha enda kõrval naist, kes ei põlga kohustuste täitmist, töö tegemist ning kes püüdleb oma tegemistes parema elustiili suunas.

Kui Sinu väljavalituks on osutunud Kaljukits, siis tea, et see mees on äärmiselt ambitsioonikas ja töökas. Ta võib aastaid vaeva näha selleks, et nii tema kui ka tema perekond oleksid tulevikus majanduslikult kindlustatud. Nähes Sinus tõelist kaaslast, võib ta juba suhte algstaadiumis mõlgutada mõtteid teemal „ühine vanduspõlv ja tervisekindlustus“. Temast ei puudu ka romantiku hing, kuid nagu öeldud, siis see on tasakaalus tema turvalisuse vajadusega. Püsimatud lehtsabad teda ei köida, sest nad ei paku talle pikaajalist kindlustunnet, mida ta nagu õhku vajab.

Tänu oma ettevaatlikule loomusele, proovib ta Sind võluda ainult sel juhul, kui ta näeb Sinus potentsiaalset abikaasat. Kaljukitse kindel iseloom vastandub Amburi impulsiivsele loomusele, mis tähendab seda, et Kaljukits ei ole huvitatud lühiajalistest afääridest, vaid tema ideaaliks on pikaajaline usaldusele ja lojaalsusele rajatud partnerlus. Ta on mees, kes ei karda end varajases nooruses naisega siduda. Samuti ei hirmuta teda mõte suhtest vanema naisterahvaga. Vastupidi — täiskasvanulik, kogenud naine pakub talle hoopis pinget. Erinevalt mõnedest meestest, ei heiduta teda vanaduses Sinu kortsukesed või krigisevad jäsemed. Ta ei ole mees, kes Sinu esimest halli juuksekarva nähes noori näitsikuid piidlema hakkaks. Kaljukitse suurimaks sooviks on koos Sinuga vananeda (ja olla loomulikult majanduslikult kindlustatud) ning kamina ees hõõgveini juues vanu aegu meenutada. Pole üldse ju halb unistus või mis?

Veevalaja

Võib öelda, et on olemas kahte sorti Veevalajaid- esimesed neist on vabameelsed, avatud uutele kogemustele ja eelistavad tihti peale vabasuhteid. Teised on aga rohkem konservatiivsemad ning iseloomult natuke sarnased Kaljukitsedega. Veevalaja võib tunduda küll üsna tagasihoidlik, kuid tavaliselt flirdib esimese tüübi esindaja Sinuga väljakutsuvalt juba esimesel kohtumisel ning proovib Sind voodisse meelitada. Samuti ümbritsevad teda naissoost sõbrannade hordid (mis Sulle ilmselgelt ei meeldi) ning ta jätkab peale lahkuminekut oma endiste kallimatega suhtlust platoonilisel tasandil.

Veevalaja-mees on üldjuhul äärmiselt intelligentne ja laia ulatuslike huvidega, alustades filosoofia, arvutite, spordi, malega ja lõpetades matemaatika ning reisimisega. Talle meeldivad naised, kes on iseseisvad ja omavad kontrolli enda elu üle. Kui Sinu silmarõõm kuulub esimest tüüpi Veevalajate hulka, siis ei tohiks Sa suhte püsimise eesmärgil teda lämmatada. Tea, et ta vajab üsna palju vabadust ning mõnikord on tal vaja aega lihtsalt iseendaga olemise jaoks. Mis puudutab võrdset partnerlust, siis on Veevalaja väga õiglane (nii nagu ka teised õhumärgid Kaksikud ja Kaalud). Ta soovib, et mõlemad panustaksid suhtesse võrdselt aega ja energiat. Õnneks ei pea Sa hirmu tundma tema kodustele majapidamistöödele suunatud kriitika pärast (nii nagu Neitsi-härra puhul), sest kangekaelsed tolmurullid või pesemata nõud teda niivõrd ei häiri. Teisest küljest, nagu eelnevalt juba öeldud sai, soovib ta panustada suhtesse kõike võrdselt. Seega haarab ta innukalt nurgast tolmuimeja, kui peaks nägema Sind üksinda mustusega võitlust pidamas.

Igavus võrdub Veevalaja-mehe jaoks suhte surmaga. Ta vajab suhet, mis stimuleerib, ergutab teda ja mis säilitab oma põnevuse ning ettearvamatuse. Seda loomulikult sel juhul, kui ta ei ole konservatiivne Kaljukitse tüüpi Veevalaja, kes eelistab rohkem stabiilsust, kindlust ja püsivust.

Kalad

Idealistlik ja unistav Kalade päikesemärgi all sündinud mees on armudes just kui romantiline poeet! Armastuses kasutab ta palju oma kujutlusvõimet- tema seksuaalsus avaldub läbi fantaasia, mis tähendab seda, et ta on armatsedes väga loominguline. Kalad ihkavad romantikat selle sõna kõige otsemas mõttes! Vii ta sumedal suveööl mere äärde päikeseloojangut vaatama ning Sa näed, kuidas ta silmad särama löövad. Oma eneseohverdusliku iseloomu tõttu võivad Kalad loobuda ükskõik millest armastuse nimel ja teha kõike oma armsama jaoks.

Kahjuks ei tule Kalade tähtkuju esindav mees väga hästi toime argirutiiniga. Igavad argipäeva mured (arvete maksmine, poest toidu toomine) ei ole tema jaoks loodud. Ta eelistaks, et need ilmalikud vajadused haihtuksid lihtsalt minema. Valentinipäeval avaldub Kalade tõeline natuur, sest siis on neil väga hea võimalus olla kas või narruseni romantiline.Võib öelda, et tänapäeva kiire tempoline tehnoloogiline aeg, milles peamisteks sidevahenditeks on Facebook`i messenger, sõnumid ja emailid, on vastuolus Kalade tõelise romantiku loomusega. Nad sobituvad rohkem ajastusse, mil rüütlid võlusid daame enda mehelikkusega, üksteisele avaldati enda tundeid kirja teel ja mil pikkadest vahemaadest tingitud armuvalu hoidis meeled ärevil. Eks see ole siinkohal esile toodud väikese liialdusena, kuid loodetavasti said Sa põhimõttest aru.

Kui Kalade tähtkuju all sündinud meest painab kibe armuvalu, võib ta kergesti otsida lohutust alkoholist või narkootilistest ainetest. Kõik, mis aitab tal mõtteid mujale saada, on just kui taevakingitus tema jaoks. Seega mõjuvad talle hingepalsamina ka muusika, film ja reisimine. Ta on mees, kes seostab Sind teatud lauluga, mäletab elavalt riideid, mis Sul esimesel kohtingul seljas olid ja samuti on tal meeles sõnad, mis talle esmakordselt ütlesid. Andestus, mõistmine ja lahkus ei ole armastuses tema jaoks võõrad. Seepärast võib ta ka kergesti langeda külma ja iseka naise püünisesse, kes tema tunnetest lihtsalt üle astub. Ole temaga õrn ja saad temalt kümnetes kordades armastust vastutasuks. Magamistoa seinte vahel ihkab ta erootikat ja sensuaalsust ning on suurel määral mõjutatud konkreetsest atmosfäärist. Meelsasti naudib ta pikki sensuaalseid massaaže ja tantrat.