JÄÄR

Seda, millal su elu vallatuks läheb, otsustad sina ja ainult sina ise! Kui tunned, et varsti kuluks üks korralik mürgeldamine linade vahel ära, siis piisab vaid pilgust, et endale kaaslane leida. Mine lihtsalt kodust välja — tähed on seekord täiesti sinu poolt.

SÕNN

Sa oled liiga laisk üheöösuheteks, nii et kui sa ennast ei ületa (ja ilmselt sa seda ei tee), oled ilmselt veel tükk aega kuival. Küll aga hoia silmad lahti — inimene, kellega sul on lootust millekski tõsisemaks, on kusagil su lähedal — näiteks kolleeg või naaber. Kui ta ära tunned, siis ära kiirusta, las see areneb tasapisi.

KAKSIKUD

Sa ei soovi lihtsalt esimest ettejuhtuvat vastassoo esindajat koju lohistada, vaid otsid välja kõige parema ja sellise, kes kõik su fantaasiad ellu viib — lähed seda inimest otsima kas sadomasoklubisse või kuhu iganes. Jah, vahel sa saad seda, mida sa tahad, kuid kas poleks aeg pöörata pilk millelegi kestvamale?

VÄHK

Sa oled perfektne kallim, kui sul on püsisuhe. Kui oled aga vaba, kipud liiga kergesti kätte andma. Tegelikult juhtub nii sellepärast, et sa otsid hellust ja lähedust, aga saadad ehk välja valesid signaale. Õpi ennast paremini hoidma ja juba uuel kuul saad seda, mida sa päriselt tahad.

LÕVI

Kuna sa tahad olla alati tähelepanu keskpunktis ja alati sul see ka õnnestub, siis pole sa kunagi pikalt kuival. Piisab sellest, kui astud baari ja viskad kellelegi nurjatu pilgu ning sinu õhtu ja öö on juba sisustatud. Kuid eesolev nädalavahetus jäta siiski vahele, muidu saad endale klammerduja kaela.

NEITSI

Kuna oled üdini praktiline inimene, siis üheöösuhted sinu ellu ei kuulu. Otsid endale partnerit kogu eluks. Tähed lubavad sulle seksiõnne novembri teises pooles, nii et ilmselt on kohe-kohe elu põnevamaks minemas.

KAALUD

Sina viid endaga igalt peolt kellegi koju kaasa, aga pärast ei suuda otsustada, kas tahad midagi enamat või piirdutegi selle ühe ööga. Tähtede nõu sulle — kuula enda südant, mitte ära otsusta ainult seksuaalse klapi põhjal. Muidu võid millestki tõeliselt heast enneaegselt loobuda.

SKORPION

Sa oled äärmiselt kirglik, ükskõik kas tegemist on seksiga püsisuhtes või üheöösuhtes. Aga praegu hoia end natuke tagasi ja kogu jõudu. Jahimaadele siirdu tagasi alles detsembri alguses — sel juhul on aastavahetuseks sinu elus rohkem ilutulestikku kui Raekoja platsi kohal kunagi olnud on.

AMBUR

Kuna sulle meeldib väga endale ise rõõmu teha, pole sa kunagi pikalt rahuldamata. See aga ei tähenda, et sa peaksid sellega piirduma! Järgmine kord, kui kihk peale tuleb, mine kodust välja ja tähed lubavad, et sinuga juhtub midagi põnevat!

KALJUKITS

Sa oled koduhoidja, võib-olla liigagi! Eelistad alati seiklustele turvalisust, aga alati ei ole see parim valik. Ehk oleks aeg natuke enda ellu pöörasust lubada? Isegi kui oled püsisutes, et tähenda see, et fantaasial ei tohiks lennata lasta — katseta näiteks rollimänge!

VEEVALAJA

Sina võiksid küll latti allapoole lasta — sul on nii kõrged ootused, et vähesed suudavad nendele vastata. Proovi sel nädalavahetusel teisiti, ära eelda midagi, vaid lihtsalt suhtle kellegagi, kes sulle meeldib ja vaata, kuhu selline lähenemine viib.

KALAD

Sul on üks suur viga — sa sead partneri heaolu esikohale, olgu siis tegemist püsisuhte või ka millegi kergemaga. Kui tahad, et sinu praegune suhte- ja seksimuster muutuks, ole isekam — kui seda suudad, on sinu ellu lähiajal oodata midagi tõeliselt head.