VÄHK annab endast kõik, et inimesed omavahel ära lepiks. Ta teeb kõigile küpsiseid ja ütleb: "Miks me ei võiks kõik omavahel hästi läbi saada?"

NEITSI tormab meeleheitlikult ringi ja püüab kõiki nõu ja jõuga aidata. Nad analüüsivad kõike üle, keskendumata probleemi tegelikule tuumale.

KAALUD on suured rahustajad, kes sooviks, et perekond elaks õndsas harmoonias. Nad on suurepärased kuulajad, kes mõistavad teiste vajadusi.

KALAD on meeletult kaastundlikud ja toetavad, kuid kui mured liiga suureks kasvavad, võivad nad peitu pugeda.

KALJUKITS võtab tavaliselt ohjad enda kätte. Tal on vajalikud vastused varrukast võtta ning nad on valmis ka mööda kõige tormisemat merd seilama.

SKORPION muutub tõeliseks kaljuks. Tema peale võib kindel olla ja ta pakub kõigile enda toetavat ja kaitsvat õlga. Skorpion kaitseb alati nõrgemaid.

SÕNN on samuti keegi, kellele võib kindel olla, kuid seda nii kaua, kuni olukord ei muutu liiga emotsionaalseks. Sõnn ei mõista, miks on vaja nii palju häält tõsta/pisaraid valada.

JÄÄR kaitseb alati seda, kelle suhtes on ebaõiglane oldud. Pikka viha ta ei pea ja tal on hämmastav võime teisi inimesi rahustada.

AMBUR on see, kes kõige paremini olukorra kõigile arusaadavalt lahti seletab ja näitab, et kui hoitakse kokku, saab kõigest üle!

VEEVALAJA pole keegi, keda oleks võimalik ühele või teisele poolele meelitada. Ta seisab eemal ja kutsub teisi korrale.

KAKSIKUD ei salli, kui inimesed liialt ärrituvad ja hoogu lähevad. Nad teavad, et mida rahulikumaks jäädakse, seda ratsionaalsemalt mõeldakse.

LÕVI on meelelahutaja ja teab, et parim leevendaja on naer. Ta tahab, et kõigil oleks lõbus, isegi kui olukord on tegelikult raske.

Allikas: ivillage.co.uk