Jäär

Inimesed, kelle Päike asub Jäära märgis, peavad tegelema peamiselt oma sisemise viha tundega Isa vastu, mis võib tõenäoliselt laieneda ka üldisele vihale meeste vastu. Sisemine vabastamata viha tõttu esineb Jääradel rohkem põletikulisi haiguseid ning järske vihapurskeid, mis võivad väljenduda ka agressiivsusena. Selleks, et Jäärad saaksid oma sisemise energia paremini tööle panna ja terveneda, on neil vaja esmajoones vabastada oma vihatunded.

Sõnn

Inimesed, kelle Päike asub Sõnni märgis, peavad põhiliselt tegelema turvantunde puudumise tundega. Turvatunde puuduse tunne tekitab neil hirmu muutuste ees ning teeb neid üsna kangekaelseteks. Nad otsivad pidevat stabiilsust ega soovi oma mugavustsoonist mitte mingil tingimusel väljuda. Selline paigal tammumine võib neile muidugi omajagu kannatusi põhjustada, sest maailm on pidevas muutumises ning nõuab muutumist ka kõigilt inimestelt. Kui Sõnnid hakkavad tegelema oma turvatunde puudumise tundega ning vabastavad selle ning hirmu muutuste ees, saavad nad terveneda ning palju muretumalt ja kannatuste vabamalt oma elu edasi elada.

Kaksikud

Kaksikute päikesemärgiga inimesed peaksid esmajoones tegelema oma närvilisuse tundega. Närvilisuse tunde tõttu ei suuda nad mitte kuidagi paigal istuda ja lihtsalt olla, nad vajavad pidevat liikumist või vähemasti käte liigutamist. Närvilisuse tunne võib neid panna mõtlematult ja kiirustades tegutsema ning põhjustab kannatamatust ja hetkes olemise eest põgenemist. Lõpuks võib üks Kaksikute päikesemärgiga inimene ennast igasuguste tegevustega nii ülekoormata, et võib isegi läbi põleda. Selleks, et elu saaks normaalses tempos kulgeda ning võimalus oleks ikkagi oma põhitegevusele keskenduda tuleks vabastada närvilisuse tunne enda seest ning see lõputu millegi otsimine ja millegi eest põgenemine saab lõppeda ja on võimalus elu rõõme nautida siin ja praegu.

Vähk

Vähi päikesemärgiga inimesed peaksid eelkõige tähele panema ja vabastama oma solvumise tunnet. Solvumine võib neid nii mõnestki ilusast hetkest võib heast inimesest eemale peletada. Lisaks ei lase solvumise tunne elu tegelikult ju nautida, sest solvutakse sellepärast, et teine inimene ei öelnud või teinud seda asja just täpselt nii nagu mina seda tahtsin. Teised inimesed ei pea tegema nii nagu meie tahame ja ka meie ise ei pea nii tegema nagu teised tahavad, kuid ometi solvume sellepärast, kuid õnneks see on ainult tunne ning kui see vabastada enda seest, siis inimene saab terveneda ja elu paremat kvaliteeti nautida edaspidi.

Lõvi

Lõvi päikesemärgiga inimesed peavad tegelema armastuse tundega, see hõlmab eelkõige iseenda ja teiste armastamist loomulikult. Pealtnäha tunduvad Lõvi päikesemärgiga inimesed väga armastavad ja on suured romantikud ning näitavad oma kaaslasele välja oma armastust, kuid sisimas loodavad nad ju sama vastu saada. Nende suur kiituse vajadus tuleneb sellest, et nad võivad sisimas tunda mittearmastatud olemise tunnet, see tõenäoliselt pärineb nende lapsepõlvest, mil nad võisid tunda, isa poolt mitte armastatud olemise tunnet. Kui Lõvi päikesemärgiga inimene läheb tagasi oma lapsepõlve selle hetke juurde, kus nad tundsid, isa poolt mittearmastatud olemise tunnet ning vabastavad selle sealt, siis lahenevad Lõvi päikesemärgiga inimeste nii mõnedki ego probleemid ja nende sisemine laps terveneb.

Neitsi

Neitsi päikesemärgiga inimesed tunnevad tõenäoliselt oluliselt rohkem hirme võrreldes teiste päikesemärkidega, see teeb neid üsna kriitiliseks nii enese kui ka teiste suhtes. Sisemine kriitik lihtsalt soovib neid kaitsta järjekordse haiget saamise eest, kuid see kõik on ajendatud sisemistest hirmu tunnetest, mis on lihtsalt tunded ja vajavad vabastamist. Neitsi päikesemärgiga inimesed peaksid kõik võimalikud hirmu tunded enda seest üles leidma ja hakkama neid järjest vabastama, sellisel juhul muutub sisemise kriitiku hääl vaiksemaks ning uued ja paremad võimalused saavad nende ellu tulla. Kui üksi ei oska oma kõiki hirme üles leida, siis otsi abi ja vabasta oma hirmud teiste toetusega.

Kaalud

Kaalude päikesemärgiga inimesed peavad põhiliselt tegelema üksinduse tundega. Kaalud soovivad alati olla partnerluses ning tihipeale kaotavad nad ennast partnerlusse ära, sest ilma partnerite nad ei soovi olla ning selletõttu on nad nõus iseenda mina ära kaotama ja kannatama, peaasi et keegi ikka nende kõrval oleks. Jah öeldakse, et Kaalud oskavad olla head partnerid, kuid sellel kõigel on oma hind — nad ei oska iseendaga olla, sest neil on sisemuses üksinduse tunne ja hirm üksinduse ees. Kui nad need tunded vabastavad, siis saavad nad terveneda ning neil on võimalus nautida kannatuste vaba partnerlust ilma iseennast sinna ära kaotamata.

Skorpion

Skorpioni päikesemärgiga inimesed peavad eelkõige tegelema kadeduse tundega, see võib hõlmata ka armukadeduse tunnet. Eriti headeks indikaatoriteks on ka teised inimesed, võimalik et Skorpioni päikesemärgiga inimene paneb tähele, et kõik teised on kadedad, kuid see on ka vihje, et tema ise sisimas tunneb samuti kadeduse tunnet. Hea oleks üles otsida oma kadeduse algsed põhjused, mis võivad tulla juba lapsepõlvest ning lasta need tunded vabaks. Kadeduse tunne võib olla ka põhjus, miks külluse voog on kinni läinud ning see takistab ka nägemast iseenda tegelikku väärtust.

Ambur

Amburi päikesemärgiga inimesed kalduvad tihi peale liialdustesse või suudavad kõike paisutada nii on ka tunnetega, nad võivad kõiki oma tundeid võimendada ning see omakorda tekitab segaduse tunnet, sest täpselt ei saagi aru, mis tunded sisemusest vabaks tahavad saada. Seega kui Amburiga päikesemärgiga inimesel tuleb peale suur tunnete puhang ning orienteerumine muutub ähmaseks, siis tuleks esmajoones vabastada segaduse tunne ning seejärel on võimalik ettevõtta kõik järgnevad tunded ja need ka vabastada.

Kaljukits

Kaljukitse päikesemärgiga inimesed kogevad tihti just rahulolematuse tunnet, see paneb neid kannatlikult järjest kaugemale ja kaugemale edasi rühkima, kuid selle rühkimise taustal jääb ülejäänud elu elamata, sest kunagi ei jõuagi ju kohale kui rahulolematuse tunne kogu aeg sees edasi kükitab. Kui rahulolematuse tunne vabastada, siis on võimalik nautida just praegust hetke ja mõista, et elu tõeline väärtus asubki just selles samas hetkes. Ei saa ennast koguaeg lõhki rebida mingisuguste kaugete eesmärkide nimel. Rahuolematuse tunde vabastamine aitab mõista, mis tegelikult siin elus on oluline ja väärtuslik. Rahuolematus paneb inimesi kiirustama ja võrdlema ennast teistega, kuid see on kõigest tunne, mille vabastamise järel on võimalik elada palju õnnelikumalt ja rõõmsamalt.

Veevalaja

Veevalaja päikesemärgiga inimesed on suured üllatajad ja erilised inimesed, nad teavad ja näevad asju, mida paljud veel ei tea ega näe, kuid mitte alati ei saa nad selle erilisuse eest kiita. Tõenäoliselt tekkis neil juba lapsepõlves tunne, et neid ei mõisteta ja see omakorda tekitas teistest eraldatuse tunde, mis teeb neid tihipeale niiöelda üksikud hundid, kes soovivad palju vabadust. Võimalik, et nad mõnel elu etapil ei suuda üldse teiste inimestega kontakteeruda ega mõista ise ka teisi inimesi. Võti on tunnete vabastamine, nad peavad vabastama teiste poolt mitte mõistetud olemise tunde ja teistest eraldatuse tunde, sellisel juhul saavad nad mõista, et me kõik oleme üks ja igalühel meist on oma eriline ülesanne.

Kalad

Kalade päikesemärgiga inimesed peavad põhiliselt tegelema oma ebakindluse tundega ja sellest tulenevalt peidavad Kalade märgi esindajad tihipeale ära oma tõelise olemuse ning kaotavad oma tegeliku mina kuskile kaugele ära, soovides olla keegi teine, kes nad pole. Selline enesekaotamine takistab neil elada täisväärtuslikku ja õnnelikku elu, neil pole õrna aimugi, kes nad on, sest nende ebakindluse tunne on niivõrd tugev, et see tõeline mina on nii peitu pugenud, et nad ei teagi enam, et see eksisteerib seal. Ebakindluse tunne võis tulla juba lapsepõlves, isa poolt. Isa võis olla väga kriitiline lapse suhtes, nõudes temalt asju, mida laps tegelikult teha ei soovinud või suhtus väga halvustavalt lapse iseenda tehtud valikutesse ning laps soovides isa kiitust surus oma tõelise mina alla ning ebakindluse tunde ajel muutus kellekski, kes ta pole. Kui ebakindluse tunne vabastada sellest alg situatsioonist, siis saab inimene tagasi minna oma tõelise olemuse juurde ning terveneb.

Kristelle Sööt-Kajo ja tema horoskoopide kohta saad lähemalt uurida SIIT!