JÄÄR

Sind on tõenäoliselt õnnistatud kiire ainevahetuse ja suurepärase figuuriga ning kehakaalu pärast sa oluliselt muretsema ei pea. Ainus aeg, mil kipud natukene juurde võtma, on talveperiood. Kuid rammusatest ja rasvastest roogadest natukeseks loobumine ning paar korda nädalas trennis käimine peaksid selle probleemi kiiresti lahendama.

SÕNN

Sõnn armastab toitu ja seetõttu on kehakaalu normis hoidmine on tema jaoks tõsine probleem. Selleks, et mitte liialt paisuda, pead sa oma kalorite hulgal alati silma peal hoidma ning hoolega treenima. Soovitame investeerida kokaraamatutesse, kus pannakse rõhku madala kalorsusega roogadele ja köögiviljadele, siis saad rahulikult oma toitu nautida.

KAKSIKUD

Kaksikute kaaluprobleemid on põhjustatud käigu pealt kiirtoidu ja rasvaste snäkkide söömisest. Tee kindlaks need kiirtoidukohad, kust on võimalik kaasa haarata ka tervislikke ja madala kalorsusega ampse ning hoia käekotis pähkleid, puuvilja ja smuutisid. Veel võiksid asendada burgerid ja friikad köögiviljawrappidega.

VÄHK

Sul on kaks probleemi: a) sa armastad kokkamist ja b) sa ei serveeri ühtegi rooga enne, kui pole seda ise maitsnud. Tavaliselt sööd sa toiduvalmistamise käigus kõhu juba täis ning uhad siis laua taga istudes teise portsu otsa. Näri toiduvalmistamise ajal nätsu, et õgimist vältida ning mine õhtuti pärast sööki jalutama. Sind juhib Kuu, seega kuuvalgus mõjub sulle eriti hästi!

LÕVI

Lõvid jumaldavad rammusat ja rasvast toitu. Lasanje, ahjupraad, rasvane liha ja muidugi burgerid — anna ainult ette! Sinul ei ole lihtne kaalust alla võtta, sest neelud käivad ainult rasvase järele. Proovi Lähis-Ida kööki — võid meeldivalt üllatuda, kui toitev ja samas tervislik see on.

NEITSI

Neitsid on oma loomult väga tervisliku eluviisiga, seetõttu ei tohiks suuri kaalukõikumisi olla. Küll aga võib probleemiks saada nende pidev soov veelgi parem välja näha ja veelgi rohkem kaalust alla võtta. Võta rahulikult — iga keha on erinev ja omamoodi ilus ning meil kõigil ei õnnestu supermodellide figuuri saavutada!

KAALUD

Ka Kaalusid on õnnistatud suurepärase seedimisega, kuid nad kipuvad ise oma tervisele liiga tegema, minnes kaasa väga ebatervislike moedieetidega nagu greibidieet või proteiinivaba dieet. Kaalu normis hoidmiseks söö kõike, mida armastad, lihtsalt jälgi portsjonite suurust ning püüa hoiduda lisa võtmast.

SKORPION

Kui Skorpion kaalus juurde võtma hakkab, teeb ta seda kohe kümnete kilode kaupa korraga. Paraku on ülekilodest väga raske lahti saada. Kui oled siiski otsustanud, et nüüd aitab — dieedile! siis suudad puhtalt tahtejõuga selle raske tee läbida ning eesmärgini jõuda. Sind aitavad roheline tee ja linaseemneõli — tarvita neid julgesti.

AMBUR

Sportlik Ambur tunneb mõnu igasugusest trennist ning seetõttu suudab ta suurema osa aastast normaalkaalus püsida. Kilod kipuvad kogunema talvel, kui Ambur ei suuda leida motivatsiooni õue külma kätte minekuks. Pole parata, ilu nõuab ohvreid. Kui tahad kevadeks bikiinivormi saavutada, pead end ka talvel liigutama!

KALJUKITS

Sinu kehakuju ei annagi rasvale võimalust kuhugi koguneda. Sinul on vaja end hoopis trimmida ja vormida — jooga, tai chi ja jõutrenn on sulle sobivad.

VEEVALAJA

Veevalaja sööb ja joob igavusest ehk tema ülekilod on tingitud tegevusepuudusest. Leia endale hobid, viibi rohkem õues ja sõbrannadega koos ja kui tunned vajadust midagi näksida, mõtle enne hoolega, kas sul on tõesti kõht tühi või on sul lihtsalt igav.

KALAD

Kaladel on väga keeruline vastu panna magusale, rasvasele ja ebatervislikule toidule. Sina kasutad toitu enda lohutamiseks ehk oled pesueht näide emotsionaalsest ülesööjast. Trenni sa teha ei armasta ning mõte suures grupis koos higistamisest ajab sind hoopis veelgi sügavamale külmkappi. Sinu trenn on tantsimine! Võta sõbrannad kokku ja minge koos jalga keerutama või tantsutrenni.

Allikas: Horoscope.com