JÄÄR

Sa usud kaljukindlalt, et saatusel on sinuga suured plaanid ja oled loodud selleks, et neid ellu viia. Sa oled üleni motivatsiooni täis, kindel oma edus ja kuulsuses ega näe, et teistele meeldiks, kui sa vähem iseennast kummardaksid.

Sa oled alati võitlusvalmis ja teiste inimeste jaoks pole see mitte ainult tüütu, vaid see paneb neid end tihti tähtsusetuna tundma. Sa unustad täiesti, et võiksid olla rohkem meeskonnatööks meelestatud, teistel on raske sinusugusega koostööd teha. Sa oled see, kellega teised ei julge ühiseid projekte ette võtta, sest sa tahad alati, et kõik oleks sinu tahtmist mööda tehtud.

Sa oled alati tegutsemisvalmis ja ei anna iialgi alla, mistõttu suhtud sa tihti põlgusega teiste tunnetesse, mõtetesse ja arvamustesse.

Sinu suur soov tegutseda ja kiiresti otsuseid vastu võtta toob enesega kaasa mõtlematuid tegutsemisi. Sa oled jonnakas ja kangekaelne, sa teed seda, mida sa tahad ja kuidas sa tahad. Mitte keegi ei saa sind mõjutada ja sulle dikteerida, mida sa tegema peaksid. Sa oled impulsiivne, sa ei mõtle kaks korda enne, kui sa juba tegutsed.

Sa oled väga enesekeskne ja keskendunud omaenda isiksusele. Maailm keerleb sinu ümber, teiste edu pole kunagi nii oluline kui sinu oma. Teiste probleemid pole kunagi nii suured kui sinu probleemid. Sa tekitad sellise tunde teistele inimestele, et nad ei saa sinuga rääkida ilma, et sa hakkaksid jälle iseendast rääkima.

Sa ärritud liiga ruttu ja asjade pärast, millel puudub mõte ja kõige hullem sinu juures ongi see, et sa oled nagu hellitatud laps, kes jonnib.

SÕNN

Sa tead ise ka, et oled väga kangekaelne. Sul on maailma kohta omad ideed ja arvamused, mida sa ei muuda.

Neid arvamusi on näha sinu näost. Sa üritad neid teistele peale suruda, aga sul ei ole alati õigus ja teised inimesed võivad mõelda teistmoodi kui sina.

Sa oled väga praktilise meelega ja ei lähe riski peale välja, teiste jaoks on see sageli igav ja tüütu, aga sa ei tea, kuidas teistmoodi teha ja katsetad harva midagi uut.

Sa teed palju tööd aga võid samal ajal olla ka laisk ja mugav, sest sa otsid alati ennekõike mugavust ja oled enda vastu heatahtlik, jättes mulje, nagu sul polekski motivatsiooni. Tõuse diivanilt püsti ja tee aken lahti, tee täna midagi teistmoodi, kui sa seda tavaliselt teed.

Sulle ei meeldi kaubelda, sa teed seda väga harva ja sa ei tunnista iialgi, et sa eksid. On sul natukenegi aimu, kui palju meelehärmi sa sellega teistele tekitad?

KAKSIKUD

Kas sa võiksid nüüd oma suu kinni panna? Päriselt ka.

Sa oled väga hea suhtleja ja enamikul ajast on see tore, aga mõnikord oled sa lihtsalt tüütu lobamokk. Sa räägid kogu aeg samadest asjadest, ikka ja jälle, libised ühelt teemalt teisele. See on nii väsitav, rääkimata sellest, et sa ei lase ju teistel üldse rääkida. Lisaks sellele ei kuula sa teisi üldse, ometigi, kõik, mida sa tegema peaksid, on panna vahest suu kinni ja lasta teistel rääkida. Või siis lihtsalt olla vait. Ja kõik. Sa oled suur lobamokk.

Sul on liiga palju energiat ja elurõõmu, mõnikord teised soovivad et sa natukenegi maha rahuneksid. Mõnikord inimesed eelistaksid lihtsalt juua rahulikult hommikul oma kohvi ilma, et sa juba ringi keerleksid nagu üleskeeratud tibu.

Sa oled sotsiaalne liblikas ja tahad alati, et sul oleks midagi teha, arvestamata sellega, et teised sooviksid lihtsalt kodus rahulikult aega veeta ja üksi olla. Sa võid muutuda tüütuks veendes pidevalt oma sõpru, et nad peaksid sinuga sagedamini välja tulema.

Sa oled üsna kapriisne ja püsimatu vaim. Sa ei võta kunagi ühtegi otsust lõplikult vastu, aga niimoodi tundub, nagu sa oleksid liiga pealiskaudne.

Kõik armastavad sind, kallis Kaksik (ja sinu iseloomu erinevaid vorme sealjuures ka), aga isegi, kui sa ei taha, et see nii tunduks, paistab ikkagi, nagu sa oleksid silmakirjalik ja kritiseeriksid kõiki ning räägiksid teistest selja taga halba. Sa tahad kõike teada, kõigi kohta ja kõigest, iga kell ja sellepärast tundub nagu sa oleksid klatšimoor.

VÄHK

Kallis, Vähk, seda pole võimalik öelda ilma su tundeid haavamata, aga sa oled liiga emotsionaalne. Sa hädaldad alati, kui asjad ei lähe nii, nagu sina tahad või kui elu paneb sind vastamisi ootamatute olukordadega, samamoodi, nagu sa hädaldad siis, kui sulle midagi ei meeldi. Sa tahad alati kindel olla, et kõik teised su ümber seda teaksid ja arvesse võtaksid. Sa kaunis hädaldaja.

Ja kui sa ei hädalda sellepärast, mis täna halvasti läks, siis sellepärast, et sa oled liiga hõivatud oma mineviku mälestustega.

Lase oma emast ja isast ka lahti. Muidugi on see väga tore, et sa nii palju oma perest hoolid, aga kord tuleb aeg, kui tuleb pesast välja lennata ning mitte enam loota ema ja isa toetusele ja nõuannetele.

Sa oled ka kaunis tujukas ja see on täiesti ootamatu. Mis tujus sa täna oled? Mõnikord on inimestel tunne, nagu nad peaksid sinu juuresolekul kikivarvukil kõndima ja kogu aeg mõtlema, mis sinuga täna lahti võib olla.

Kui sa ei ole just hõivatud oma emotsionaalsete probleemidega, siis oled sa tegevuses sellega, et üritada paista tugeva inimesena, kes peidab oma sisemisi tundeid. Sa ju ei taha, et teised näeksid, kui tundlik sa tegelikult oled.

Sul puudub enesekindlus, sest sa kardad, et sind tõugatakse eemale, aga sellega sa just ajadki teisi eemale. Lõpeta see parem ära!

LÕVI

Kui sa oled lõpetanud enese peeglist imetlemise, siis leiad sa võib-olla mõne hetke, et lugeda midagi iseenda kohta. Sulle ju meeldib olla tähelepanu keskmes, kas pole?

Sulle meeldib olla rambivalguses ja olla õhtu täht. Tegelikult on see lausa probleem. Sinu liigne enesekindlus paneb teisi mõtlema, et sa oled lihtsalt egoist, iseendast liiga heal arvamusel ja uhke. Inimesed ei saa isegi aru, kui range sa iseenda vastu oled, sest sa oled kogu aeg hõivatud sellega, et enesele korrata, kui tore ja hea sa oled. Tegelikult oled sa lihtsalt ülbe ja teised ei talu seda. Uhkus on sinu domineerivam pool.

Ja sa oled liiga dramaatiline, eriti nendel kordadel, kui sa ei saa seda, mida sa tahad. Siis teed sa palju lärmi ja kaotad oma külma närvi ilma mõtlemata. Ole natuke leebem ja ära karju nii palju!

NEITSI

Sa pole kunagi rahul, sest sa otsid täiuslikkust. Sinu kriitiline meel pisiasjade pärast paneb sind tihti liiga palju vigu otsides aega raiskama. Sa oled pedant ja see on tüütu.

Sa oled veendunud, et kõike saab teha ainult ühtmoodi, kõige parem, kui sina seda teed, sest ainult sa tead, kuidas midagi õigesti teha. Sa tüütad inimesi oma ebaloogiliste soovide ja kriitikaga.

Enne, kui sa midagi teed, tahad sa alati kõiki detaile teada, aga mõnikord ei tee see halba, kui teha asju ilma läbimõtlemata või ootamatult. Sa ei pea alati kõike planeerima. Sa elad oma elu nagu mängiksid malet, arvestades alati iga sammu ette. Sa peaksid õppima lõdvaks laskma ja siis saavad seda teha ka teised, kes on sinu ümber.

Sa oled üsna närviline ja teed alati pisiasjadest suure probleemi. Hinga sügavalt sisse ja õpi nägema elu teistmoodi!

KAALUD

Sina oled tüütu, sest sa ei suuda otsustada ja oled teistest väga sõltuv.

Sa oled see sõber, kes alustab uut suhet ja unustab seejuures kõik teised sõbrad, sest sa ootad liiga palju kõikidelt teistelt ja unustad seejuures isegi iseenda. Need, kes sind ümbritsevad, on sellest kõigest väsinud.

Hirmus on ju näha, kui sa ei oska end väärtustada, kui indiviid ja pead alati olema kellegagi koos. Ja sa annad endast kõik teistele. See on iseenesest hea aga ainult teatud piirini, millest edasi muutub see juba haiglaseks. See on häiriv su sõpradele ja veel rohkem su kallimale. Mitte kellelegi ei meeldi selline lämmatav suhe.

Sa oled hajameelne ja tihti tundub, nagu tegutseksid sa mõtlematult. Sa lihtsalt ei suuda otsuseid võtta vastu ja neist siis ka kinni pidada.

Sa ei tea kunagi, millisesse gruppi sa kuulud, sest sa tahad kõikidele meele järele olla. Sa ütled seda, mida teised kuulda tahavad ja sellepärast ei tea keegi kunagi, kas sa seda ka mõtled, mida sa ütled.

SKORPION

Sa käid lihtsalt närvidele, sest oled salapärane, manipuleerija, kättemaksuhimuline ja ärritud liiga kergesti.

Sa oled keskendunud omaenda heaolule. Kõik see võib aga muutuda ruttu viha- ja raevuhooks, kui asi puudutab raha või seksuaalsust või kui sa lihtsalt ei saa seda, mida sa tahad.

Sa manipuleerid inimestega selleks, et saada seda, mida sa tahad ja kasutad tihti seksi relvana. See pole mitte ainult tüütu vaid meeleheitele ajav.

Sa ootad teistelt halvimat, sul on teiste usaldamisega suuri probleeme ja see muudab sind paranoialiseks.

Sul on äärmuslikud kinnisideed ja oled tihti pettunud inimestes, sest nad ei vasta sinu ootustele. Sa peaksid õppima, et mitte kõik ei ela sama tuliselt nagu sina ja sellest pole midagi.

Sa oled salapärane ja ootad, et teised inimesed oleksid sinu vastu 100% ausad ja nende kavatsused läbipaistvad ning see pole õiglane, sest sina ise pole selline. Sa hoiad oma saladusi iseendale, aga mitte sellepärast, et midagi varjata vaid sellepärast, et sa lihtsalt oled selline. Kui aga keegi teine midagi sinu eest varjab, siis sa vihastad.

Sa oled intelligentne, teisi see aga häirib, sest nad tunnevad, et nad ei ole sinu tasemel, kuna sa pidevalt parandad seda, mida nad ütlevad. Sa usud, et aitad neid, aga tegelikult võtad sa neilt enesekindluse ära. Ja sa ise ka ei tea, kui aukartust äratav sa olla võid.

Sa oled julm vaenlane, Skorpion, ja teised teavad seda. Sa tahad maksta kätte lihtsalt sellepärast, et enda vaatenurka peale suruda. Sa ootad lausa, et keegi söandaks sulle midagi vastu öelda ja see ongi sinu juures tüütu, eriti sellepärast, et teised ju teavad, et hästi see ei lõppe.

AMBUR

Sa ei oska paigal olla. Sa võid täiesti ootamatult käituda ja sinu meeletu energia väsitab teisi. Sa elad selleks, et avastada uusi paiku ja seda, mida elul sulle anda on, aga tihti tundub, et sa oled täiesti püsimatu loomusega. Sageli tundub, nagu sa oleksid täiesti segi ja sa võid endaga suuri torme kaasa tuua.

Sa muudad sageli arvamust ja tihti muutubi ka su maitse.

Sageli tundud sa liiga pealiskaudse ja ülejäänud maailmast sõltumatuna. Sa võid näida külma ja eemalolevana, aga tegelikult oled sa lõbus, kuid ei pööra millelegi tõsiselt tähelepanu.

Teisi ärritad sa sellega, et ei suuda teiste arvamustega leppida ja kuulutad tihti oma arvamust kõva häälega. See on veel hullem ja tundub, nagu jääks sul puudu empaatiast, sest sa ei suuda teiste probleeme tõsiselt võtta.

See aga, mis teisi sinu puhul tõsiselt ärritab, on see, et sa ise oled kindel, et sul alati õigus on.

KALJUKITS

Sa oled keskendunud ühele eesmärgile ja ei tagane mitte millegi ees, et sinna välja jõuda, kuhu sa jõuda tahad. Ja sellepärast võid sa tunduda külma, tundetu ja moraalilugejana.

Sa tüütad teisi, sest sa usud, et ainult sina tead õiget vastust. Enamikul ajast on sul õigus, aga mitte alati. Sul puudub tahtejõud ja oskus näha teiste vaatenurka, sul on kalduvus iseennast nii kõrgelt hinnata ja hoida kinni omaenda vaatenurgast isegi, kui sa peaksid eksima. Sa räägid tihti inimestega, nagu oleksid nad sinu alluvad ja teistel on sellest kõrini.

Sa ei pea lugu neist, kes ei rassi sama palju tööd teha nagu sina ja sa võid pidada end teistest paremateks. Lausa eliidiks.

Sa oled liiga hõivatud sellega, et oled keskendunud iseendale ja oma eesmärkidele ning sul puudub kaastunne teiste inimeste ja nende vajaduste vastu.

Sa oled niivõrd sõltumatu rahaliselt, et tihti võid tunduda ihnena ja teistel on kõrini, kui sa ühise arve maksmiseks ei raatsi üle viie euro lauale panna.

VEEVALAJA

Sa oled tüütu, sest sinuga on sageli võimatu normaalselt suhelda, pigem on tunne nagu räägiks mõne robotiga. Sa oled kinnine ja reserveeritud. Sa oled ükskõikne ja teised arvavad, et sind ei huvita mitte miski.

Sa oled liiga hõivatud probleemide lahendamisega ja sellepärast on tundeelu sinu puhul täiesti välistatud. Sa oled liiga loogiline. Sul puudub emotsionaalne intelligentsus ja see on kurnav, samuti nagu emotsionaalne vastus kõikidele nendele, kes on sinu ümber.

Ja sa muutud kannatamatuks, kui teised ei saa sinu loogikast aru. Sa võid olla väga kangekaelne.

KALAD

Sina oled tõesti keeruline inimene. Kohe ei teagi, mida sinu kohta öelda. Emotsionaalselt ja füüsiliselt oled sa üks suur segadus. Täielik keeristorm. Sa ei suuda asju korras hoida, eriti oma tundeid ja inimesed on väsinud sinu tagant koristamast.

Sul on iseenda vastu liiga palju kaastunnet. Sa hoolid liiga palju teiste tunnetest ajal, kui su enda tunded on täiesti segamini, Miks sa iseendaga ei tegele?

Kõik võivad sinu peale rasketel aegadel loota, kui aga asjad puudutavad igapäevaseid pisiasju, siis unustad sa need ära. Su elukaaslane teab, et pole vaja sulle meelde tuletada seda, et riidekapp on riiete jaoks ja et uks tuleb enda tagant lukku panna, sest sa lihtsalt unustad selle niikuinii ära.

Sina ei ole pragmaatik, sa oled unistaja ja tahad oma pead turvaliselt pilvedes hoida, selle asemel, et elu kohustustest osa võtta. Ja seni, kuni sa pilvede peal hõljud, ära unusta, et sa ei tohi armuda igasse esimesse ilusasse vastutulijasse.

Mõnikord tundub, nagu sa pole üldse siin, sa oled oma unistustega niivõrd hõivatud. See on tüütu!

Allikas: Kodused Lood