JÄÄR

Ole vallaline seni, kuni oled suhtes, kus iga päev on eelmisest erilisem. Pead tundma end pidevalt kasvamas ja kindlustunnet, et oled koos inimesega, kes soovib sinuga koos alati uusi asju proovida ning seetõttu ei karda ka sina enam pühendumist, sest selle inimesega koos olemine ei tekita sinus tunnet nagu oleksid vangis.

SÕNN

Ole vallaline seni, kuni oled suhtes, kus tunned end turavaliselt ja samal ajal ka kerget väljakutset. See suhe peaks tekitama sinus tunde, et sa oled armastatud ja hinnatud, aga samas julgustab ta sind pidevalt ka mugavustsoonist väljuma, kuhu sa kuidagi liiga loomulikult sageli kinni jääma kipud.

KAKSIKUD

Ole vallaline kuni oled suhtes, kus tunned end rohkem endana kui kunagi varem. Selle asemel, et näidata maailmale ainult oma lõbusat ja põnevat poolt, peaksid tundma end piisavalt turvaliselt, et olla mõnikord ka haavatav ja ebakindel.

VÄHK

Ole vallaline seni, kuni oled suhtes, kus sa lõpuks ometi tunned, et sinu olemasolu ei võeta liiga loomulikuna, sest oled koos inimesega, kes hindab väga kirge ja hoolivust ning kes tahab su eest ka hoolitseda. Ta ei tohiks alati eeldada, et sina annad talle kõik, aga tema sulle mitte midagi.

LÕVI

Ole vallaline seni, kuni tunned, et oled suhtes inimesega, kes muudab sind tugevamaks, julgemaks ja toetab sind iga päev. See peab olema keegi, kes suudab su pöörase eluga sammu pidada ja on sama seiklushimuline nagu sina, aga su olemasolu ei tohiks teda heidutada ja ta ei tohiks sul lasta alati oma tahtmist saada.

NEITSI

Ole vallaline seni, kuni oled suhtes, kus sa ei pea kogu aeg ära arvama, mida teine pool tunneb. Suhtes, kus sinu tundeid väärtustatakse ning su partner on piisavalt aus ja otsekohene ega karda tunnistada, kui väga sa talle meeldid ja kui väga ta sinust hoolib.

KAALUD

Ole vallaline seni, kuni sa oled suhtes, kus te mõlemad teineteist võrdselt toetate. Suhtes, kus su partner ei ürita sind panna valima teie suhte ja teiste sinu jaoks oluliste asjade vahel. Aga samas ka suhtes, kus te hoolite teineteisest piisavalt, et oma tundeid ausalt väljendada.

SKORPION

Ole vallaline seni, kuni sa oled suhtes, mille keskmes on ausus. Suhtes, kus tunned end piisavalt turvaliselt, et oma seinad alla lasta ja te räägite omavahel alati asjad läbi, mitte ei lase probleemidel kuhjuda.

AMBUR

Ole vallaline seni, kuni oled suhtes, mille põhiline eesmärk on teile mõlemale rõõmu pakkuda, aga samas ei karda te ka tõsiseid vestlusi maha pidada. Suhe, kus tunnete end piisavalt lähedastena ja turvaliselt, et rääkida ka rasketest asjadest ja sa ei pea teesklema, et oled iga päev õnnelik, kui sa seda tegelikult ei ole.

KALJUKITS

Ole vallaline seni, kuni oled suhtes, kus saate mõlemad olla nii rõõmsad kui ka tõsised. Suhtes, kus tunned end aktsepteerituna ja armastatuna ka oma sügavate ja tõsiste tujude ajal. Samas peab su partner olema võimeline tooma sinust välja ka su totakama külje ja ajama sind nii kõvasti naerma nagu sa veel kunagi naernud ei ole.

VEEVALAJA

Ole vallaline seni, kuni sa tead, kuidas olla teise inimese jaoks kõige olulisemaks prioriteediks, aga samas suudate säilitada ka oma eraldi elud. Suhtes, kus sa tead, kes sa ilma temata oled ega tunne, et suhe sult su iseseisvuse rööviks.

KALAD

Ole vallaline seni, kuni oled suhtes, kus tunned, et oled leidnud oma kodu. Suhtes, kus teineteist ei võeta kunagi loomulikuna ja kus sa ei soovi kunagi muutuda passiivseks pooleks ning kus sind iga päev mõistetakse.

Allikas: Thought Cataolog