1. AMBUR

Amburi tähtkujus sündinud naine ei hakka sind iialgi maha tegema. Vastupidi, ta aitab sul oma potentsiaali realiseerida. Ta mõtleb alati enne teiste peale. Isegi, kui ta peaks unarusse jätma omaenda tunded ja vajadused.

Kui sa oled võitnud Amburi usalduse, jääb ta sulle alatiseks truuks. Ta armastab tingimusteta ja annab sulle kogu oma südame.

2. KALAD

Kalade tähtkujus sündinud naised võivad esmapilgul paista tagasihoidlikud. Ta ei võta kohe vedu ja ei lase endale kõiki ligi ent temas on midagi salapärast, mis sind köidab ja tema poole tõmbab.Ta on su parim toetaja, kes alati su kõrval on, kui sa teda vajad.

Tal on suurepärane anne lugeda näost su mõtteid. Ta õpib sind tundma läbi selle, mida sa teed, mitte läbi selle, mida sa ütled. Kõikide tähemärkide seast on Kalad kõige tundlikumad, see tähendab omakorda, et ta mitte kunagi teadlikult sulle haiget teha ei taha. Kui ta peaks aga seda tegema, siis vabandab ta esimesena ja üritab end parandada.

3. KALJUKITS

Kaljukitsed on oma loomuselt perfektsionistid. Ta tahab alati anda maksimumi ja olla parim. Ta kaitseb sind alati ja on valmis kogu maailmale vastu hakkama vajaduse korral.

Oma lähedasi peab ta kõige tähtsamateks. Temast ei ole alati kerge aru saada, sest ta oskab hästi oma tundeid varjata. Ta ei kingi oma südant igale ühele. Kui ta sind aga armastama peaks, oled sa kõige õnnelikum inimene.

4. KAALUD

Kaalud on kõige parema iseloomuga kõikidest tähemärkidest. Nad väldivad konflikte. Nad katsuvad alati olla positiivsed ja õnnelikud, kui keegi aga neile haiget teeb, tunneb ta seda eriti valusalt. Ta hoolitseb palju oma suhte eest ja tihti jäävad tema enda vajadused ja soovid tahaplaanile.

Ta armastab suhelda ja tal on palju sõpru. Ta suhtleb vabalt kõigiga ja ei saa aru, kui sa peaksid armukadedust välja näitama.

5. KAKSIKUD

Kaksikutel on kaks erinevat külge. Üks pool temast on lõbus ja tore. Teine pool aga negatiivne ja salapärane. Oma suhtes katsub ta alati varjata seda poolt, mida ta ei armasta enda juures aga millega sina peaksid leppima. Sest tema lepib sinu heade ja halbade külgedega.

Ta hindab truudust ja usaldust. Kui sa teda aga peaksid petma, võib ta kõik sidemed ruttu teie vahel läbi lõigata. Teist võimalust annab ta äärmiselt harva.

6. VEEVALAJA

Veevalajad on tähemärkidest kõige kummalisemad. Aga see pole alati halb. Veevalaja vajab palju ruumi iseenda jaoks, ta on äärmiselt iseseisev. Kui sa teda aga usaldama ja armastama õpid, siis jääb ta sulle truuks kogu eluks. Ta oskab armastada paremini kui keegi teine, sest ta ei hakka kunagi kritiseerima su puudusi.

7. LÕVI

Lõvid on parandamatud romantikud, kelle ootused tihti ületavad reaalsuse piirid. Nad on véoimelised tegema ükskõik mida oma armsama nimel. Tihti satub ta aga halva isiku otsa, kes teda valesti õistab. Sellest tulenevad sagedased tülid koduseinte vahel.

8. VÄHK

Vähil on küll kullast süda ja teda võib lugeda nagu avatud raamatut aga endale ligi laseb ta väheseid. Ta usaldab ainult iseennast, see ei muuda tema elu lihtsamaks.

Ta vajab palju armastust ent samal ajal on tal armastusest omaenda äranägemine ja ta kardab pettuda. Ta ei suuda otsustada. Ta muretseb liiga palju.

9. SÕNN

Sõnni tähtkujus sündinud naised on keerulise iseloomuga. Isegi, kui nad kellegagi koos elavad, on neil raske seda tunnistada. Ta elab omaenda elu ja on sellega rahul. Kõikidest tähemärkidest on Sõnni tähtkujus sündinud naised need, kes kõige rohkem südameid murravad. Nad teevad kõike omaenda reeglite ja kiiruse järgi, kui sa teda tagant kiirustama hakkad, siis põgeneb ta kohe.

Tal on külm süda, kui teie suhe läbi on saanud, siis ei hakka ta sulle teist võimalust kinkima. Ta on äärmiselt iseseisev.

10. JÄÄR

Jäär alustab alati suure kiirusega suhet. See võib natuke hirmutavalt mõjuda tema partnerile. Ta armastab kõike enda kontrolli all hoida, ka see võib tema suhtes raskusi valmistada. Tema tugev isiksus on see, mis teisi tema poole tõmbab aga see võib ka olla põhjuseks, miks ta suhted nii ruttu lõppevad.

Jäärast naine domineerib alati oma suhtes, tema kaaslane peaks sellega kohe varakult leppima. Pealtnäha on Jäär tundetu ja jahe, ainult need, kes teda paremini tunnevad teavad, kui tundlik ta tegelikult on.

11. NEITSI

Neitsi on kõige kriitilisem tähemärkidest. See muuda ta suhted keeruliseks, sest ta alaväärtustab ennast ja usub, et ei ole piisavalt hea mitte kellegi jaoks. Tal puudub enesekindlus. Lisaks sellele on ta väga armukade.

Neitsi on perfektsionist ja kui ta vea teeb, siis murdub ta seesmiselt ja on valmis kõigele lõpu tegema. Mida sa talle ka ei ütle, ta näeb ikka kõike halvas valguses. Ta kritiseerib kõike, ka iseennast. Raske on olla kellegagi, kes ei oska ennast armastada.

12. SKORPION

Skorpionist naine on kõige hirmutavam tähemärkide seas. Ta on valmis tegema ükskõik mida ja kontrollima kõiki oma suhteid. Kui sa temaga koos elama hakkad, peab sul paks nahk olema, sest oma sõnu ta just valima ei hakka.

Ta ei ole halb. Ta on aus ja ütleb seda, mida ta mõtleb. Ta on halastamatu, kui sa talle haiget oled teinud. Tal on väga kõrged ootused, sellepärast tema kaaslane tunneb tihti, nagu peaks ta kikivarvul käima, et mitte oma kaaslanna meelepaha ära teenida. Skorpioni tähtkujus sündinud naist on raske armastada.