Jäär

Uus aasta on Jääradele otsekui vastupidavuse proovikiviks ja seda eriti partnerluses ning abielus. Aasta jooksul võiks hingelise tasakaalu tagasisaamiseks vahetevahel üksinduses viibida. Suvi tuleb Jäärade elus väga aktiivne. Oluline on säilitada häid suhteid abikaasadega ning hoiduda nendega tülitsemast.

Sõnn

Sõnne ootavad sel aastal uued võimalused kasvuks ja arenguks. Nad leiavad uusi tuttavaid ja sõpru. Ka finantsiliselt tõotab aasta edukas tulla. Seejuures tuleb suurt tähelepanu pöörata oma tervislikule seisundile. Sagedamini tuleks puhata looduses. Parem on seda teha mitte suvel, vaid just sügisel.

Kaksikud

Kaksikute jaoks on tulevane aasta lausa suurepärane, kuna algab tõus karjääriredelil. Võib omandada enda jaoks päris uue elukutse ning saada kasulike oskuste võrra rikkamaks. Kõik õnnestub, ka see, mis varem välja ei tulnud. Kaksikutele, kes unistavad lapsevanemaks saamisest, on see aasta eriti tähtis, ning sellesse küsimusse võiks täie tõsidusega suhtuda.

Vähk

Vähke ootavad uuel aastal paljud õnnelikud juhused. Erakordselt hästi õnnestuvad neil reisid, kaugel sünnikohast ootab neid ilmne edu. Vähkidest abituriendid saavad kindlasti sisse kõrgkoolidesse, teadlastest Vähke ootavad ees suured avastused. Probleemiks kujuneb ehk vaid maja ehitamine, mis võib pikale venida.

Lõvi

Lõvide edukus kujuneb tagasihoidlikuks ning terve aasta tuleb neil vaid iseenda jõududega arvestada. On võimalus tunduvalt oma tervist parandada, kui kasutada kõiki kättesaadavaid tervendamisviise.

Neitsi

Parim aasta meheleminekuks ja pere loomiseks. Neitsid, kes pole veel sobivat inimest leidnud, kohtavad teda kindlasti uuel aastal.

Kaalud

Kaalud keskenduvad saabuval aastal jooksvate probleemide lahendamisele. Peamine on loobuda väga suurte plaanide püstitamisest, sest väikesed võidud maksavad vahel suurtest rohkem.

Skorpion

Meretäis armastust ja suurepärased emotsioonid on need, mis Skorpioni rõõmustavad. On oodata pere juurdekasvu. Skorpionid demonstreerivad pedagoogika imesid kasvatuse vallas, ise aga saavutavad suurt edu spordis ja kunstis. Ainult üksiolemist peaks vältima — ikka olgu inimesed ümberringi.

Ambur

Amburid lahendavad suurepäraselt kõik koduga seotud probleemid. Nad kaunistavad armastusega iga nurgakese oma kodus. Samas jätavad soovida sõprussuhted, sest sõbrad võivad Amburitesse tarbijalikult suhtuda.

Kaljukits

Kõik ettevõtmised arenevad Kaljukitsedel normaalselt. Seda aga seni, kuni nad suudavad oma ambitsioone vaos hoida. Palju aega pühendavad Kaljukitsed sugulastele ja tööle. Nad tunnevad end enesekindlalt ning suudavad realiseerida peaaegu kõik oma eesmärgid.

Veevalaja

Veevalajatel on finantsiliselt suurepärane aasta. Nad võivad teenida korraliku summa raha, kui hoiavad häid suhteid vanema põlvkonnaga ning suhtuvad üldse kõikidesse inimestesse austusega. Suvi möödub tormiliselt ning jätab endast järele hulga eredaid muljeid. Võivad tekkida uued harrastused.

Kalad

Uus aasta tuleb Kaladele edukas ning nad võivad end päris õnnelike inimestena tunda. Ainult plaanide tegemisel ei tohiks üle pingutada, kuna Kalad tahavad ju alati kõike korraga saavutada. Oma unistuste teokstegemiseks oleks parem mõõdukat tempot säilitada.

Tähtede ettekirjutused ilmusid äsja ajakirjas Krestjanka