Kuigi võite partneriga juba kindlalt teada, missugune on teie mõlema lemmikpoos, võib taevalike soovituste proovimine tuua magamistuppa värskust ja põnevust. Ükskõik, mida te ka ei prooviks, esikohal peaks olema avatud kommunikatsioon, et kõik osapooled oleksid täielikul üksmeelel. Loe edasi ja inspireeru, missugune on iga tähemärgi lemmik orgasmi saavutamise viis.

Jäär

Peegli ees

Tulisele Jäärale meeldib olla tähelepanu keskpunktis. Ta pole kaugeltki keegi, kellele meeldib draamast kõrvale jääda, seega meeldib selle tähemärgi esindajale asuda asja kallale peegli ees. Tema lemmikuks orgasmi saavutamise viisiks on vaatega iseendast.

Sõnn

Kauakestev orgasm

Järjekindlale Sõnnile meeldib hoida asju aeglaste ja ühtlastena. Talle ei meeldi asjadega liiga kiiresti algust teha ning pigem eelistab ta orgasmi võimalikult kaua pikendada, muutes finiš võimalikult võimsaks.

Kaksikud

Räpane jutt

Kaksikud on kommunikatsiooni tähemärk, seega pole mingi üllatus, et neid sütitab magamistoas just räpane jutt. Nad on verbaalselt äärmiselt võimekad ja armastavad sõnu, seega on nende lemmik orgasmi saavutamise viis see, kui tegevust saadab mänguline käsikiri.

Vähk

Kaisutamise võlu

Unistav Vähk jumaldab mugavust ja lähedust. Talle meeldib voodis partneriga võimalikult lähedane olla ning tema jaoks on ideaalne hetk orgasmi saavutamiseks kui ta on partnerile võimalikult lähedal.

Lõvi

Staar

Lõvi armastab rambivalgust. Loomuliku juhina meeldib Lõvile lamada ja lasta partneril kogu töö ära teha. Tema lemmikuks orgasmi saavutamise viisiks ongi selili lamamine, samal ajal kui partner tema jalgade vahel toimetab või annab talle mõnel muul viisil kogu tähelepanu.

Neitsi

Tööloom

Töökal Neitsil on alati väga tihe graafik. Ta teab, mis tema keha jaoks toimib ja seetõttu meeldib talle kohe õigete teada-tuntud asjade kallale asuda. Maamärgina võtab ta tihti ohjad enda kätte ega karda rasket tööd ise ära teha.

Kaalud

Partneriga samal ajal

Sotsiaalne Kaalude tähemärgi esindaja saab teiste energiast jõudu juurde. Ta tahab teha kindlaks, et partner tunneb end hästi ning seetõttu meeldib talle kaaslasega samaaegselt tippu jõuda.

Skorpion

Käed tööd täis

Skorpion on tõeline eksperimenteerija ning seetõttu meeldib talle magamistoas uusi põnevaid asju proovida. Ta ei karda avastada pealtnäha tabuteemasid, seega silmade kinnikatmine või üksmeelne kinni sidumine ei ole tema jaoks võõras.

Ambur

Uued tuuled

Ambur vajab ellu seiklusi. Rutiin ei ole tema jaoks, mistõttu meeldib talle orgasmini jõuda uusi asju proovides või erinevates paikades magamistoast väljaspool.

Kaljukits

Partner ennekõike

Loomulikult on ka Kaljukitse eesmärgiks võidukas lõpp, kuid tal võib olla keeruline täielikult lõõgastuda enne kui ta ei tea kindlalt, kas partner tunneb end sajaprotsendiliselt hästi. Just seetõttu eelistab ta kõigepealt partneri orgasmini jõudmist ning alles seejärel iseendale keskendumist.

Veevalaja

Esikohal on eelmäng

Loomingulise isiksusena on Veevalaja jaoks vahekorra parimaks osaks intiimsuse loomine ja tõeliselt tugeva sideme leidmine. Veevalajale meeldib orgasmini jõuda pärast rohket eelmängu, mille peamisteks osadeks on puudutused ja suudlused.

Kalad

Intensiivne silmside

Kalade jaoks on vahekord ülim armastuse väljendamise viis. Tegemist on üdini romantilise ja poeetilise tähemärgiga, seega on Kalade jaoks parim orgasmi saavutamise viis partneriga intensiivse silmsideme hoidmine.

Allikas: Elite Daily