Alanud aasta kujuneb Vähi jaoks armuküllaseks. Pikad sensuaalsed suudlused, tulised hetked ja võimalik püsisuhe ootavad teid sellel aastal. Kuna armastuseplaneet Veenus on aasta alguses Kalade tähtkujus ja kireplaneet Marss Skorpionis, alustate aastat füüsilise ja hingelise rahuloluga. Kasutage ära kõiki hetki, mil teil on võimalik kallimaga koos olla - suhtuge olukorda loominguliselt ning tehke plaane. Vallalised Vähid võiksid otsida armastust, seega ärge tagasi kohkuge, kui sõbrad üritavad teid kellegagi tutvustada.

Neptuuni vähikäik ja Veenuse juunikuine liikumine sensuaalsesse Sõnni võivad tuua teie ellu romantikat. Kui teil on partner, võite jagada temaga oma fantaasiaid ja ihasid, mida te varem ei ole söandanud teha. Vähina puudub teil spontaansus, aga hormoonid sunnivad teid lähenema inimesele, kes teid lummab. Kui armastus teie uksele ei koputa, keskendage energia enese armastamisele - õppige midagi uut või tehke läbi massaazhikuur.

Augustikuu armuromaan kompenseerib üksildased päevad. Veenus jõuab teie tähemärki samaaegselt hea õnne planeedi Jupiteriga. Vähid ei pea tähelepanu äratamiseks palju tegema. Romantika ilmudes teie ellu võite unustada igapäevased kohustused. Katsuge elu tasakaalus hoida ning teil avaneb võimalus sõlmida pikaajaline partnersuhe ja aasta 2002 pidustusi planeerite te juba koos kellegi väga erilisega.