Vähki liikunud Päike peaks tooma palju meeldivat tähelepanu. Toob ka, oleks vaid mahti seda märgata!

Nimelt on paljud Vähid praegu äärmiselt hõivatud. Tundub, nagu oleks kogu maailma asjaajamine koondunud just selle päikesemärgi töökate käte vahele. „Mis ise ei tee, on tegemata kõik,” ühmab Vähk ning lisab tempot.

Armastuse jõud

Nädala mõjutused on suisa maagilised… Vähe sellest, et Vähk on imeliseks kaaslaseks oma partnerile, pakub täiskuu Kaljukitses talle ka võimalusi süüvida iseendasse. Nii nagu Kuul, nii on ka Vähil oma peidus pool ning Kaljukitse mõjutustega aeg on parim selle uurimiseks.

Lisaks vaimule on erk ja virge ka Vähi keha, andes mitmeid signaale — küll vahvateks liikumisteks esmaspäeval ja teisipäeval, samuti ohtrateks seksuaalseteks naudinguteks neljapäeval ja reedel.

Nädala teisel poolel on küllalt suur tõenäosus saada tagarääkijate armastatud tõmbenumbriks, seetõttu võiks korraks kaaluda, kas mõni saladus võib kedagi ebameeldivalt riivata ning esmaspäeval või teisipäeval kähku keerulised asjad selgemaks rääkida.

Energia ja saavutused

Selle nädala üks keerulisemaid teemasid on raha. Isegi kui konkreetne Vähk on korrektsuse ja usaldusväärsuse musternäidis, ilmub välja keegi, kelle arvates on ta raha kasutades või jaotades midagi valesti teinud. Piinlik küll, kuid enamasti kõlab meie ühiskonnas kõvemini vaidluse ebakompetentsema poole hääl ning korralikule Vähile jääb toimuvast üsna mõru mekk.

On aga Vähil tõesti mõni n-ö hallile alale jääv tehing tehtud või tegemisel, jagub klaarimist ja selle järelmõjude klaarimist veel järgmisessegi nädalasse.

Ettevaatust!

Nagu öeldud, tuleb sel nädalal olla valmis armusuhteid ja raha puudutavat klatši ennetama või selle mõjude tulemust lahendama.