***AMBUR

Sellel nädalal võid sa olla täielik tuulepea — su hing on täis ebamäärast rahutust, mistõttu ühe kohal peal paigal olemine on sulle paras katsumus. Rutiin ja tavapärasus tekitavad sinus tülgastust, mistõttu oled millegi erilise otsingul. Võid kergesti sattuda mingisse afääri või skandaali. Sotsiaalses-ühiskondlikus liinis peaksid jälgima, et sa ei teeks midagi sellist, mis võib su mainet kahjustada. Uute oluliste projektidega alustamine ei ole soovitav.

***KALJUKITS

Mida aktiivsem oled sotsiaalses ja ühiskondlikus plaanis, seda rahutum ja ettearvamatum on algav nädal. Päikese vastaseis Uraaniga tekitab avaliku elu sfääris tuulekeeriseid või kisub asi päris tormiks kätte. Peaksid nüüd olema hoolikas ja ennast kõrvalt vaatama — võid kogemata teha või ütelda midagi, mis kahjustab su mainet või usaldusväärsust. Ka ei pruugi paljud sinu eesmärkidest ja motiividest õigesti aru saada. Konkurendid võivad millegagi üllatada või lausa ehmatada.

***VEEVALAJA

Päikese-Uraani opositsioon muudab nädala sinu jaoks üsna rahutuks ja muutlikuks. Mitmesugused ootamatused võivad sul peos olevad kaardid segi lüüa. Aga kui soovid oma ellu vaheldust ja eksootikat, siis nüüd võivad selles osas avaneda päris head võimalused. Algav reis võib kujuneda peadpööritavaks, ent sel juhul oleks kindlasti vajalik teha korralik reisikindlustus. Juriidilised ettevõtmised pole aga soovitavad.

***KALAD

Sellel nädalal on sinu jaoks eriliselt ohtlikud nii kiirused kui ka kõrgused. Seega ole eriliselt ettevaatlik nii liikluses kui ka kõrgustes viibides. Kuigi sa oled tavaliselt hea meeskonnamängija, tunned nüüd vajadust olla rõhutatult iseseisev ja ajada selgelt vaid oma asja. Või siis kohtad tegelast, kes hakkab sulle mingeid tingimusi esitama ja sinu vabadust piirama. Intiimses plaanis on õige aeg katsetada millegi uue ja ekstravagantsega.