***AMBUR
Päikese õnnelik aspekt Amburi valitseja Jupiteriga avardab eelkõige su sisemaailma piire ning paneb sind asju sügavamalt nägema. Su alateadvuse kambris sünnib palju mõttesähvatusi, mida suudad ka kinni püüda ehk siis enda jaoks teadvustada. Samas võib elu praktiline ja materiaalne pool nõuda suuremat pingutust. Võimalikud on takistused ja viivitused. Suuremad ostud ega muud rahalised tehingud ei ole soovitavad. Samuti võivad uued tutvused kaasa tuua mitmesuguseid kohustusi või liigset nõudlikkust.

***KALJUKITS
Nädal võib tuua palju uusi mõtteid ja ideid — eriti seoses kaugemate tulevikuplaanidega. Nädal soosib ka meeskonnatööd ja erinevaid grupisuhteid. Sul on tavalisest kergem leida meeldivat tasakaalu enda ja teiste huvide vahel. Koduse eluga ja lähisuhetega seoses võid võtta asju liiga tõsiselt ja näha kõike süngetes toonides. Teine võimalus on see, et oled kinni mineviku mõjudes ja see muudab sind paindumatuks ja kinniseks — seda just perekondlikes suhetes.

***VEEVALAJA
Vältima peaks ülemõtlemist ja asjade keeruliseks ajamist. Sul võib kergesti tekkida mingi kinnisidee või mõttekramp, mis võtab sul hoo maha ja keerab kinni loomingulise ja mängleva suhtumise. Ka võivad hinge ronida mitmesugused hirmud ja kahtlused. Samas peaks nädal olema igati soodne nii töö kui ka rahaasjadele. Sinu sotsiaalne ja ühiskondlik tegevus saab positiivse tähelepanu osaliseks. Sul on nüüd hea võimalus laiendada oma sotsiaalset haaret, algatada olulisi ettevõtmisi.

***KALAD
Kalades liikuva Päikese õnnelik aspekt Jupiteriga võib nädala muuta sinu jaoks üsna võimalusterohkeks. Seega käi ringi avatud silmadega ja ole valmis haarama kinni igast avanevast võimalusest. Eriti soodne on nädal kõigeks, mis seondub õpingute, reiside ja juriidiliste ettevõtmistega. Parim aeg selleks, et tundma õppida mõnda sinu jaoks tundmatut valdkonda. Sotsiaalses-ühiskondlikus liinis soosib aeg takistustest ja piirangutest vabanemist.