***AMBUR
Oled endiselt riskimise ja elunautimise lainel, mistõttu üritad kõik oma soovid ja tahtmised kohe teoks teha. Oled äärmiselt kannatamatu ning võid püüda murda sisse lahtisest uksest. Sinu suhe kohustustega on praktiliselt olematu ning mõte töötegemisest tekitab sinus paanikahoo. Kipud võtma täiesti ebamõistlikke riske, mis aga võivad lõppeda fiaskoga.
Raha- ja äriasjadega seoses võib ette tulla pingelisi ja konfliktseid olukordi. Laiemas plaanis üldse seoses omamise, omandamise, millegi kasutamise ja tarbimisega. Kadedus ja saamahimu hakkavad nüüd eriti selgelt silma.

***KALJUKITS
Kaljukitses moodustavad ühenduse Marss-Lilit ja Pluuto. Selline kombinatsioon võib anda sulle lausa üleloomuliku jõu ja energia, meeletu soovi end iga hinna eest maksma panna. Sul võib olla fantastiline töövõime ja oskus keskenduda oma energia vaid kõige olulisemale. Kuid negatiivsel juhul võid kergesti sattuda vaidlustesse ja tülidesse — eriti juhul, kui sul pole piisavalt tegevust.
Koduses majapidamises erilist ettevaatust tule, elektri ja teravate esemetega. Peresuhetes peaksid püüdlema sallivuse ja suurema mõistmise poole.

***VEEVALAJA
Päikese ühendus Veevalaja valitseja Uraaniga toob esile sulle tüüpilised iseloomujooned nagu originaalsus, sõltumatus, vabameelsus. Aga ka mässumeelsuse, süüdimatuse kohustuste suhtes, demonstratiivse normide eitamise. Teine võimalus on see, et kohtad neid omadusi teistes ehk siis teised inimesed peegeldavad sulle sind ennast.
Eriti ettevaatlik peaksid nüüd olema liikluses ja kõrgustes viibides. Hoolikas tuleks olla ka elektri ja moodsa tehnoloogiaga.
Kui omad saladusi ehk kui sul on midagi varjata, siis sellelt pinnalt võib pingeid ja äärmuslikke olukordi sündida.

***KALAD
Paljuski kehtib kõik eelmise nädala kohta öeldu — palju pingeid on seoses raha- ja äriasjadega. Meeskonnatöös annab see eriti tunda, kui üles kerkivad millegi kasutamise ja tarbimisega seotud küsimused. Kadedus ja sellest sündiv rebimine mingite soodustuste ja hüvede nimel muudab suhted grupis või kollektiivis pingeliseks.
Kalli ja keeruka tehnika ostmine pole soovitav — oht saada veaga toode. Samas on nädal üsna soodne kaugemate tulevikuplaanide tegemisek.