***AMBUR
Reedel kell 14.56 siseneb meheliku energia ja jõuplaneet Marss Amburisse. See sümboliseerib sinu jaoks uut energialainet, mis peaks sind kandma vähemalt märtsini. Elutempo muutub kiiremaks, hoogsamaks ja energilisemaks. Selle nädala pinged ja probleemid võivad jätkuvalt olla seoses elu rahalise ja materiaalse poolega. Kulutad kas ülemäära või hoopis satud täieliku koonerdamise lainele. Kuid nädal soosib ringiliikumist, külaskäike, tutvusi ühiste huvide ja vaadete pinnalt.

***KALJUKITS
Nädal soosib rasket vaimset tööd, kus on vaja maksimaalset pühendumist ja kannatlikkust. Kindlasti aga ei tohiks kiirustada ja olla pealiskaudne — see maksaks valusasti kätte. Parim nädal põhjalikele uurijatele ja analüütikutele. Samas peaksid hoiduma kriitikast ja sarkasmist ning näitama üles suuremat sallivust. Raha- ja äriasjadega seonduv võib olla rohkem seotud isiklikumat laadi suhetega või siis kipuvad kulutused olema liiga suured.

***VEEVALAJA
Algaval nädalal peaksid püüdma asju kergemalt ja lihtsamalt võtma. Kipud kõike kole keeruliseks ja mitmeplaaniliseks ajama. Otsid ka lihtsates asjades mingeid varjatud sümboleid või endeid. Kuna su aju töötab palavikuliselt ka öösel, siis võid kannatada unehäirete all. Samas peaks Veenuse asend sind nii seltskonnas kui ka armuasjade rindel populaarseks muutma. Siiski võivad romantilised suhted kannatada sinupoolse nõudlikkuse tõttu.

***KALAD
Nädal võib tuua nii nauditava inspiratsioonilaine kui ka musta masenduse. Kui oled asjad ja suhted eelnevalt keeruliseks ajanud, siis nüüd võib käes olla kulminatsioon. Või pead tegelema kuhjunud probleemide lahendamisega korraga. Ka võib tekkida ootamatu ajapuudus, mis tekitab stressi. Või siis pead langetama mingi otsuse, aga sa ei suuda seda teha ja lükkad otuse tegemist aina edasi. Romantika on hetkel segunenud müstiliste ja salapäraste momentidega.