***AMBUR
Nädal võib sulle mõjuda selliselt, et võtab maha kõik sinu pidurid, mistõttu võid käituda ülemäära joviaalselt, dramaatiliselt, ülepingutatult. Sul võib tekkida tunne, et oled liiga vähe kasutanud oma vabadusi ja nüüd üritad elult võtta, mis võtta annab. Võid lasta end kaasa haarata asjadest või suhetest, mis võivad ohtu seada sinu turvalisuse. Võid käituda kas liiga väljakutsuvalt ja provokatiivselt või lihtsalt keeldud tegelemast asjadega, mis sind ei huvita. Kui oled hasartmängudest sõltuvuses, siis hoia kasiinodest ja muudest ahvatluskohtadest heaga eemale – kipud võtma hulljulgeid riske ja kõik munad ühte korvi laduma.

***KALJUKITS
Algava nädala võnked peaksid sind suhete loomisel ettevaatlikuks tegema. Nimelt võid kohtuda kellegagi, kes pole sinuga siiras ja üritab sind kuidagi enda huvides ära kasutada. See ei pruugi väljenduda vaid isiklikus liinis, vaid ka tööalaselt või ka laiemalt sotsiaalses plaanis. Samuti on sellel nädalal tugev konkurents. Nädal ei sobi ka kallite aksessuaaride, eriti just ehete ostmiseks – ka kellelegi teisele kingituseks ei sobi osta. Küll aga võid hankida või veelgi parem – ise valmistada – talismani või amuleti.

***VEEVALAJA
Nädal avardab nii mõneski küsimuses su maailmapilti, toob uusi ideid ja arusaamu. Kuid seda mitte loomulikul viisil, vaid pigem tuleb see avardumine läbi ehmatavate või lihtsalt ebatavaliste olukordade. Seega võib sellel nädalal sinuni jõuda infot, mis võib sind läbi raputada. Su maailmavaade ja tõekspidamised võivad hetkeks kõikuma lüüa. Võimalik, et pead kiiresti ümber õppima ja sobitama uue info oma vanasse maailmapilti. Seda siiski vaid juhul, kui elad aktiivset elu ja suhtled palju erinevate inimestega.

***KALAD
Kõik need suhted, milles sa oled viimasel ajal kahelnud ja mis on sinus vastakaid tundeid tekitanud, jõuavad nüüd kas uude faasi või lihtsalt lõppevad. Teine võimalus on see, et sa ise võtad nende suhete osas uue seisukoha. Ka muus osas on nädalas rohkelt selliseid vibratsioone, mis sunnivad sind paljusid asju kriitilise pilguga üle vaatama. Ja sa võid avastada, et oled tegelenud asjadega, mis tegelikult ei ole üldse sinu rida. Seega toob nädal välja need teemad, mis vajavad muutmist ja korrigeerimist. Nüüd on õige aeg „lüüa plats puhtaks“ ja mõelda sellele, mis on sinu jaoks tegelikult oluline. NB! Ettevaatust nii liikluses kui ka mujal, kus võib õnnetus juhtuda!