***AMBUR

Nädal võib võimendada pingeid ja vajakajäämisi asjade-esemete, omandi, omamise, kasu ja kasutamise pinnalt. Sinus võib tekkida tunne, nagu sa oleksid millestki ilma jäetud või sa ei saa kasutada neid võimalusi või õigusi, mis sulle kuuluvad. Veenuse pingeasendi tõttu näed aga just neid teemasid vales valguses — proportsioonid on paigast ära ja nii tunnedki, et sulle on ülekohut tehtud. Ka suhete liinis võid tunda, et sa pole piisavalt armastatud või hoitud. Või oled lihtsalt oma partneri suhtes kahtlustav ja arvad, et ta varjab sinu eest midagi.

Praktilisel tasandil tuleks sellel nädala vältida nii võlgu võtmist kui laenu andmist. Samuti pole soovitav hankida kalleid asju — eriti ehteid ja riideid (hilisem kaotamiste, kiire kulumise ja rebenemiste oht).

***KALJUKITS

Suhete ja partnerluse liinis võib nädal kujuneda üsna pingeliseks. Oled siin üsna lõhestunud seisus — ühelt poolt vajad nüüd rohkem armastust ja lähedust, samas kardad sa kaotada oma sõltumatust. Soov olla kellegagi lähedane läheb konflikti sooviga olla vaba. Ka võib juhtuda, et sa ei suuda liigset enesekontrolli välja lülitada ja see muudab suhte spontaanse nautimise raskeks. Ajad asjad enda jaoks liiga keeruliseks, paned tähele täiesti mõttetuid ja teisejärgulisi detaile, samuti takerdud kriitikasse ja enesekriitikasse. Sa kardad vigu mitte teha ja arvestada kõikide asjaoludega ja just see ongi siira spontaansuse surm. Mine külla oma Jäärast või Amburist sõbrannale ja õpi temalt siirust ja ehedust!

***VEEVALAJA

Sind võivad nüüd vallutada hedonistlikud meeleolud — tahad täiel rinnal elu nautida, mistõttu sa ei suuda endale midagi keelata. Seetõttu teevad tööasjad ja muud erinevad kohutustused sulle tõsist meelehärmi. Ka on sul kalduvus tööasju ja isiklikku elu segamini ajada — kipud kolleegiga flirtima ja kallimale tööülesandeid jagama.

Ka kipud sa võtma liigseid riske — paned kõik munad ühte korvi ja kui siis selle korviga midagi juhtub… Võid end siduda ettevõtmisega, mis käib sul lihtsalt üle jõu või mis nõuab liiga palju pühendumist.

Tervise tasandil võid langeda äärmusesse — sa kas ajad valimatult kõiki hõrgutisi näost sisse või piinad end mingi ekstravagantsete näljutusprogrammidega.

***KALAD

Nädala esimeses pooles mõjutab sind endiselt Marsi ja Neptuuni kvadraat — ajad asjad liiga keeruliseks ja näed seoseid seal, kus neid tegelikult ei ole. Ka võid olla ülitundlik nii alkoholi, ravimite ja ka olmekeemia suhtes. Kasulik oleks süüa vähem, aga väga kvaliteetset, mineraalide ja vitamiinirikast toitu. Tööta mõõdukalt, maga piisavalt.

Peresuhetes ole aus ja otsekohene, ära kasuta lihtsate asjade kohta keerukat mõistukõnet, kuna arusaamatused ja üksteisest möödarääkimised on kerged tekkima.

Veenuse asend muudab sind koduväliselt kirglikuks ja seiklushimuliseks — oht sattuda afääri või ohtlikku seiklusse.