***AMBUR

Laupäeval jõuab Amburis liikuv Veenus ühenduse Saturniga. Aspekti mõju on tuntav terve nädala, kuid mõju on tugevam nädala teises pooles. Ning see ühendus teeb kvadraadi Neptuuniga. Seega tunnetad sa romantilises plaanis tugevat konflikti ideaalne (Neptuun) ja reaalse (Saturn) vahel. Koged oma armuhetkedes kas ülemäärast kainust ja krampis olemist või siis vastupidi — lahustud oma partneris, kaotad oma näo ja võid lasta end liiga palju temast mõjutada.

***KALJUKITS

Kolmapäeval teeb Kaljukitses liikuv Päike ühenduse Pluutoga. Ning samal ajal moodustab see ühendus kvadraadid nii Uraani kui Lilitiga. Seega võib uue aasta esimene töönädal kujuneda sinu jaoks üsna pingeliseks ja ehk isegi pisut dramaatiliseks. Sa pead nüüd säilitama rahu ja meelekindluse, mitte laskma end kuidagi provotseerida ning olema ka ettevaatlik oludes, kus võib midagi äkilist juhtuda. Samuti hoia oma mainet, ära tee midagi, mida võidakse valesti tõlgendada.

***VEEVALAJA

Neljapäeval teeb Päike täpse kvadraadi Uraaniga, olles samal ajal pingeaspektides ka Pluuto ja Lilitiga. Kõik mõjud kestavad terve nädala jooksul. Nädal on seda pingelisem, mida rohkem sa oled oma probleeme eitanud ja enese ees maha salanud. Nüüd võib tekkida olukord, kus pead oma probleemidele otsa vaatama. Sama lugu on sinu võimalike saladustega — midagi võib avalikuks tulla ja sellega su mainet kahjustada. Samuti peaksid jälgima oma mõtteid — võid hakata uskuma kahtlase väärtusega asjadesse.

***KALAD

Veenuse ja Neptuuni teisipäevane kvadraat toob eriti nädala esimeses pooles esile sulle tüüpilised iseloomuomadused — nagu unistamine, ülitundlikkus, asjade keeruliseks ajamine, mõjutatavus, ebakonkreetsus. Kuid positiivsel juhul elad kaasa võõrale murele ja oled hea kuulaja. Samas ära kellegi rolli liiga sisse ela, vastasel korral hakkad elama võõrast elu. Võid nagu mõni näiteja mingisse rolli „kinni jääda”. Meeskonnatöös ja grupisuhetes võib olla palju pingehetki ja konkurentsi.