***AMBUR
Amburis liikuv Marss on tugevas pingeaspektis Veenus-Neptuuni ühendusega Kalades. Selline kombinatsioon võib sind panna olukorda, kus sa tunned end kui elevant portselanipoes. Sinus oleks justkui liiga palju energiat ja elujõudu, mis ei taha sinusse ära mahtuda. Või siis just vastupidi — tunned end kuidagi hajevil olevana ja uimasena. Arvesta ka sellega, et kuigi sa ise oled aus ja siiras, ei pruugi teised sinu ümber seda mitte olla. Ära ava kõiki oma kaarte võõrastele!

***KALJUKITS
Kuigi oled tavaliselt kaine ja asjalik, võib algav nädal viia su soovmõtlemise libedale teele.
Sa üritad küll võimalikult soliidne ja toimekas välja näha, kuid mingid juhuslikud sündmused või kohtumised võivad selle mulje säillitamise raskeks teha. Su vahetus läheduses ja sinu ümber toimub palju sellist, millele on raske nime anda. Kellegi sõnad või netist leitud info võib su reaalsustajule tõsise väljakutse esitada. Kui sa seda ei mõista või sellega nõus ei ole, hakkad seda teemat eitama ja vältima. Võid ka suhtlemisest üldse hoiduda.

***VEEVALAJA
Nüüd on oluline asju-esemeid õigesti kasutada või tarvitada. Sa võid mingit asja-eset (aga ka sööki-jooki) kas liiga palju kasutada-tarvitada või siis milleski demonstratiivselt loobuda. Võimalikud on ebamäärased hirmud ja kahtlused seoses asjade, rahaga, ostmise-müümise, tarbimisega seoses. Seega pole suuremad rahalised tehingud ega ka ostud soovitavad. Küll aga sobib nädal suurepäraselt nii kunstikaupade kui ka talismanide-amulettide hankimiseks.

***KALAD
Kalades liikuva Veenuse ühendus Kalade valitseja Neptuuniga ning kvadraat Marsiga võib su enesetunde üsna vastuoluliseks muuta. Ühest küljest võid olla ehkkalalikult unistav, igatsev ja romantiline. Tahad mõjuda salapäraselt ning olla „raskesti kättesaadav”. Kuid „sissesõitva” Marsi mõjul võid tunda ka vajadust kiire seksi ja lihtsate naudingute järele. Selline vastuoluline mõju võib su käitumise üsna naljakaks või sürrealistlikuks muuta. Igaks juhuks hoia ikka stopp-kraan käeulatuses!