KALJUKITS
Hea, kui viibid puhkusel või saad hetkel lihtsalt vähema tööga läbi. Sest kui pead aktiivselt tööd rabama, võid end kergesti ära kurnata. Su vastupanuvõime pingele pole hetkel kiita, mistõttu pead endale lubama piisavalt palju puhkust ja kindlasti korralikku und!
Kui su töö on loominguline ja nõuab head fantaasiat, võid olla vägagi viljakas ja efektiivne. Kui aga teed tööd vaid kohusetundest ning maadled rutiini ja tüdimusega, võid kergesti praaki toota või põhjustada suurema segaduse. Samuti on sinu suhe tehnika ja masinatega hetkel ettearvamatu — võid autoga teele jääda või ütleb üles su nõudepesumasin või külmkapp. Ka sinu suhe loomadega on keeruline — eriti just koertele võib su aura nüüd ärritavalt mõjuda.

VEEVALAJA
Merkuuri ja Uraani kvadraat võib muuta sind mässumeelseks ja panna veidralt käituma. Sa ei kannata oma vabaduse piiramist ja mõte tõsisest töötegemisest tekitab sinus paanikahoo. Su suhted kolleegidega võivad seetõttu pingestuda, kuna töökaaslased peavad sinu tegematajätmised ise korda ajama. Ka tõstab sellel nädalal sinus pead edevus ja soov olla iga hinna eest tähelepanu keskpunktis. Sa ei suuda leppida mingi teisejärgulise rolliga ja tahad justkui Kuningannana pööblile kõrgelt poodiumilt lehvitada. Ka on sind nüüd üsna kerge lõksu meelitada, kuna su edevus ja tähelepanuvajadus röövib sinult viimasedki valvsuse ja ettevaatuse riismed. Komplimendid on selleks söödaks, millega sind kergesti „konksu“ otsa saab…

KALAD
Laupäevane Marsi ja Neptuuni kvadraat vajutab pitseri tervele nädalale. See aspekt võib võimendada sulle tüüpilisi iseloomuomadusi ja seda just negatiivse külje pealt. Võid olla unistav ja hajameelne ning asjadele ja inimsuhetele olematuid omadusi juurde mõelda. Ka kipud kõike kole keeruliseks ajama — maasvedelev kilekott ei ole tingimata salasõnum sinu jaoks! Merkuuri tugev pingestatus sinu mängulisuse ja naudingute solaarmärgis (Vähis) võib panna sind liigseid riske võtma, kuna Merkuur võib sul pidurid maha võtta ja sa võid minetada ohutunde. Võid kergesti sattuda mingisse skandaali või afääri või langeda mõne osava manipulaatori võrku.