AMBUR
Jupiter kui Amburi valitseja on sisse võtmas tugevat positsiooni – lähenev opositsioon Pluutoga ja kvadraat Uraaniga võib tekitada päris jõulisi ja samas äkilisi-ootamatuid vibratsioone. Sinus võib nüüd maad võtta täielik vasikavaimustus kõigest uuest ja erilisest – sa otsid vabadust ja täielikku sõltumatust. Eelkõige otsid sa vaimset vabadust, ent saatuse irooniana võid leida hoopis materiaalse vabaduse. Selle tunde, et sa ei vajagi õnneks „asju“, vaid pigem õiget meeleseisundit.

KALJUKITS
Kaljukitses liikuva Päikese opositsioon Vähis asuva Lilitiga (täpne aspekt teisipäeval) näitab, et sinu vastas olevad jõud ja energiad ei pruugi olla siirad. Sinu ja teiste vahel ei leia aset mitte peegeldused, vaid pigem kõverpeegeldused. Ka sa ise võid alateadlikult võtta endale rolli, mis pole üldse sinu rida. Sel juhul mõjud võltsilt ja sinuga ei taheta eriti tegemist teha. Või vastupidi – mõjud kui kiusatus või ahvatlus.

VEEVALAJA
Skandaal, afäär või lihtsalt täiesti „üle mõistuse“ olukord. Aga ka uus sisemine selgus, haruldane intuitsiooniplahvatus, „valgustumine“. Umbes sellised võivad olla algava nädala märksõnad. Kõik see, millest sul puudub selge ülevaade või mida sa isegi eitad ja ei taha endale tunnistada, võib nüüd järsult ja jõuliselt kerkida sinu teadvusse. Halval juhul kaotad maised orientiirid, heal juhul leiad taevalikud.

KALAD
Nädala astroloogilist vibratsioonikangast värvivad nõrgad Neptuuni pingeaspektid nii Veenuse kui Marsiga – ehk siis nn. „seksiplaneedid“. Aga „seksi“ all saab astroloogiliselt vaadata kõike, mis meeldib ja pakub rahuldust ning mida me ihaldame ja soovime. Neptuun (pingeaspekti korral) teadagi on energia, mis seotud saladuste, ebaselguse ja kaootilisusega. Nii et hoia seda selgena, mida armastad!