***AMBUR

Nädal võib esile tuua palju sellist, mis on seotud raha ja omandiga seotud liialduste ja ülepingutamistega. Kasutamine, omamine, omand, kasu, samuti jagatud varad ja ressursid võivad samuti olulisemat rolli mängida. Ent vaimses plaanis soosib nädal sügavat endasse vaatamist, paljude asjade, olukordade ja inimsuhete ümberhindamist. Saad aru, mis on sulle tähtis ja mis mitte.

***KALJUKITS

Võrreldes eelmise nädalaga on olukord küll rahulikum, kuid õhus on jätkuvalt pinget, konkurentsi ja võitlusmomenti. Mida kõrgem on sinu ühiskondlik positsioon, seda rohkem tuleb sul nüüd oma oponentide ründeid tõrjuda. Kui aga oled kodune, võid läbi elada lihtsalt suuremat sisemist rahutust. Või tunned eriti tugevat vajadust muudatuste järele. Samas kardad, et muudatused pööravad su elu pea peale.

***VEEVALAJA

Jätkuvalt võivad olla aktuaalsed kõikvõimalikud ootamatused ja provokatsioonidele sarnanevad olukorrad — kuid juba oluliselt nõrgemal kujul. Selle nädala märksõnadeks sinu jaoks võiks olla „saladused, varjatus, alateadvus, hirmud ja lootused, ebasiirus, teesklus”. Aga ka ülikõrge loomingulises ja fantaasiaküllus. Suurepärane nädal selleks, et arendada endas edasi sensitiivseid võimeid.

***KALAD

Kalade ja Neitside olukord on sellel nädalal veidi sarnane — ka sina peaksid olema ettevaatlik olukordades, mis sulle alguses tõelise kullaauguna tunduvad. Näiliselt suurepärane pakkumine või „õnnelik juhus” võib hiljem vaid probleeme kaasa tuua. Romantilises plaanis on oht, et sa pingutad ise üle või lubad kellelgi endaga manipuleerida. Kui tekib uus suhe, siis pead olema algusest peale siiras.