SKORPION

Kui sa astud Skorpioni sabale, siis ei oota ta kaua, et sulle sellest teada anda. Tema adrenaliin tõuseb välgukiirusel ja selle asemel, et sulle öelda, et sa talle haiget tegid, solvab ta sind veelgi teravamalt. Kui sa oled sellise ootamatusega hakkama saanud, siis kõige tähtsam on säilitada külm rahu ja mitte hääletooni tõsta. Vabanda lihtsalt, isegi kui selleks pole põhjust.

SÕNN

Sõnn ei otsi sinuga ilma põhjuseta tüli. Ta ei taha sinuga vaielda, aga kui sa temaga nõus ei ole, siis võib see juhtuda. Sõnnile ei meeldi tunnistada, et ta on eksinud. Ta on äärmiselt enesekindel ja valmis oma arvamust kaitsma ükskõik milliste vahenditega. Võitluses tema vastu ei võida sa kunagi. Sellepärast katsu kohe teda maha rahustada või anna lihtsalt alla.

LÕVI

Lõvid on metsikud. Ta võib olla sinu lähedasem sõber või vihasem vaenlane. Kui sa Lõviga nõus ei ole, siis ta ärritub, eriti juhul, kui sa talle kogemata haiget teed oma sõnadega. Sellisel juhul võid sa valmis olla kuulama kõige hirmsamaid ja tulisemaid süüdistusi.

VÄHK

Vähk võib paista rahulik, emotsionaalselt intelligetne ja piisavalt tark, aga tema tunded on sellest hoolimata sügavad. Ole väga ettevaatlik temaga rääkides, sest kui sa peaksid talle haiget tegema, siis ei unusta ta seda kunagi. Isegi aastaid hiljem võib ta sulle veel meelde tuletada, kuidas sa talle haiget tegid, isegi kui probleem on juba ammu unustatud. Vali hoolega sõnu temaga suheldes ja mõtle enne, kui sa midagi ütled.

KAKSIKUD

Olenevalt tujust on Kaksikud võimelised vestlusest osa võtma erineva moel. Seega, enne kui sa temaga vestlust alustad, valmista end ette, sest sa ei tea iialgi, kuidas ta sulle vastab. Muidugi on ta valmis sulle vastama täiesti rahulikult. Aga võib ka juhtuda, et ta rikub kogu su päeva ära.

Allikas: Kodused Lood