Jäär (21. märts — 19. aprill)

Uusaastalubadus: uus töökoht või ametikõrgendus

Saabuv aasta on jääradele suurepärane karjääritegemise aasta. Otsid töökohta, mida sa päriselt ka võiksid armastada ja sa ka saad selle — lihtsalt pinguta selle nimel esmalt. Seega, alusta juba praegu uute kontaktide loomist ja regulaarselt tööpakkumiste lugemist. Üllatud, kui kaugele see võib sind viia.

Sõnn (20.aprill — 20.mai)

Uusaastalubadus: õpi selgeks mõni uus oskus

Saturn paikneb uuel aastal sinu jaoks täpselt sellises kohas, kus asub ka kõik õppimisega seotu. Seetõttu on suurepärane aeg nii uue kraadi omandamiseks kui ka joogakursusteks või kitarritundideks. Ka reisimine sobib ehk, kui oled alati unistanud Phuketile reisimisest, siis nüüd on aeg lennupiletid ära osta.

Kaksikud (21.mai — 20.juuni)

Uusaastalubadus: hakka koguma raha mustadeks päevadeks

2018. aastal on suurepärane aeg luua inimestega kokkuleppeid, mis on mõlemale poolele kasulikud. See tähendab, et võite näiteks koguda sõpradega üheskoos raha mõnele troopilisele saarele reisimiseks või hoopis kallimaga uue auto soetamiseks.

Vähk (21. juuni — 22. juuli)

Uusaastalubadus: muuda oma suhted tugevamaks

2018. aastal soovid olla nende inimestega koos, kes on sulle kõige kallimad. Kui oled vallaline, hakka looma aega oma ellu ka kellelegi, kes seda väärib. Kui oled suhtes, töötage koos oma unistuste elu nimel. Kui mõni suhe teeb aga rohkem muret kui rõõmu, on just nüüd õige aeg sidemete lõhkumiseks — ära kuluta oma aega inimeste peale, kes pole su jaoks prioriteediks.

Lõvi (23. juuli — 22. august)

Uusaastalubadus: tervis peab olema sinu prioriteet

Saturn asub Lõvi tähemärgi jaoks selles sektoris, mis esindab tervist, mistõttu on nüüd aeg keskenduda just enda parima versiooni loomisele. Liitu mõne spordiklubiga ja sel korral ka tõesti käi trennis. Hakka tervislikumalt toituma ja ära unusta ka oma vaimset tervist.

Neitsi (23. august — 22.september)

Uusaastalubadus: leia uus hobi

Aeg on leida endale mõni hobi, mis ei ole samal ajal su töö. Olgu selleks siis kodu remontimine, fotograafia või hoopis maalimine — see aitab sul avastada endas hoopis uusi külgi.

Kaalud (23. september — 22. oktoober)

Uusaastalubadus: saa oma pereliikmetega taas sõbraks

Saturn paikneb sinu jaoks kodu ja pere sektoris, mistõttu kätte on jõudmas suurepärane aasta perekonnaga veetmiseks. Kui elad perekonnast kaugel, võta plaani reis nende külastamiseks. Võta ka aega lõpuks oma kodu ja kappide koristamiseks ning anneta üleliigsed asjad kodulähedasse teise ringi kauplusesse. Muuda kodu kohaks, kus sul on hea olla.

Skorpion (23. oktoober — 21. november)

Uusaastalubadus: hakka päevikut pidama

Sinu jaoks on saabuv aasta hea aeg kirjutamiseks ja iseenda tundma õppimiseks. Seega, hakka pidama päevikut ja pane kirja oma unistused või alusta selle raamatu kirjutamist, millest oled aastaid mõelnud. Muide, nüüd on ka väga hea aeg uurida nende asjade kohta, mida oled alati teada tahtnud, aga pole kunagi aega leidnud.

Ambur (22. november — 21. detsember)

Uusaastalubadus: maksa võlad ära

Saturn asub sinu finantsilise seisuga seotud sektoris ja nüüd ongi käes aeg, mil tasub saada oma rahaasjad kontrolli alla. Seega, maksa krediitkaardi võlad ära, pürgi ka laenu tagasimaksmise poole ja proovi päriselt ka natukene raha kõrvale panna. Võid leida end ka paremat töökohta otsimast. Lõppude lõpuks, ega need arved end ju ise ära ei maksa.

Kaljukits (22. detsember — 19. jaanuar)

Uusaastalubadus: sea enda vajadused esikohale

2018 on endale kindlaks jäämise aasta. Mõtle välja, mida sina vajad ja õpi neid soove esikohale seadma. Kui sa selle ära teed, siis kõik muu loksub juba iseenesest paika.

Veevalaja (20. jaanuar — 18. veebruar)

Uusaastalubadus: võta aeg enda välja lülitamiseks

Saturn asub saabuval aastal sinu spirituaalsuse tsoonis, mistõttu tasuks nüüd iseendale aega leida. Loo oma kodus koht, mis on loodud just sulle ja on võimalikult stressivaba või suundu nüüd reisile, kus saad olla eemal nii e-mailidest kui ka telefonist ja lihtsalt elu nautida.

Kalad (19. veebruar — 20. märts)

Uusaastalubadus: loo uusi sõprussuhteid

Saabuv aasta on uute sõprussuhete loomiseks täiuslik aeg. Mõtle ka välja, kes on tegelikult su päris sõbrad ja kes pole sinu jaoks tegelikult olemas, kui sa neid kõige rohkem vajad. Kui keegi pole sinu sõprust väärt, on täiesti normaalne lasta neil minna. Keskendu hoopis nendele inimestele, kes seda väärivad.

Allikas: Women’s Health