Üks viis, kuidas negatiivsusest eemale hoida, on olla teadlik selle tagajärgedest. Täpsemalt: õpi tundma karma seaduseid ja lase neil oma elu juhtida.

Karma on lihtsalt öeldes mõistmine, et hea teeb head ja halb halba ning igal sinu teol on tagajärg.

Jagame sinuga kümmet kõige olulisemat karma seadust:

1. Sa saad seda, mida annad ehk teiste sõnadega, kui su teod on positiivsed ja muudad teisi inimesi õnnelikuks, siis saad vastu ka sama.

2. Asjad, head ega halvad, ei juhtu lihtsalt niisama. Seetõttu too oma ellu häid ja positiivseid asju.

3. Mõista, et su elus juhtub nii head kui ka halba. Ära jää halbadesse asjadesse kinni, muidu jäävadki need sinuga.

4. Mõista, et ainult sina saad oma elu kontrollida. Sa ei saa muuta seda, mida teevad teised või mis toimub su ümber. Aga sa saad muuta seda, mis leiab aset su peas ja südames.

5. Kui miski tundub vale, siis tavaliselt peitub see konflikt sinus eneses. Me peegeldame seda, mis meid ümbritseb ja see, mis meid ümbritseb, peegeldab meid. Seetõttu on vaja võtta oma elu üle vastutus.

6. Kõik siin universumis on ühenduses. Isegi, kui mõni asi tundub mõttetu, on vaja see ära teha, sest enne ei saa sa oma elus järgmist sammu teha. Iga ajahetk meie elus on sama oluline, kui sellest eelnev ja sellele järgnev.

7. Inimene ei saa keskenduda rohkem kui ühele asjale korraga. Kui sa seda ikkagi teha proovid, avad ukse negatiivsusele.

8. Kui mõtled pidevalt minevikule, ei saa sa päriselt tänases päevas elada ega kasvada.

9. Me peame kordama ajalugu, kuni me oleme sellest õppinud.

10. Kõigel heal siin elus on oma hind.

Allikas: Power of Positivity