1. Kaitsed kiivalt kõiki inimesi enda ümber

Eelnevas elus oled kogenud olukordi, kus su lähedased said kas surma või vigastada. Oled nüüd võtnud enda eesmärgiks garanteerida, et kõigil su ümber oleks hea ja turvaline. Oled väga hoolitsev ja hell ning annad endast kõik, et su lähedased tunned end kaitstuna.

2. Armastad võistlusi

Võtad vastu iga kihlveo ja võistluse, mis sulle pakutakse, sest võidujanu on sul meeletu. Naudid pingutust, tagaajamist, väljakutset ja neist veel rohkem innustab sind võidujoovastus, mistõttu on kõik spordiga seonduv sulle vägagi südamelähedane.

3. Teed seda, millesse usud

Kui midagi teed, siis kogu südame ja hingega. Olgu see siis küberkiusaja rajalt maha võtmine, laste spordiüritustel vabatahtlikuna rabelemine või heategevuseks raha korjamine — kui sa usud sellesse, siis annad endast absoluutselt kõik!

4. Oled erakordselt tähelepanelik

Miski ei jää sulle märkamatuks: sa näed ka tuppa tunginud kärbest teisest toanurgast lendu tõusmas. Märkad asju, mis teistele tihti kahe silma vahele jäävad ja su võime näha ja tähele panna tekitab teistes tõsist imetlust. Samuti suudad väga hästi tajuda inimeste tundeid ja mõista, kui meeleolu muutub.

5. Võimuvõitlus ei ole sulle võõras teema

Kuna sina tahad alati olla ainult esimene ja vähemaga sa ei lepi, siis satud sa üsna tihti kas sõnelusse või võitlusesse oma liidripositsiooni saavutamiseks või kindlustamiseks. Ja sa ei anna alla, kuigi su tooli kõigutajaid leidub ikka üksjagu.

6. Rasked situatsioonid pakuvad sulle naudingut

Niisama kulgemine on igav. Sind tõmbavad käima pingutust ja rasket mõttetööd nõudvad situatsioonid. Mõtled kriitilistes olukordades kiiresti, täpselt ja adekvaatselt ega kaota pead.

7. Tead, millal oht varitseb

Oled alati valvel ja valmis selleks, et keegi ründab. See harjumus on sulle eelmisest elust sisse jäänud, sest seal pidid pidevalt jälgima, et keegi sul sõna otseses mõttes pead maha ei võtaks. Seetõttu märkad sa ohtlikult rippuvaid elektrijuhtmeid, libedat põrandat ja ohtlikult teravat lauanurka enne teisi.

8. Kui sa vihastad, ei taha keegi su teele ette jääda

Mingit jura sa ei kannata ja eriti närvi ajavad sind tropid, kes ennast või teisi ohtu seavad. Sa lendad peale igaühele, kes oma kallimat keset avalikku parklat sõimab või võtad pihtide vahele autojuhi, kes su parkimiskoha varastab.

9. Lahendad probleeme kaine mõistusega

Kriisiolukorras suudad jääda rahulikuks ja kaine mõtlemise säilitada, mis on su üks parimaid omadusi. Sa mõtled olukorra süstemaatiliselt läbi, leiad samm-sammult lahendusi, instrueerid teisi ja lahendad tekkivaid probleeme käigupealt, kõiki emotsioone kõrvale heites.

10. Suudad mitme asjaga korraga tegeleda

Su eesmärgiks on võimalikult lühikese aja jooksul teha võimalikult palju asju. Stress sind ei murra, vaid käivitab — sa suudad asjad lahendada ühe sammu kaupa ja kasutad oma aega maksimaalselt ära. Laisklemine ei ole sinu teema.

11. Sa ei näita kellelegi oma nõrkusi

Välja paistad suur ja tugev karu, aga seespidiselt tihti nutad, sest tunned end õrna ja haavatavana. Seda poolt sa endast kellelegi ei näita. See on üsna efektiivne enesehävitusviis, et sa teaksid! Pigem nuta ära, see lööb pea klaariks ja puhastab, ning ole siis karm võitleja edasi! Kui sina ise oled katki, ei suuda sa ka teisi aidata ja kaitsta, eksole!

12. Oled väga truu

Oma lähedaste suhtes oled 100% lojaalne. Lähed nendega tulest ja veest läbi, et veenduda, et nendega on kõik korras. Sa toetad neid ka siis, kui nad sulle haiget teevad ja sa ei jäta kunagi kedagi maha. Kui keegi sinu usalduse võidab, on ta saanud selle eluks ajaks.

13. Sa ei karda seista selle eest, millesse usud

Inimestele meeldimine ei ole sulle tähtis, loeb ainult su lähedaste arvamus. Kui on valida, kas käituda õigesti või pigem jätta tegemata, sest see võib kellegi tundeid riivata, seisad sa alati õigluse eest. Ka siis, kui tead, et jääd tegelikult kaotajaks. Õigus on sinu suurim motivaator ja teed kõik endast oleneva, et kord oleks majas.

Allikas: The Daily Net