Meist igaühe elus tuleb kord hetk, mil peame iseendale tunnistama, et meie elus on lihtsalt liiga palju negatiivsust. Paljudel inimestel võib olla kohutavalt raske püüda negatiivsusest oma elus vabaneda ning lõpuks hakkab see justkui tõmbama su elu endasse. Ära lase sel võimust võtta!

Sa võid küll arvata, et negatiivsus mõjutab sind vaid vaimselt, kuid tegelikult on palju viise, kuidas erinevad osad sinu elust võivad mõjutada ka sinu füüsilist tervist. Näiteks, stressi tagajärjeks võib olla unepuudus, vedelikupuudus, vähene füüsiline aktiivsus ja nii edasi. Võib-olla jõuad ka iseseisvalt arusaamisele, et sinu keha ja vaim ei olegi nii eraldiseisvad nagu inimesed tihti arvavad või nagu sa isegi varem arvanud oled. Seetõttu ei pruugigi tulla niivõrd suure üllatusena, et kehas tekivad negatiivsest energiast füüsilised sümptomid.

Järgnevalt jagame sinuga sümptomeid, mille osas peaksid eriti tähelepanelik olema, kuna need näitavad, et negatiivne energia mõjutab sinu keha. Kuna neid on äärmiselt lihtne ignoreerida, siis palun hoolitse enda eest!

Peavalud

Ootamatud peavalud võivad tihti olla märk sellest, et sind mõjutab negatiivne energia. Peavalud võivad muidugi tekkida mitmel erineval põhjusel, kuid kui sa ei leia sellele põhjendust ja maadled vaimselt parasjagu millegi raskega, siis võibki just negatiivne energia pea valutama panna.

Ekstreemsed emotsioonid

Kui sa sõidad parasjagu ekstreemsete emotsioonide hullumeelsel karussellil, siis võib seda põhjustada just see negatiivne energia, mis sinu elu üle võimust võtnud on. See on üks suurimaid ohumärke, et on viimane aeg oma elus negatiivsuse puhastus teha!

Pingetunne või ülim rahutu

Asjatundjate sõnul väljendub negatiivne energia kehas just pingena — sinu peas tiirleb korraga lugematul arvul negatiivseid mõtteid ja sa tunned end kurva, vihase või rahutuna. Selle tunde üle kontrolli saavutamiseks ja rahunemiseks määri nahale üle kogu keha meresoola ja loputa see sooja veega maha. Mõtle sellest kui rituaalist, mis aitab negatiivse energia sõna otseses mõttes maha loputada ja positiivsel energial sinuni jõuda. Lõpeta dušš 10-sekundilise külma veega loputamisega.

Kaalu kõikumine

Ülesöömine või isutus on mõlemad märgid energia muutusest. Kui sinu kaal on viimasel ajal drastiliselt kõikunud, siis on aeg sellega tegeleda. Kuula oma isusid või vastupidiselt, isu puudumist. Pööra ebatervislikule kehale tähelepanu ja ole eriti hoolas, kui negatiivsuse põhjuseks on emotsionaalne kahju.

Kõhuvalu

Kõhuvalu on samuti üks potentsiaalne märk, kuidas sinu meeltes ja keskkonnas olev negatiivne energia endast füüsiliselt märku annab. Sa võid kannatada stressi käes või hoida pingeid just kõhus kinni. Kõhuvalu võib tõepoolest anda sulle teada rohkemast, kui sa arvata oskad.

Füüsiline väsimus

Neerupealised aitavad kehal reageerida ärevusele ja stressile. Kui sind mõjutab aga suur negatiivse energia kogus, võivad need olla ülekoormatud. Arstide sõnul võivad just väsimus, meeletud emotsioonid, raskus uinuda või terve öö üles ärkamata magada, kurnatus ja valutunne kas üle keha või konkreetsetes kehapiirkondades anda märku, et oled füüsiliselt väsinud ja sinu neerupealised on ülekoormatud. Selle probleemi lahendamiseks pead kõigepealt lahendama need mured, mis negatiivset energiat tekitavad.

Hingamisraskused

Raskused hingamisega on järgmine märk, et negatiivne energia on sinu keha üle võimust võtnud. Reiki meister Stacee Magee sõnab järgnevat: „Teadaolevalt hoiab lein end emotsioonina kinni just kopsudes ja kui sa seda koged, hoiadki emotsioone just hingamisteedes kinni.“ See võib aga põhjustada hingamisraskusi, kuna emotsioon kurnab sinu keha ja meelt.

Krooniline valu

Negatiivne energia võib end kroonilise valuna ilmutada, kuna see paneb lihases kokku tõmbuma ja tekitab neisse pinge. Selle pideva stressi tagajärjeks on aga väsimus ja füüsiline valu.

Depressioon

Negatiivne energia võib samuti väljenduda depressioonina. Sa ei saa sellest lihtsalt sõrmenipsuga vabaneda või hakata hetkega vaid positiivseid mõtteid mõtlema. Seega on igati arusaadav, et sinu ellu võib olla kogunenud palju negatiivset energiat ning see mõjutab sinu igapäevaseid mõtteid ja kogemusi.

See võib sinu elu tohutult mõjutada, kui õpid ekstreemse negatiivse energia märke ära tundma. Sa pead vabanema neis aspektidest, mis sind alla suruvad. Abiks võib isegi tulla energiapuhastus, et ellu tõeliselt positiivne tulemus luua. Hoolitse enda eest ja kuula oma keha.

Allikas: Awareness Act