Peale välimuse, kehakeele ja rituaalide on eriti tähtis aga see, et ka teie kodu oleks uue mehe tulekuks valmis. Siin on kuus lihtsat reeglit, kuidas seda saavutada.

* Vii kodust ära kõik endise mehe asjad. Neid ei pea ei puruks rebima ega põletama. Kui ta neid ise tagasi ei taha, viska need lihtsalt prügikasti.

* Ärge magage ühe inimese voodis isegi siis, kui olete üksik. Voodi peab olema kahekohaline, aga kui soovite, et teie ellu tuleks veel mõni mees, ärge magage selle keskel. Kui hakkate seal laiutama, pole seal energeetiliselt enam kellegi teise jaoks ruumi.

* Tehke uuele mehele mõtteliselt oma kapis ruumi. Te ei pea nüüd kolme riiulit ja poolt kappi tühjaks tõstma. Piisab sellest, kui juba oma mõtetes näete, kuhu tema asjad mahuvad.

* Rahvamaagias on nipp, kus mehele, keda tegelikult teie elus isegi veel ei ole, soovitatakse osta uued sussid, pardel või hambahari. Mehele seda näidata ei tohi, ta võib sellest valesti aru saada. Pange see lihtsalt kuhugi kappi ära.

* Magamistuba peab olema ainult magamistuba. Seal ei tohi olla ei telerit ega arvutit. Kõik asjad peavad soodustama lõdvestumist ja armastust. Tooge tuppa ka valged lilled. Miks just valged? Sest need suurendavad naiselikkust.

* Võta märkmepaber, kirjuta sinna kolm järgnevat lauset ja kleebi see nii nähtavasse kohta, et seda vähemalt kaks korda päevas näeksid ja loeksid.
Esiteks – mina olen naudingu allikas.
Teiseks – ma olen alati õnnelik, kas koos sinuga või ilma sinuta.
Kolmandaks – mina jooksen eest ära, sina püüad mu kinni.