Kaljukits (22. detsember — 19. jaanuar)

Armastuses pead sel kuul endasse vaatama. Sinu elus kerkivad esile situatsioonid ja olukorrad, kus oled sunnitud silmitsi seisma oma sisemaailma peidus oleva poolega. Mõtle hoolega, kas surud alateadlikult mingeid tundeid alla või keelad endale midagi, mis sind tegelikult ligi tõmbab. Lase oma tunded valla, ainult nii saad sa teada, mis sulle tegelikult meeldib.

Töö osas antakse sulle sel kuul vabad käed tegemaks seda, mida paremaks pead. Sinu otsuseid usaldatakse, sest suudad hoida jalad maas ja pea selge ka keerukamates situatsioondes. Sinu projektid õnnestuvad ning toovad sulle finantsilise kindlustunde.

Tervise osas saad kõige paremad otused langetada siis, kui jälgid oma sisetunnet. Kui oled väsinud, siis ära sunni end, vaid puhka. Kui aga tunned, et puhas laiskus hoiab sind tagasi, siis leia uuesti üles oma sisemine jõud ja motivatsioon.

Veevalaja (20. jaanuar — 18. veebruar)

Armastuses ei tasu praegu tähtsaid otsuseid vastu võtta ega suhteid tagant kiirustada. Lase asjadel settida, anna endale ja partnerile aega, et mõista, kus te tegelikult seisate ja millised on teie tõelised südamesoovid. Selleks, et saavutada tulemusi, peab sul olema hetkeolukorrast reaalne pilt. Olles illusioonide kütkeis, ei jõua sa kuigi kaugele.

Tööalaselt ootab sind ees edu ja suurepärased väljakutsed. Saad end teostada uutes põnevates projektides ning tunned, et saad teha just seda, mis sind tegelikult huvitab ja inspireerib. Kohtud huvitavate inimestega, kes annavad head eeskuju ja hüva nõu.

Tervis ja enesetunne on üldiselt head. Kui oled vaevelnud mõne tervisehäda käes, siis leiad just nüüd on probleemidele lahendused. Tunnetad suurepäraselt, mis sulle hea on ja mis mitte. Ära tee seda, et jätkad oma pisipahedega. See, et tagajärjed ei ole veel endast märku andnud, ei tähenda, et need su tervist ei kahjusta.

Kalad (19. veeb -20. märts)

Armastuse ja suhete osas on sind ees ootamas muutused, vanad energiad lahkuvad ja teevad ruumi uutele tunnetele, suhetele ja inimestele sinu elus. Uued impulsid mõjuvad värskendavalt ja toovad sinu ellu oodatud vaheldust ja põnevust.

Töö osas tuleb hea kuu, saad olla südamega oma tegemiste juures ja tunned, et oled valinud õige ala. Saad edu ja tunnustuse osaliseks ning see pakub sulle kinnitust, et oled andekas selles, mida teed. Huvitavaid pakkumisi tuleb küllagi, nii et saad ise valida kõige põnevamad projektid, millega tegeled.

Tervise osas jälgi eelkõige mõõdukust. Kipud langema erinevate ahvatluste võrku, mis ei tee su kehale ja tervisele pikas plaanis sugugi head. Ära unusta, et oled ise oma heaolu eest vastutaja, seega hoolitse enda eest hästi.

Jäär (21. märts — 20. aprill)

Armastuse osas oled sel kuul kõhkleval seisukohal. Sa ei tunne, et oled õigel teel, samas ka ei mõista, mida muud sa siis tegema peaksid. Lase oma intuitsioonil end juhtida. Enne, kui astud mõne olulise ja otsustava sammu, võta endale aega, et tunnetada, kas tehtavad valikud viivad sind lähemale sinu unistustele või oled lihtsalt rutiinist jäänud kinni ühte ja samasse mustrisse.

Töö osas asud praegu pigem vaikses ja äraootavas faasis. Kui aga töötad kunsti või kultuuriga seotud valdkonnas, siis praegu ette võetud projektid sujuvad eriliselt hästi ja takistusteta. Oled loominguline ja head ideed ilmuvad kui iseenesest.

Tervise osas on see kuu suurepärane. Sind saadab hea enesetunne ja pakatad tervisest. Kui ka mõni väiksem tervisehäda peaks kimbutama, siis möödub see ruttu ja ilma komplikatsioonideta.

Sõnn (21. aprill — 21. mai)

Armastuse ja suhete vallas on oodata kindlust ja stabiilsust. Suhetes valitseb avameelsus ja sirgjoonelisus. Tead, mida tahad ja liigud kindlalt selle poole. Kui oled mõnest inimesest huvitatud, siis ei karda sa oma tundeid välja näidata. Armuasjades toimuvad jõudsad arengud ning vallalistel on oodata aktiivset suhtlemist.

Tööasjades ootab sind ees murranguline periood. Sinu kindlad ootused ei täitu ning pead vastavalt sellele oma plaanid ümber tegema. Kuigi algselt tunned end muutustest häirituna ja ebakindlana, näed üsna pea, et tegelikkuses kukkusid asjad välja hoopis paremini, kui sa oskasid oodata.

Tervis sulle ebameeldivaid üllatusi ei valmista, küll aga pead tegelema mõne vana tervisehädaga, mis aegajalt endast märku annab. Võta endale aega ja katsu end korralikult terveks ravida ning vajadusel pöördu mõne tunnustatud spetsialisti poole.

Kaksikud (22. mai — 21. juuni)

Armastuse osas tunned sel kuul, et otsid midagi, soovid oma ellu muutusi ja vaheldust. Kuid sa ei tea päris täpselt isegi, mis see peaks olema, mis sind rutiinsest argipäevast välja tõmbaks. Jäta kõrvale oma liigne ujedus ja pidev kahtlemine, tee midagi pöörast ja sa näed, et muutused tulevad su ellu ainult siis, kui sa muudad oma harjumuspärast käitumismustrit.

Tööd on küll palju, kuid suudad säilitada rõõmsa meele ja positiivse suhtumise. Sind ei häiri isegi see, kui pead ületunde tegema või kui mõni kolleeg sapise märkuse pillab. Võtate töökaaslastega ette ühiseid üritusi väljaspool tööaega, mis parandab teie suhteid ja annab lisaenergiat.

Tervise osas leiad sel kuul enda jaoks midagi uut ja põnevat, mis annab lisamotivatsiooni ja suurepärase enesetunde. Katsu vältida liiga tervavaid ja vürtsikaid toite, need ei mõju su seedimisele praegu hästi.

Vähk (22. juuni — 23. juuli)

Armastuse ja suhete osas saad sel kuul nautida romantikat, mis on kuum kirest ja seksuaalsest kõlgetõmbest. Tunned end ise vägagi sensuaalselt ning saadad alateadlikult ka selliseid signaale väljaspoole. Seega tõmbad praegu ligi inimesi, kellega sul on suurepärane kehakeemia. See ei tähenda, et sa ei võiks kohata hingesugulast või kaaslast, kellega sul on ka suurepärane vaimne klapp.

Töö osas tunned sel kuul end millegipärast ebakindlalt. Sinu kahtlustel ja hirmudel pole tegelikkuses reaalset alust, seega katsu hoida jalad maas ning hinnata olukorda hästi realistlikult. Sa saad ette võetud projektidega probleemivabalt hakkama.

Tervisega seonduvad teemad on sul praegu kenasti kontrolli all. Hoolitsed enda eest teadlikult ning suhtud väsimuse ja stressi märkidesse nii nagu peab, lubades endale vajalikul määral puhkust ja lõõgastust.

Lõvi (24. juuli — 23. — august)

Armastuse ja suhete osas on sinu ellu saabumas põnevad ajad. Viimasel ajal on sinu tunded olnud üsnagi heitlikud ning oled kaldunud ühest äärmusest teise. Nüüd saad impulsi, mis paneb sinu tundeelus asjad paika. Kas muutused saavad olema positiivsed või negatiivsed, seda saad sa ise oma käitumise ja suhtumisega reguleerida. Mida avatum ja vabam sa sisimas oled, seda sujuvamalt asjad liiguvad.

Töö osas soovid sa, et saabuks vaheldus. Olgu selleks siis päris töökohavahetus, ametikõrgendus või ka lihtsalt puhkus, mis tõmbaks sind hallist argipäevast välja ja tooks taas kord sära silmadesse. Kui välised muutused ei ole lihtad tulema, siis proovi alustada enda seest ning häälesta end teadlikult positiivsusele.

Tervise osas pead olema tähelepanelik. Jälgi oma toitumist ja igpäevarutiini, välja võivad lüüa mõned ootamatud tervisehädad. Kui saad neile kohe jaole, siis suudad ka kõik kiiresti kontrolli alla saada. Ära ignoreeri keha poolt saadetavaid signaale.

Neitsi (24. august — 23. september)

Armastuse ja suhete osas pead nüüd vaatama, et sa pahaaimamatult kellegi tundeid ei haavaks. Sinu elus on keegi, kes ootab sinult enamat, kui sa oskad või saad pakkuda. Ka kindlameelselt ja sirgjooneliselt oma arvamusi ja tõelisi tundeid (või nende puudumist) avades, ole õrn ja hooliv. See ei võta sinult midagi, kuid tähendab sinu lähedaste jaoks palju.

Töö osas sa praegu vabamalt hingata ei saa. Oled võtnud enda kanda nii mõnegi mahuka ja pikaajalise projekti, millega pead pühendunult tegelema. Ära kaota motivatsiooni ja algset entusiasmi. See, mida praegu arendad, toob sulle pikas plaanis edu ja majanduslikku kasu.

Tervis on sul tugev ja meeleolu enamasti hea. Sind ümbritsevad inimesed on oluliseks võtmesõnaks sinu enesetunde kujunemisel. Kui kõik toimib ja suhted laabuvad, siis on tagatud ka sisemine rahu ja hea tervis.

Kaalud (24. september — 23. oktoober)

Armastuses saad kogeda praegu tugevaid tundeid ja lausa plahvatuslikke suhtearenguid. Uued tutvused kipuvad praegusel perioodil kas kiirest ära vajuma, või vastupidi kasvama jõudsalt millekski enamaks. Ole valmis aktiivseks suhtlemiseks ja vajadusel rahustamaks tunnetetormi oma hinges. Paljuski on sinu enda teha, milliseks sinu armuelu lähemas tulevikus kujuneb. 

Tööelus ootab sind pisut rutiinne, kuid samas turvaline ja kindlustunnet pakkuv periood. Leia endas tahe näha ka igapäevastes tööülesannetes midagi huvitavat ja positiivset, küll tulevad ka ajad, kus pead olema valmis silmitsi seisma muutuste ja väljakutsetega.

Tervise osas ei ole sul sel kuul midagi kurta. Oled energiat täis ja naudid saabunud kevadet täiel rinnal. Päikselised päevad annavad sulle uue hingamise ja positiivse meeleolu.

Skorpion (24. oktoober — 22. november)

Armastuse ja romantika olemasolu elus on praegu sinu jaoks ülimalt tähtis. Tunned lausa füüsiliselt, kuidas vajad enda kõrvale toetavat kaaslast, kes pakuks sulle õrnust, seltsi ja tuge. Näitad oma tundeid meelsasti välja ja hellitad oma armsamat ning tänu sellele saad ka oma kaaslaselt vastu rohkem, kui oled oodanud. Kui oled vallaline, siis võid olla valmis selleks, et sõlmid sel kuul lausa mitu huvitavat tutvust.

Töö võib sel kuul sinu teele tuua nii põnevaid väljakutseid, kui ka tõelist rutiinitaluvust nõudvaid ülesandeid. Katsu selles tohuvapohus leida balanss ja tasakaal, ainult nii suudad kõikide ülesannetega toime tulla.

Tervisele pead tähelepanu pöörama, sest kipud kohati oma võimeid üle hindama. Vajad aegajalt mõnusat poputamist, see toob tagasi hea meeleolu, tervise ja teotahte. Võimalusel sõida linnast välja ja naudi kevadist loodust. 

Ambur (23. november — 21.detsember)

Armastuse ja suhete osas pannakse sind sel kuul proovile. Kui oled suhtes, siis satuvad su teele kiusatused, mis panevad tõsiselt proovile su truuduse ja sunnivad sind oma suhet üle vaatama. Olles vallaline, võid nautida erutavaid hetki inimese seltsis, kellega seob sind juba pikem tutvus, kuid kellega on alles viimasel ajal suhted soojenema hakanud.

Tööalaselt pead sel kuul pingutama. Kas oled mõned projektid unarusse jätnud või liiga suured kohustused oma kanda võtnud, igal juhul tunned, et kohati tahaksid rohkem puhata ja lõõgastuda. Kui end nüüd korralikult kokku võtad, siis suudad sel kuul ära teha rohkemgi kui plaaninud olid.

Tervise osas võiksid sel kuul järgida traditsioonilist lähenamist. Kuigi katsetad meelsasti uusi ja huvitavaid teraapiaid, ravimeetoode ja dieete, proovi mõneks ajaks eksperimenteerimisest loobuda ja lihtsalt vabalt võtta. Su keha juhatab sind ise õigele teele.