Kaljukits (22. detsember — 19. jaanuar)

Armastuse ja suhete osas on ees ootamas kuu, kus ennekõike keskendud naudingutele, lased end kirgedest kaasa haarata ja otsid ise võimalusi, kuidas oma elu vürtsitada ja põnevamaks muuta. Kipud kohati ka tulega mängima ja võrgutama möödaminnes ka neid, kellest sa tegelikult huvitatud ei ole. Kuigi teiste tähelepanu ja imetlus toidab sinu tähelepanuvajadust, ole ettevaatlik, et mitte kellegi tundeid haavata.

Tööasjus ei tasuks sel kuul väga olulisi muutusi ette võtta. Pigem hoia madalat profiili ja väldi asjatute riskide võtmist. Olulisi finantstehinguid, laenude võtmist või andmist tasub vältida või edasi lükata hoopis kaugemasse tulevikku. Proovi täielikult keskenduda olevikule ja praeguste tööülesannete korralikule täitmisele.

Tervise osas pole muretseda vaja. Kui sind vaevasid varasemalt haigused või stress, siis nüüd võid kergemalt hingata, mured hakkavad vaikselt taanduma ning tunned end positiivsust ja teotahet täis olevana. Eriti hästi mõjuvad sulle heade kaaslastega värskes õhus viibimine ja loodusest energia ammutamine.

Veevalaja (20. jaanuar — 18. veebruar)

Armastuses saabub sinu jaoks oluline etapp. Nüüd suudad ette võtta muutused, mida oma suhetes või armuelus oled juba pikka aega plaaninud. Need ei pruugi küll koheselt ja takistusteta saabuda, kuid hakkad siiski tasapisi, oma sisetunnet järgides, liikuma suunas, mis viib sind sinu jaoks parima võimaliku lahenduseni. Ole julge, sest mida varem sa tegutsed, seda kiiremini jõuad rahuldustpakkuva lõpptulemuseni.

Tööalaselt pead olema valmis uuendusteks. Sulle usaldatakse tähtis tööülesanne, millest sõltub sinu edasine areng ja karjäär. Tasub valmis olla ka lähetusteks, mis viivad sind välja tavapärasest töökeskkonnast. Kuna oled positiivselt meelestatud ning valmis end proovile panema, siis võtavad ka teised sinu entusiasmist tuld ning koos suudate plaanid veelgi edukamalt ja tulemusrikkamalt ellu viia.

Tervis on parem kui paaril eelneval kuu. Katsu ka oma toitumine üle vaadata, sest selleks, et olla terve, tugev ning elujõuline, vajad sa just nüüd vitamiine. Katsu vältida karme dieete ja suure hooga sportimise alustamist, sest muidu avastad peagi, et oled enese piitsutamisest tüdinud ja jätad asjad hoopis sinnapaika.

Kalad (19. veeb -20. märts)

Armastuse osas oled sel kuul loomas uut suhet, mis saab olema pikk ja püsiv ning pakub sulle õnne, sest oled leidnud endale hingesugulase ja mõttekaaslase. Kui oled juba suhtes, siis omandad koos partneriga uusi kogemusi, mis teid veelgi enam ühte liidavad. On põhjust rõõmustamiseks, sest sul on olemas kõik võimalused selleks, et ehitada koos kaaslasega kindel ja harmooniline tulevik.

Töö pakub sel kuul sulle tõeliselt rahuldust. Oled leidnud selle, mis sind huvitab ning pühendud sajaprotsendiliselt oma ideede realiseerimisele. Sul on palju tahtejõudu, söekust ja kangekaelsust, suudad mistahes projekti käivitada ja naudid kogu protsessi täiel rinnal. Ennast usaldades viid iga alustatud mõtte lõpuni.

Tervise osas võiksid proovida mõnd keha ja vaimu turgutavat teraapiat. Enda jaoks õige valimisel juhindu intuitsioonist, see juhatab sind selleni, mida vajad. Kõik uus ja huvitav toob sulle kosutust, seega haara kinni ka pisut pöörastest pakkumistest.

Jäär (21. märts — 20. aprill)

Armastuses on ees ootamas võimalus, mis selgitab olukorda, milles hetkel asud. Saad tähendusrikka sõnumi või märgi, mis näitab sulle asju uues valguses. Katsu hoida oma meel avatuna ja jää positiivseks, sest koos olukorra selginemisega kõrvaldatakse ka illusioonid ja petlikud lootused. Pikas plaanis on see hea, kuid esmapilgul võib seda olla raske mõista.

Tööl pead olema tähelepanelik, et mitte olla valel ajal, vales kohas. Väldi kuulujutte ning ära jää lootma selle peale, et ehk saad veidi pealiskaudsemalt tööülesannetesse suhtuda. Praegu on aeg, kus tuleb olla hästi kindlameelne ja tähelepanelik, kõik möödalaskmised maksavad kahjuks ruttu kätte.

Tervis on üldiselt hea. Kõige olulisem, mida pead praegu silmas pidama, on säilitada sisemine rahu ja tasakaal. Kuna sinu ümber on palju toimumas, siis kipud seda väga intensiivselt läbi elama ning võid selle tulemusena tunda enda lõpuks kurnatuna. Õpi oma südames rahu leidma.

Sõnn (21. aprill — 21. mai)

Armastuses oled sel kuul enesekindel ja tead täpselt, mida tahad. Suhted on intensiivsed, kirglikud ja võivad kohati lausa dramaatiliseks kujuneda. Praegu on eriti soodne aeg sobiva partneri leidmiseks, kuna sinu intuitsioon on eriti tugev ning tõmbad lausa maagilise jõuga ligi inimesi, kellega sind seovad ühised huvid ja arusaamad.

Töö osas saad võimaluse oma oskusi näidata ning see toob kaasa suurepärase enesetunde ja tunnustuse. See kuu laseb sul teiste hulgast välja paista ja soovi korral ka karjääriredelil tõusta. Ka sinu finantsolukord paraneb ning saad vajaduse korral maksta mõned võlad.

Tervis sulle sel kuul muret ei valmista. Võib lausa öelda, et see teema on täiesti päevakorrast maast. Sinu elus on praegu nii palju põnevat, mis hoiab su mõtted enda juures ja meeleolu üleval. Stress kimbutama ei tule ja mõni väiksem tervisehäda möödub märkamatult.

Kaksikud (22. mai — 21. juuni)

Armastuses ja suhete osas oleneb praegu kõik sinu enda käitumisest. Oled sa armunud või ootad kaaslaselt ettepanekut viia suhe kindlamale pinnale? Ära jää ootama, vaid võta oma elu ja suhte juhtimine kindlalt oma kätte. Pea maha selgitav vestlus, kus annad partnerile teada oma ootustest või kutsu oma ihaldusobjekt välja. Julget pealehakkamist kroonib edu.

Tööl on tegemist palju ja ülemused ootavad sinult äärmist korrektsust ja rohket initsiatiivi üles näitamist. Samas, kui oled huvitatud edu saavutamisest ja palgatõusust, siis on praegu õige aeg end parimast küljest näidata.

Tervis on üldiselt pigem hea, kuid kipud liigselt muretsema nii tööasjade kui ka oma eraelu küsimuste pärast ja see toob päevakorda stressi. Katsu teadlikult lõõgastuda, sest kui juba stress on kohal, ei ole ka tervisehädad enam kaugel.

Vähk (22. juuni — 23. juuli)

Armastuse ja suhete ootab sind ees hea uudis, mida oled juba ammu oodanud. Mure, mis on sind vaevanud seoses suhetega, leiab nüüd lõpplahenduse. Ootamatult jõuad vastusteni ja su silmad avanevad. Näed asju uues valguses ning see laseb sul ilma mineviku taagata liikuda suunas, mis viib sind lähemale tõelisele armastusele.

Tööasjus toob märts võimaluse teenida lisaraha mõne huvitava ja väljakutseid pakkuva projektiga. See võib olla nii pikalt ette planeeritud asi, kui ka täiesti ootamatult saabunud pakkumine. Igatahes toob see sinu tööellu vaheldust ja murrab rutiini.

Tervis võib sulle mõningast muret valmistada. Kuid oled ise hästi tubli, suudad hoida meeleolu üleval ja ravid end hoolikalt. Suudad panna kiirelt piiri nii külmetusele kui ka muudele probleemidele, mis võivad sind praegu kimbutada.

Lõvi (24. juuli — 23. — august)

Armastuses toob see kuu sulle pigem vaiksema aja, kus pead tegelema juurdlemisega selle üle, kuhu ja kellega koos soovid edasi liikuda. Sinu elus on olnud viimasel ajal nii mõnigi sündmus/emotsioon/impulss, mis on pannud sind mõtlema oma praeguse olukorra üle. Oled käitunud võibolla pisut mõtlematult, hetkeemotsioonide või kirgede ajel ning nüüd pead tegelema tagajärgedega. Ära ainult enda jaoks asju liigselt üle dramatiseeri, mis oli, see oli — on aeg edasi liikuda.

Tööga saad suurepäraselt hakkama. Oled sirgjooneline, teotahteline ja asjalik. Tööd võib olla isegi varasemst rohkem, kuid see ei ole rutiinne tegevus, vaid tunned, et see mida teed, viib sind edasi ning sellel on pikas plaanis suurem eesmärk.

Tervis võib sulle pisut muret valmistada. Tegemist ei ole ilmselt millegi tõsisega, pigem võivad sind kimbutada petlikest kevadtuultest tekkinud külmetushaigused. Ole tähelepanelik ka selles osas, mida sööd — sind võivad vaevata seedehäired ning võid kalduda liigsöömisele.

Neitsi (24. august — 23. september)

Armusuhetes on sul tulemas väga hea kuu, võiks lausa öelda, et maagiline. Sina oled see, kes kogu olukorda kontrollib. Saavutad armastuses kõik, mida soovid. Oled osav suhtleja, saad nautida vastastikust armumist ja austajate tähelepanu. Kui sul on kindel teadmine, milliseks soovid oma armuelu kujundada, siis asu nüüd tegutsema — kõik jõud on sinu poolel.

Töö pakub sulle sel kuul rõõmu ja meeldivaid kaaslasi. Tunned, et sind ümbritseva mõttekaaslased, kes sind nõu ja jõuga aitavad, kui selleks peaks vajadus tekkima. Sinu poolt välja käidud ideed ja mõtted võetakse avasüli vastu. Seega, kui oled soovinud alustada mingi projekti elluviimisega, siis nüüd on selleks õige aeg.

Tervis on sel kuul hea. Kuna sind ümbritseb harmoonia nii tööl kui kodus, tunned, et võid kergemalt hingata ning ei pea muretsema. Ainus, mida võikid sel kuul vältida, on ekstreemsed spordialad, kuna oled kiirusega seotud vigastuste tekkele vastuvõtlik.

Kaalud (24. september — 23. oktoober)

Armastuses on oodata uue positiivse impulsi saabumist sinu suhetesse. On selleks siis peale tüli või arusaamatusi saabuv leppimine ning andestamine või siis uue inimese ootamatu saanumine sinu ellu. Igal juhul tunned end õnnelikuna ja lased end spontaansest flirdist kaasa kanda. Esiplaanil on romantika ja sensuaalsus.

Töö pakub sulle võimaluse end arendada ja õppida juurde midagi kasulikku. Puutud kokku töövõtete ja ülesannetega, mis on sinu jaoks uued ja võivad pakkuda ka väljakutseid, kuid oled ise hästi positiivselt meelestatud ning uudishimulik, seega naudid saabunud võimalusi.

Tervise osas puutud sel kuul kokkuda väiksemate probleemidaga, mis võivad nõuda pöördumist mõne oma ala spetsialisti poole. Ära muretse, tegemist ei ole millegi tõsisega, pigem pead lihtsalt laskma end üle vaadata, et teaksid milliseid korrektuure pead tegema oma toitumises või elustiilis.

Skorpion (24. oktoober — 22. november)

Armastuses ootab sind ees periood, kus tunned rõõmu eelkõige püsivatest väärtustest. Kõige rohkem rahuldust pakub sulle kindlustunne ja teadmine, et võid oma kallimat 100% usaldada. Kui sa vajad kinnitust tema tunnetele, siis tasub ette võtta selgitav vestlus, mis hajutab su kahtlused. Kui sa ei ole suhtes, siis kõidavad sinu tähelepanu inimesed, kes on rahuliku ja tasakaaluka olemusega ning kelles on potentsiaali pikaajaliseks suhteks, mitte kirglikuks üheöö afääriks.

Tööalaselt ootab sind ees proovilepanek. Pead enda jaoks läbi mõtlema, kas sinu praegune töö pakub sulle piisavalt eneseteostusvõimalusi. Kas sul on piisavalt ruumi, et areneda, oma ideid ellu viia ja olla loominguline?

Tervis on sul sel kuul üldiselt hea, kui energiataseme mõningane kõikumine välja arvata. On oluline, et sa kuulaksid oma keha ja jälgiksid signaale, mida ta sulle saadab. Tead ka ise, et sinu intuitsioon aitab sul enamasti tervisehädasid ennetada või varases staadiumis avastada ning end ravima asuda.

Ambur (23. november — 21.detsember)

Armastus on sinu jaoks väga oluline teema, kui sul on südames rahu ja õnn, siis on ka kõik muud valdkonnad sinu elus korras. Kipud aga mõneti alahindama aega, mida suhtesse peab panustama ning ootad partnerilt kõvasti rohkem, kui ise vastu suudad pakkuda. Pühendu teadlikult oma olemasolevale suhtele või uue suhte loomisele, kõik mis on hoole ja armastusega ümbritsetud, kasvab jõudsalt.

Tööd on sul rohkem, kui ära teha jõuad. Soovid kõik oma ideed ellu viia ja oled selle nimel nõus oma tööaega lausa öötundideni pikendama. Võibolla oled märganud, et sul on abivalmis töökaaslased, kes hea meelega sind aitaksid? Võid neid usaldada ja lasta neil oma töökoormust vähendada. Sa ei pea kõigega ise hakkama saama.

Tervisega tegelemise oled pisut tahaplaanile jätnud. Selleks, et end puhanuna ja tasakaalukana tunneksid, vajaksid rahulikku rutiini ja stressivaba perioodi. Seda on esmapilgul raske saavutada, kuid kindlasti leiaksid enda jaoks rohkem aega, kui vaid soovid.