Kaljukits (22. detsember — 19. jaanuar)

Armastuses on aeg, mis on täis energiat, tegutsemist ja uusi alguseid. See viitab sellele, et on tõenäoline alustada uue romantilise suhtega või viia juba olemasolev suhe lähedasemale ja avameelsemale pinnale. Tunded on praegu eriti intensiivsed ning väljaspoole suunatud. Kui oled soovinud pälvida kellegi tähelepanu, siis nüüd on aeg tegutseda ja oma huvi välja näidata.

Töö osas oled tugevalt motiveeritud ning suudad oma pööraseimadki plaanid tahtejõu abil ellu viia. Sind ümbritsevad ka positiivselt meelestatud ja toetavad töökaaslased, kelle abi ja nõu sulle ära kulub. Isegi, kui asjad ei liigu sujuvalt, siis suudad neid kindlakäeliselt ohjata ning takistused ületada.

Tervise osas on olukord stabiilne ning käesolev periood muutusi ei too. Oled võtnud eesmärgiks säilitada sisemine harmoonia ja tasakaal, et hoiduda võimalike terviseprobleemide eest. See taktika näib sinu jaoks töötavat.

Veevalaja (20. jaanuar — 18. veebruar)

Armastuses saabub aeg, kus oled enesekindel ja rahulolev. Tunned end sensuaalse ja kirglikuna ning esiplaanil saavadki olema sinu jaoks sel kuul maised naudingud. Kui sul on kindel partner, siis teie intiimsus ja omavaheline tõmme suurenevad. Kui oled aga vaba ja vallaline, siis tõmbad oma ellu kirgliku armukese, kes suudab pakkuda sulle fantastilisi naudinguid.

Töö toob sinu ellu ootamatusi. Oled teinud plaane ja sul on oma nägemus, kuidas asjad olema saavad, kuid nüüd selgub, et sinu ees on uued valikud. Soovituseks on olla konkreetne ja keskenduda ühele asjale korraga, vastasel juhul jääb enamus su ideid ellu viimata.

Tervis tundub sul korras olevat ja tunned end enam-vähem hästi. Peaksid aga süvenema ka sellesse, mis toimub rahuliku pealispinna all. Oled viimasel ajal kõvasti tööd rabanud ja vähe puhanud. Õnneks ei ole tagajärjed veel endast tunda andnud, kuid peaksid siiski ka oma keha eest hoolitsema ja puhkama.

Kalad (19. veeb -20. märts)

Armastuse osas toob käesolev periood rahuliku ja idüllilise aja. Kui oled suhtes, siis saad kallimaga nautida rahulikke koduseid õhtuid ja südamlikke romantilisi hetki, mis teid veelgi lähendavad. Kui oled aga vallaline, siis saad nautida pigem süütut flirti ja põgusat armumist, mis toob sinu ellu pisut vaheldust ja kauaoodatud romantikat.

Töö osas oled viimasel ajal palju pingutanud, sest tegemist ja toimetamist on rohkelt. Peaksid vähem muretsema, sest oled andnud endast parima ja kõike, mida soovid, ei jõua sa ka parima tahtmise juures ära teha.

Tervis on hea siis, kui oled hingeliselt tasakaalus ja harmoonias. Stress, muretsemine ja enda vajaduste tahaplaanile jätmine võivad tuua endaga mõne terviseprobleemi, mis sunnivad aja maha võtma ja endale pühenduma.

Jäär (21. märts — 20. aprill)

Armastuses on sind ees ootamas tõeliselt suurepärane kuu. Õhk säriseb romantikast, tunned end armastatuna, hoituna ja ihaldatuna. Kui sul veel ei ole suhet, siis kohtud inimesega, kes sind silmapilkselt köidab ja äratab lõõmava kire. Saad nautida tundeid, mida pole juba ammu kogenud.

Töö toob sinuni uued ja põnevad väljakutsed. Saad võimaluse proovida kätt sinu jaoks uuel alal. Oled entusiastlik ja ei karda elada pidevas muutuste tuules, niikaua kui need toovad sinu ellu piisavalt põnevust ja materiaalset heaolu.

Tervis nõuab tähelepanu. Mitte niivõrd selle tõttu, et midagi juba halvasti oleks, pigem sellepärast, et eemale hoida tekkida võivaid tervisehädasid. Mõtle hoolega, kas oled endasse peitnud emotsioonid, millel peaksid minna laskma? Mahasurutud tunded võivad kuhjudes kehale halba teha.

Sõnn (21. aprill — 21. mai)

Armastuses on aeg, kus pead üle vaatama, kas sinupoolne panustamine suhtesse toob sulle ka oodatud tulemuse. Kas sinu kaaslane hindab sinu pingutusi, armastust ja hoolitsust, mida sa talle pakud või võtab ta seda iseenesestmõistetavana? Võibolla on aeg teievaheliseks tõsiseks vestluseks. Kui oled vallaline ning alles otsid kaaslast, siis vaata üle, kas saadad ikka selliseid signaale välja, mida tegelikult ootad.

Tööasjades pead tegutsema vastavalt oma südame hääle juhatusele. Tee seda, mis sind rõõmustab ja huvitab. See on ainus viis, kuidas nautida oma tööd ja tõeliselt heameelt tunda oma saavutustest. Sul on palju sisemist jõudu, et oma plaane ellu viia. Oled juba ühtteist saavutanud ning see annab sulle kindlustunde, et suudad jõuda veelgi kaugemale ja saada veelgi edukamaks.

Tervis nõuab hoolt ja tähelepanu. Ole ettevaatlik ja säilita ka stressirohkeimas situatsioonis rahu. Peaksid aja maha võtma ja lubama endale tõelise puhkuse, kus ükski töö ega muremõte sind segama ei tuleks.

Kaksikud (22. mai — 21. juuni)

Armastuses on aeg, kus astud unistuste täitumisele sammu lähemale. Kui oled suhtes, siis on oodata kallimalt romantilist ettepanekut, mis viib teie suhte järgmisele tasandile. Kui aga oled vallaline ja ootad oma ellu armastust, siis on nüüd selle saabumiseks hea võimalus. Kuna sulle on silma jäänud üks eriline inimene, siis selleks, et võita tema südant, ära karda teha ise esimene samm. Kaotada ei ole sul midagi.

Tööl puutud kokku olukordadega, mis nõuavad otsuste langetamist. Ära kiirusta, isegi kui oled kriitilises olukorras, leia endale mõned minutid, et võtta aeg maha ning selgelt järele mõelda oma järgnevate sammude osas. Hoolikas järelemõtlemine tagab selle, et sa ei pea hiljem midagi kahetsema.

Tervis on täpselt selline, nagu sa selle ise oled endale loonud. Kui oled enda eest hoolitsenud, saad nüüd nautida heaolu, kui oled oma keha vajadusi ignoreerinud, siis pead nüüd paraku tulemustega silmitsi seisma.

Vähk (22. juuni — 23. juuli)

Armastuses on ees ootamas üllatused. Sinu ellu saabub kas uus huvitav inimene või leiad endas tunded kellegi vastu, kes varasemalt on lihtsalt hea sõber või tuttav olnud. Oled hästi spontaanne ja lased end kaasa haarata seiklustesse, mis toovad põnevust ja erutavaid kogemusi.

Tööasjades saab olema väga positiivne aeg. Sul on rohkelt energiat ja teotahet. Suudad oma plaane väga edukalt realiseerida ning teed häid valikuid, mis kindlustavad sulle stabiilsuse ja majandusliku kasu.

Tervise osas pead keskenduma tänasele päevale. Ära muretse sellepärast, mida oled teinud või tegemata jätnud minevikus oma tervise osas. Oluline on see, kuidas sa praegu toimid. Ole positiivne ja tee oma heaolu osas teadlikke otsuseid.

Lõvi (24. juuli — 23. — august)

Armastuses on sinu jaoks aeg, kus tunned, et sa ei ole oma olukorraga rahul, kuid samas ei tea sa ka, mis on parim lahendus. Tunded on pigem segased ning koged olukorda, kus mõistus tõmbab sind ühele poole ja keha teisele poole. Otsuseid ei saa teha jõuga, seega ära muretse, vaid võta enda jaoks aeg maha ja vaata, kuidas asjad kulgevad.

Tööga tuled suurepäraselt toime, oled edukas, saavutad enda seatud eesmärgid ja võid endaga igati rahul olla. Kuid kuna oled endast palju andnud, siis tunned, et vajad vaheldust. Eriti hea oleks, kui saaksid lubada endale pisikese puhkuse, mis mõtted töö juurest täiesti eemale viiks.

Tervisele pead tähelepanu pöörama ja enda keha vajaduste eest hoolitsema. Järgi põhimõtet — terves kehas, terve vaim. Ära riski ega ole hooletu. Isegi sina ei ole kõikvõimas ning pead enda eest teadlikult hoolt kandma.

Neitsi (24. august — 23. september)

Armastuse osas oled jõudnud teelahkmele. Sa tead hästi, mida sa tahad, kuid mingil põhjusel oled otsustanud end teiste eest ohvriks tuua. Tegemist on sinu eluga ja sinu tunnetega ning armastuses peab igaüks enda eest seisma. Ole enesekindel ja näita enda ihaldusobjektile oma tundeid. Astu julgeid samme, praegu on see ainus viis, mis sind sihile viib.

Tööasju suudad rahulikult võtta. See ei tähenda, et tegemist oleks vähe, vaid seda, et suudad teha täpselt niipalju kui vaja ning ühtlasi leida endale ka piisavalt aega, et lõõgastuda ja nautida väljateenitud puhkust.

Tervise üle sa kurta ei saa, kuid samas pead endale tunnistama, et võiksid ühtteist siiski muuta, et ennast veel paremini tunneksid. Need ei pea olema suured muutused, kuid pikas plaanis annaks ka oma toitumise mõningane korrigeerimine, suitsetamise maha jätmine või alkoholi tarbimise vähendamine kindlasti positiivse efekti.

Kaalud (24. september — 23. oktoober)

Armastuses ootab sind aeg, kus tuleb oma hirmudest üle saada. Lase minevikul minna ning ära kanna halbu mälestusi kaasas. Selleks, et armastuses võiks valitseda harmoonia ja üksteisemõistmine, pead kõigepealt iseendaga rahu sõlmima. Kui hindad ja austad ennast, siis tõmbad ka oma ellu samasugust energiat.

Tööelus saad sel kuul hästi hakkama, kui järgid väga traditsioonilisi ja sinu jaoks teada-tuntud töövõtteid ja käitumismalle. Uuendused ja pöörased ideed jätab parem uueks aastaks ootele. Järgi autoriteetide ja ülemuste nõuandeid, see toob sinu jaoks parimad tulemused.

Tervise osas on ees ootamas muutused. Saad näha enda panustamise ja tervisesse suhtumise tagajärgi. Nüüd on kätte jõudnud aeg, kus nii positiivsed kui ka negatiivsed tulemused saavad olema must-valgel näha.

Skorpion (24. oktoober — 22. november)

Armastuses on saabunud aeg, kus pead edasi liikuma ja mõned tunded ja suhted enda jaoks ümber hindama. Võid tunda end pisut nukrana, sest sinu ootused ei ole saanud päriselt tõeks. Kõik ei lähegi alati meie plaanide järgi ning seepärast on sinu jaoks parim soovitus lihtsalt usaldada elu. Ära klammerdu oma visiooni külge, vaid lase end üllatada.

Töö osas saad uusi pakkumisi ja ka sul endal on mitmeid häid ideid, mida soovid ellu viia. Ära loo illusioone, vaid toetu selgetele ja kindlatele faktidele. Olles realistlik ja kasutades oma eksimatut loogikat, suudad edu saavutada.

Tervis on üldjoontes hea. Oled end viimasel ajal tõsiselt käsile võtnud ja ei saa otseselt millegi üle kurta. Kõige paremini mõjub sulle sel kuul sport, seks ja saun.

Ambur (23. november — 21.detsember)

Armastus oled jõudnud perioodi, kus oled suuteline jätma seljataha kõik probleemid ja ebamugavustunded, mis on sind vaevanud. Oled leidnud endas sisemise tugevuse ja tasakaalu. Suudad oma partnerit mõista, oled avatud ja usaldav. Kui oled vallaline, siis ongi sinu avatus ja võime uut vastu võtta, see, mis toob sinuni partneri, kes pakub sulle harmoonilist täiendust.

Tööd on olnud palju ja sa oled pisut väsinud. Seoses eelseisva pühade ajaga pead end veel kord kokku võtma, et kõik vajalik ära teha ning siis väljateenitud pisikest puhkust nautida. Oled juba mõtetega rohkem lõõgastuse kui tööülesannete juures.

Tervis võib sulle sel kuul pisut muret valmistada. Seda eelkõige sellepärast, et oled enda peale palju kohustusi võtnud, puhkamist edasi lükanud ning sellega on kogunenud paras unevõlg ning ka väike stress. — See more at: http://alkeemia.ee/artiklid/Alkeemia-Taroskoop-detsember-2013/l-126/c-1474/#sthash.wdRszjFr.dpufKaljukits (22. detsember — 19. jaanuar)

Armastuses on aeg, mis on täis energiat, tegutsemist ja uusi alguseid. See viitab sellele, et on tõenäoline alustada uue romantilise suhtega või viia juba olemasolev suhe lähedasemale ja avameelsemale pinnale. Tunded on praegu eriti intensiivsed ning väljaspoole suunatud. Kui oled soovinud pälvida kellegi tähelepanu, siis nüüd on aeg tegutseda ja oma huvi välja näidata.

Töö osas oled tugevalt motiveeritud ning suudad oma pööraseimadki plaanid tahtejõu abil ellu viia. Sind ümbritsevad ka positiivselt meelestatud ja toetavad töökaaslased, kelle abi ja nõu sulle ära kulub. Isegi, kui asjad ei liigu sujuvalt, siis suudad neid kindlakäeliselt ohjata ning takistused ületada.

Tervise osas on olukord stabiilne ning käesolev periood muutusi ei too. Oled võtnud eesmärgiks säilitada sisemine harmoonia ja tasakaal, et hoiduda võimalike terviseprobleemide eest. See taktika näib sinu jaoks töötavat.

Veevalaja (20. jaanuar — 18. veebruar)

Armastuses saabub aeg, kus oled enesekindel ja rahulolev. Tunned end sensuaalse ja kirglikuna ning esiplaanil saavadki olema sinu jaoks sel kuul maised naudingud. Kui sul on kindel partner, siis teie intiimsus ja omavaheline tõmme suurenevad. Kui oled aga vaba ja vallaline, siis tõmbad oma ellu kirgliku armukese, kes suudab pakkuda sulle fantastilisi naudinguid.

Töö toob sinu ellu ootamatusi. Oled teinud plaane ja sul on oma nägemus, kuidas asjad olema saavad, kuid nüüd selgub, et sinu ees on uued valikud. Soovituseks on olla konkreetne ja keskenduda ühele asjale korraga, vastasel juhul jääb enamus su ideid ellu viimata.

Tervis tundub sul korras olevat ja tunned end enam-vähem hästi. Peaksid aga süvenema ka sellesse, mis toimub rahuliku pealispinna all. Oled viimasel ajal kõvasti tööd rabanud ja vähe puhanud. Õnneks ei ole tagajärjed veel endast tunda andnud, kuid peaksid siiski ka oma keha eest hoolitsema ja puhkama.

Kalad (19. veeb -20. märts)

Armastuse osas toob käesolev periood rahuliku ja idüllilise aja. Kui oled suhtes, siis saad kallimaga nautida rahulikke koduseid õhtuid ja südamlikke romantilisi hetki, mis teid veelgi lähendavad. Kui oled aga vallaline, siis saad nautida pigem süütut flirti ja põgusat armumist, mis toob sinu ellu pisut vaheldust ja kauaoodatud romantikat.

Töö osas oled viimasel ajal palju pingutanud, sest tegemist ja toimetamist on rohkelt. Peaksid vähem muretsema, sest oled andnud endast parima ja kõike, mida soovid, ei jõua sa ka parima tahtmise juures ära teha.

Tervis on hea siis, kui oled hingeliselt tasakaalus ja harmoonias. Stress, muretsemine ja enda vajaduste tahaplaanile jätmine võivad tuua endaga mõne terviseprobleemi, mis sunnivad aja maha võtma ja endale pühenduma.

Jäär (21. märts — 20. aprill)

Armastuses on sind ees ootamas tõeliselt suurepärane kuu. Õhk säriseb romantikast, tunned end armastatuna, hoituna ja ihaldatuna. Kui sul veel ei ole suhet, siis kohtud inimesega, kes sind silmapilkselt köidab ja äratab lõõmava kire. Saad nautida tundeid, mida pole juba ammu kogenud.

Töö toob sinuni uued ja põnevad väljakutsed. Saad võimaluse proovida kätt sinu jaoks uuel alal. Oled entusiastlik ja ei karda elada pidevas muutuste tuules, niikaua kui need toovad sinu ellu piisavalt põnevust ja materiaalset heaolu.

Tervis nõuab tähelepanu. Mitte niivõrd selle tõttu, et midagi juba halvasti oleks, pigem sellepärast, et eemale hoida tekkida võivaid tervisehädasid. Mõtle hoolega, kas oled endasse peitnud emotsioonid, millel peaksid minna laskma? Mahasurutud tunded võivad kuhjudes kehale halba teha.

Sõnn (21. aprill — 21. mai)

Armastuses on aeg, kus pead üle vaatama, kas sinupoolne panustamine suhtesse toob sulle ka oodatud tulemuse. Kas sinu kaaslane hindab sinu pingutusi, armastust ja hoolitsust, mida sa talle pakud või võtab ta seda iseenesestmõistetavana? Võibolla on aeg teievaheliseks tõsiseks vestluseks. Kui oled vallaline ning alles otsid kaaslast, siis vaata üle, kas saadad ikka selliseid signaale välja, mida tegelikult ootad.

Tööasjades pead tegutsema vastavalt oma südame hääle juhatusele. Tee seda, mis sind rõõmustab ja huvitab. See on ainus viis, kuidas nautida oma tööd ja tõeliselt heameelt tunda oma saavutustest. Sul on palju sisemist jõudu, et oma plaane ellu viia. Oled juba ühtteist saavutanud ning see annab sulle kindlustunde, et suudad jõuda veelgi kaugemale ja saada veelgi edukamaks.

Tervis nõuab hoolt ja tähelepanu. Ole ettevaatlik ja säilita ka stressirohkeimas situatsioonis rahu. Peaksid aja maha võtma ja lubama endale tõelise puhkuse, kus ükski töö ega muremõte sind segama ei tuleks.

Kaksikud (22. mai — 21. juuni)

Armastuses on aeg, kus astud unistuste täitumisele sammu lähemale. Kui oled suhtes, siis on oodata kallimalt romantilist ettepanekut, mis viib teie suhte järgmisele tasandile. Kui aga oled vallaline ja ootad oma ellu armastust, siis on nüüd selle saabumiseks hea võimalus. Kuna sulle on silma jäänud üks eriline inimene, siis selleks, et võita tema südant, ära karda teha ise esimene samm. Kaotada ei ole sul midagi.

Tööl puutud kokku olukordadega, mis nõuavad otsuste langetamist. Ära kiirusta, isegi kui oled kriitilises olukorras, leia endale mõned minutid, et võtta aeg maha ning selgelt järele mõelda oma järgnevate sammude osas. Hoolikas järelemõtlemine tagab selle, et sa ei pea hiljem midagi kahetsema.

Tervis on täpselt selline, nagu sa selle ise oled endale loonud. Kui oled enda eest hoolitsenud, saad nüüd nautida heaolu, kui oled oma keha vajadusi ignoreerinud, siis pead nüüd paraku tulemustega silmitsi seisma.

Vähk (22. juuni — 23. juuli)

Armastuses on ees ootamas üllatused. Sinu ellu saabub kas uus huvitav inimene või leiad endas tunded kellegi vastu, kes varasemalt on lihtsalt hea sõber või tuttav olnud. Oled hästi spontaanne ja lased end kaasa haarata seiklustesse, mis toovad põnevust ja erutavaid kogemusi.

Tööasjades saab olema väga positiivne aeg. Sul on rohkelt energiat ja teotahet. Suudad oma plaane väga edukalt realiseerida ning teed häid valikuid, mis kindlustavad sulle stabiilsuse ja majandusliku kasu.

Tervise osas pead keskenduma tänasele päevale. Ära muretse sellepärast, mida oled teinud või tegemata jätnud minevikus oma tervise osas. Oluline on see, kuidas sa praegu toimid. Ole positiivne ja tee oma heaolu osas teadlikke otsuseid.

Lõvi (24. juuli — 23. — august)

Armastuses on sinu jaoks aeg, kus tunned, et sa ei ole oma olukorraga rahul, kuid samas ei tea sa ka, mis on parim lahendus. Tunded on pigem segased ning koged olukorda, kus mõistus tõmbab sind ühele poole ja keha teisele poole. Otsuseid ei saa teha jõuga, seega ära muretse, vaid võta enda jaoks aeg maha ja vaata, kuidas asjad kulgevad.

Tööga tuled suurepäraselt toime, oled edukas, saavutad enda seatud eesmärgid ja võid endaga igati rahul olla. Kuid kuna oled endast palju andnud, siis tunned, et vajad vaheldust. Eriti hea oleks, kui saaksid lubada endale pisikese puhkuse, mis mõtted töö juurest täiesti eemale viiks.

Tervisele pead tähelepanu pöörama ja enda keha vajaduste eest hoolitsema. Järgi põhimõtet — terves kehas, terve vaim. Ära riski ega ole hooletu. Isegi sina ei ole kõikvõimas ning pead enda eest teadlikult hoolt kandma.

Neitsi (24. august — 23. september)

Armastuse osas oled jõudnud teelahkmele. Sa tead hästi, mida sa tahad, kuid mingil põhjusel oled otsustanud end teiste eest ohvriks tuua. Tegemist on sinu eluga ja sinu tunnetega ning armastuses peab igaüks enda eest seisma. Ole enesekindel ja näita enda ihaldusobjektile oma tundeid. Astu julgeid samme, praegu on see ainus viis, mis sind sihile viib.

Tööasju suudad rahulikult võtta. See ei tähenda, et tegemist oleks vähe, vaid seda, et suudad teha täpselt niipalju kui vaja ning ühtlasi leida endale ka piisavalt aega, et lõõgastuda ja nautida väljateenitud puhkust.

Tervise üle sa kurta ei saa, kuid samas pead endale tunnistama, et võiksid ühtteist siiski muuta, et ennast veel paremini tunneksid. Need ei pea olema suured muutused, kuid pikas plaanis annaks ka oma toitumise mõningane korrigeerimine, suitsetamise maha jätmine või alkoholi tarbimise vähendamine kindlasti positiivse efekti.

Kaalud (24. september — 23. oktoober)

Armastuses ootab sind aeg, kus tuleb oma hirmudest üle saada. Lase minevikul minna ning ära kanna halbu mälestusi kaasas. Selleks, et armastuses võiks valitseda harmoonia ja üksteisemõistmine, pead kõigepealt iseendaga rahu sõlmima. Kui hindad ja austad ennast, siis tõmbad ka oma ellu samasugust energiat.

Tööelus saad sel kuul hästi hakkama, kui järgid väga traditsioonilisi ja sinu jaoks teada-tuntud töövõtteid ja käitumismalle. Uuendused ja pöörased ideed jätab parem uueks aastaks ootele. Järgi autoriteetide ja ülemuste nõuandeid, see toob sinu jaoks parimad tulemused.

Tervise osas on ees ootamas muutused. Saad näha enda panustamise ja tervisesse suhtumise tagajärgi. Nüüd on kätte jõudnud aeg, kus nii positiivsed kui ka negatiivsed tulemused saavad olema must-valgel näha.

Skorpion (24. oktoober — 22. november)

Armastuses on saabunud aeg, kus pead edasi liikuma ja mõned tunded ja suhted enda jaoks ümber hindama. Võid tunda end pisut nukrana, sest sinu ootused ei ole saanud päriselt tõeks. Kõik ei lähegi alati meie plaanide järgi ning seepärast on sinu jaoks parim soovitus lihtsalt usaldada elu. Ära klammerdu oma visiooni külge, vaid lase end üllatada.

Töö osas saad uusi pakkumisi ja ka sul endal on mitmeid häid ideid, mida soovid ellu viia. Ära loo illusioone, vaid toetu selgetele ja kindlatele faktidele. Olles realistlik ja kasutades oma eksimatut loogikat, suudad edu saavutada.

Tervis on üldjoontes hea. Oled end viimasel ajal tõsiselt käsile võtnud ja ei saa otseselt millegi üle kurta. Kõige paremini mõjub sulle sel kuul sport, seks ja saun.

Ambur (23. november — 21.detsember)

Armastus oled jõudnud perioodi, kus oled suuteline jätma seljataha kõik probleemid ja ebamugavustunded, mis on sind vaevanud. Oled leidnud endas sisemise tugevuse ja tasakaalu. Suudad oma partnerit mõista, oled avatud ja usaldav. Kui oled vallaline, siis ongi sinu avatus ja võime uut vastu võtta, see, mis toob sinuni partneri, kes pakub sulle harmoonilist täiendust.

Tööd on olnud palju ja sa oled pisut väsinud. Seoses eelseisva pühade ajaga pead end veel kord kokku võtma, et kõik vajalik ära teha ning siis väljateenitud pisikest puhkust nautida. Oled juba mõtetega rohkem lõõgastuse kui tööülesannete juures.

Tervis võib sulle sel kuul pisut muret valmistada. Seda eelkõige sellepärast, et oled enda peale palju kohustusi võtnud, puhkamist edasi lükanud ning sellega on kogunenud paras unevõlg ning ka väike stress.

Allikas: Alkeemia.ee

Kaljukits (22. detsember — 19. jaanuar)

Armastuses
on aeg, mis on täis energiat, tegutsemist ja uusi alguseid. See viitab
sellele, et on tõenäoline alustada uue romantilise suhtega või viia juba
olemasolev suhe lähedasemale ja avameelsemale pinnale. Tunded on praegu
eriti intensiivsed ning väljaspoole suunatud. Kui oled soovinud pälvida
kellegi tähelepanu, siis nüüd on aeg tegutseda ja oma huvi välja
näidata.

Töö osas oled tugevalt motiveeritud ning suudad oma
pööraseimadki plaanid tahtejõu abil ellu viia. Sind ümbritsevad ka
positiivselt meelestatud ja toetavad töökaaslased, kelle abi ja nõu
sulle ära kulub. Isegi, kui asjad ei liigu sujuvalt, siis suudad neid
kindlakäeliselt ohjata ning takistused ületada.

Tervise osas on
olukord stabiilne ning käesolev periood muutusi ei too. Oled võtnud
eesmärgiks säilitada sisemine harmoonia ja tasakaal, et hoiduda
võimalike terviseprobleemide eest. See taktika näib sinu jaoks töötavat.

Veevalaja (20. jaanuar — 18. veebruar)

Armastuses
saabub aeg, kus oled enesekindel ja rahulolev. Tunned end sensuaalse ja
kirglikuna ning esiplaanil saavadki olema sinu jaoks sel kuul maised
naudingud. Kui sul on kindel partner, siis teie intiimsus ja omavaheline
tõmme suurenevad. Kui oled aga vaba ja vallaline, siis tõmbad oma ellu
kirgliku armukese, kes suudab pakkuda sulle fantastilisi naudinguid.

Töö
toob sinu ellu ootamatusi. Oled teinud plaane ja sul on oma nägemus,
kuidas asjad olema saavad, kuid nüüd selgub, et sinu ees on uued
valikud. Soovituseks on olla konkreetne ja keskenduda ühele asjale
korraga, vastasel juhul jääb enamus su ideid ellu viimata.

Tervis
tundub sul korras olevat ja tunned end enam-vähem hästi. Peaksid aga
süvenema ka sellesse, mis toimub rahuliku pealispinna all. Oled viimasel
ajal kõvasti tööd rabanud ja vähe puhanud. Õnneks ei ole tagajärjed
veel endast tunda andnud, kuid peaksid siiski ka oma keha eest
hoolitsema ja puhkama.

Kalad (19. veeb -20. märts)

Armastuse
osas toob käesolev periood rahuliku ja idüllilise aja. Kui oled suhtes,
siis saad kallimaga nautida rahulikke koduseid õhtuid ja südamlikke
romantilisi hetki, mis teid veelgi lähendavad. Kui oled aga vallaline,
siis saad nautida pigem süütut flirti ja põgusat armumist, mis toob sinu
ellu pisut vaheldust ja kauaoodatud romantikat.

Töö osas oled
viimasel ajal palju pingutanud, sest tegemist ja toimetamist on rohkelt.
Peaksid vähem muretsema, sest oled andnud endast parima ja kõike, mida
soovid, ei jõua sa ka parima tahtmise juures ära teha.

Tervis on
hea siis, kui oled hingeliselt tasakaalus ja harmoonias. Stress,
muretsemine ja enda vajaduste tahaplaanile jätmine võivad tuua endaga
mõne terviseprobleemi, mis sunnivad aja maha võtma ja endale pühenduma.

Jäär (21. märts — 20. aprill)

Armastuses
on sind ees ootamas tõeliselt suurepärane kuu. Õhk säriseb romantikast,
tunned end armastatuna, hoituna ja ihaldatuna. Kui sul veel ei ole
suhet, siis kohtud inimesega, kes sind silmapilkselt köidab ja äratab
lõõmava kire. Saad nautida tundeid, mida pole juba ammu kogenud.

Töö
toob sinuni uued ja põnevad väljakutsed. Saad võimaluse proovida kätt
sinu jaoks uuel alal. Oled entusiastlik ja ei karda elada pidevas
muutuste tuules, niikaua kui need toovad sinu ellu piisavalt põnevust ja
materiaalset heaolu.

Tervis nõuab tähelepanu. Mitte niivõrd
selle tõttu, et midagi juba halvasti oleks, pigem sellepärast, et eemale
hoida tekkida võivaid tervisehädasid. Mõtle hoolega, kas oled endasse
peitnud emotsioonid, millel peaksid minna laskma? Mahasurutud tunded
võivad kuhjudes kehale halba teha.

Sõnn (21. aprill — 21. mai)

Armastuses
on aeg, kus pead üle vaatama, kas sinupoolne panustamine suhtesse toob
sulle ka oodatud tulemuse. Kas sinu kaaslane hindab sinu pingutusi,
armastust ja hoolitsust, mida sa talle pakud või võtab ta seda
iseenesestmõistetavana? Võibolla on aeg teievaheliseks tõsiseks
vestluseks. Kui oled vallaline ning alles otsid kaaslast, siis vaata
üle, kas saadad ikka selliseid signaale välja, mida tegelikult ootad.

Tööasjades
pead tegutsema vastavalt oma südame hääle juhatusele. Tee seda, mis
sind rõõmustab ja huvitab. See on ainus viis, kuidas nautida oma tööd ja
tõeliselt heameelt tunda oma saavutustest. Sul on palju sisemist jõudu,
et oma plaane ellu viia. Oled juba ühtteist saavutanud ning see annab
sulle kindlustunde, et suudad jõuda veelgi kaugemale ja saada veelgi
edukamaks.

Tervis nõuab hoolt ja tähelepanu. Ole ettevaatlik ja
säilita ka stressirohkeimas situatsioonis rahu. Peaksid aja maha võtma
ja lubama endale tõelise puhkuse, kus ükski töö ega muremõte sind segama
ei tuleks.

Kaksikud (22. mai — 21. juuni)

Armastuses
on aeg, kus astud unistuste täitumisele sammu lähemale. Kui oled
suhtes, siis on oodata kallimalt romantilist ettepanekut, mis viib teie
suhte järgmisele tasandile. Kui aga oled vallaline ja ootad oma ellu
armastust, siis on nüüd selle saabumiseks hea võimalus. Kuna sulle on
silma jäänud üks eriline inimene, siis selleks, et võita tema südant,
ära karda teha ise esimene samm. Kaotada ei ole sul midagi.

Tööl
puutud kokku olukordadega, mis nõuavad otsuste langetamist. Ära
kiirusta, isegi kui oled kriitilises olukorras, leia endale mõned
minutid, et võtta aeg maha ning selgelt järele mõelda oma järgnevate
sammude osas. Hoolikas järelemõtlemine tagab selle, et sa ei pea hiljem
midagi kahetsema.

Tervis on täpselt selline, nagu sa selle ise
oled endale loonud. Kui oled enda eest hoolitsenud, saad nüüd nautida
heaolu, kui oled oma keha vajadusi ignoreerinud, siis pead nüüd paraku
tulemustega silmitsi seisma.

Vähk (22. juuni — 23. juuli)

Armastuses
on ees ootamas üllatused. Sinu ellu saabub kas uus huvitav inimene või
leiad endas tunded kellegi vastu, kes varasemalt on lihtsalt hea sõber
või tuttav olnud. Oled hästi spontaanne ja lased end kaasa haarata
seiklustesse, mis toovad põnevust ja erutavaid kogemusi.

Tööasjades
saab olema väga positiivne aeg. Sul on rohkelt energiat ja teotahet.
Suudad oma plaane väga edukalt realiseerida ning teed häid valikuid, mis
kindlustavad sulle stabiilsuse ja majandusliku kasu.

Tervise
osas pead keskenduma tänasele päevale. Ära muretse sellepärast, mida
oled teinud või tegemata jätnud minevikus oma tervise osas. Oluline on
see, kuidas sa praegu toimid. Ole positiivne ja tee oma heaolu osas
teadlikke otsuseid.

Lõvi (24. juuli — 23. — august)

Armastuses
on sinu jaoks aeg, kus tunned, et sa ei ole oma olukorraga rahul, kuid
samas ei tea sa ka, mis on parim lahendus. Tunded on pigem segased ning
koged olukorda, kus mõistus tõmbab sind ühele poole ja keha teisele
poole. Otsuseid ei saa teha jõuga, seega ära muretse, vaid võta enda
jaoks aeg maha ja vaata, kuidas asjad kulgevad.

Tööga tuled
suurepäraselt toime, oled edukas, saavutad enda seatud eesmärgid ja võid
endaga igati rahul olla. Kuid kuna oled endast palju andnud, siis
tunned, et vajad vaheldust. Eriti hea oleks, kui saaksid lubada endale
pisikese puhkuse, mis mõtted töö juurest täiesti eemale viiks.

Tervisele
pead tähelepanu pöörama ja enda keha vajaduste eest hoolitsema. Järgi
põhimõtet — terves kehas, terve vaim. Ära riski ega ole hooletu. Isegi
sina ei ole kõikvõimas ning pead enda eest teadlikult hoolt kandma.

Neitsi (24. august — 23. september)

Armastuse
osas oled jõudnud teelahkmele. Sa tead hästi, mida sa tahad, kuid
mingil põhjusel oled otsustanud end teiste eest ohvriks tuua. Tegemist
on sinu eluga ja sinu tunnetega ning armastuses peab igaüks enda eest
seisma. Ole enesekindel ja näita enda ihaldusobjektile oma tundeid. Astu
julgeid samme, praegu on see ainus viis, mis sind sihile viib.

Tööasju
suudad rahulikult võtta. See ei tähenda, et tegemist oleks vähe, vaid
seda, et suudad teha täpselt niipalju kui vaja ning ühtlasi leida endale
ka piisavalt aega, et lõõgastuda ja nautida väljateenitud puhkust.

Tervise
üle sa kurta ei saa, kuid samas pead endale tunnistama, et võiksid
ühtteist siiski muuta, et ennast veel paremini tunneksid. Need ei pea
olema suured muutused, kuid pikas plaanis annaks ka oma toitumise
mõningane korrigeerimine, suitsetamise maha jätmine või alkoholi
tarbimise vähendamine kindlasti positiivse efekti.

Kaalud (24. september — 23. oktoober)

Armastuses
ootab sind aeg, kus tuleb oma hirmudest üle saada. Lase minevikul minna
ning ära kanna halbu mälestusi kaasas. Selleks, et armastuses võiks
valitseda harmoonia ja üksteisemõistmine, pead kõigepealt iseendaga rahu
sõlmima. Kui hindad ja austad ennast, siis tõmbad ka oma ellu
samasugust energiat.

Tööelus saad sel kuul hästi hakkama, kui
järgid väga traditsioonilisi ja sinu jaoks teada-tuntud töövõtteid ja
käitumismalle. Uuendused ja pöörased ideed jätab parem uueks aastaks
ootele. Järgi autoriteetide ja ülemuste nõuandeid, see toob sinu jaoks
parimad tulemused.

Tervise osas on ees ootamas muutused. Saad
näha enda panustamise ja tervisesse suhtumise tagajärgi. Nüüd on kätte
jõudnud aeg, kus nii positiivsed kui ka negatiivsed tulemused saavad
olema must-valgel näha.

Skorpion (24. oktoober — 22. november)

Armastuses
on saabunud aeg, kus pead edasi liikuma ja mõned tunded ja suhted enda
jaoks ümber hindama. Võid tunda end pisut nukrana, sest sinu ootused ei
ole saanud päriselt tõeks. Kõik ei lähegi alati meie plaanide järgi ning
seepärast on sinu jaoks parim soovitus lihtsalt usaldada elu. Ära
klammerdu oma visiooni külge, vaid lase end üllatada.

Töö osas
saad uusi pakkumisi ja ka sul endal on mitmeid häid ideid, mida soovid
ellu viia. Ära loo illusioone, vaid toetu selgetele ja kindlatele
faktidele. Olles realistlik ja kasutades oma eksimatut loogikat, suudad
edu saavutada.

Tervis on üldjoontes hea. Oled end viimasel ajal
tõsiselt käsile võtnud ja ei saa otseselt millegi üle kurta. Kõige
paremini mõjub sulle sel kuul sport, seks ja saun.

Ambur (23. november — 21.detsember)

Armastus
oled jõudnud perioodi, kus oled suuteline jätma seljataha kõik
probleemid ja ebamugavustunded, mis on sind vaevanud. Oled leidnud endas
sisemise tugevuse ja tasakaalu. Suudad oma partnerit mõista, oled
avatud ja usaldav. Kui oled vallaline, siis ongi sinu avatus ja võime
uut vastu võtta, see, mis toob sinuni partneri, kes pakub sulle
harmoonilist täiendust.

Tööd on olnud palju ja sa oled pisut
väsinud. Seoses eelseisva pühade ajaga pead end veel kord kokku võtma,
et kõik vajalik ära teha ning siis väljateenitud pisikest puhkust
nautida. Oled juba mõtetega rohkem lõõgastuse kui tööülesannete juures.

Tervis
võib sulle sel kuul pisut muret valmistada. Seda eelkõige sellepärast,
et oled enda peale palju kohustusi võtnud, puhkamist edasi lükanud ning
sellega on kogunenud paras unevõlg ning ka väike stress. — See more at:
http://alkeemia.ee/artiklid/Alkeemia-Taroskoop-detsember-2013/l-126/c-1474/#sthash.wdRszjFr.dpuf