„Erinevaid elemente esindavate märkide välimuses on väga suured erinevused,” rääkis Taimi. „Tulemärgid vaatavad alati julgelt silma — sellest saab kohe aru. Üldiselt ei löö nad pilku maha ega keeruta oma silmadega siia-sinna, vaid võib lausa jõllitama jääda.”

„Maamärgid vaatavad seevastu maha. Kui näost rääkida, siis näiteks Sõnnil on tihti ümmargune nägu ja ilusad suured silmad. Ka ilusad juuksed, alati läigivad. Neitsi on jällegi natuke mureliku ilmega,” selgitab Taimi.

„Veemärkidest rääkides — kõige tüüpilisem veemärk on Vähk. Nende pilk on justkui laugude alt. Skorpionil on seevastu väga läbitungiv pilk, selline jäine. Kaladel võib olla aga tuhat nägu justkui näitlejatel.”

„Õhumärgid on kõige liikuvamad. Kui ta maha istub, siis võtab ta kümme erinevat asendit, kusjuures need kõik võivad tema jaoks mugavad olla. Rääkides vaatavad õhumärgid tihtipeale üles — taeva poole. Kui räägitakse kehakeelest, siis üles paremale vaatajaid peetakse tihtipeale valetajateks, aga ei saa öelda, et õhumärgid kogu aeg valetaks. Nad vaatavad ülespoole kogu aeg.”

Lisaks kirjeldas Taimi, milline on erinevate sodiaagimärkide käepigistus, kõnnak ja isegi istumisstiil.

Kuula lähemalt saatest:

1x
00:00