Kaljukits (22. detsember - 19. jaanuar)

Armastuse osas on sel kuul sind ootamas ees rahulikumad ajad. Tegeled rohkem enda sisse vaatamisega ja suhtealaste teemade analüüsimisega. Võid tunda soovi ja vajadust suhte osas mõneks ajaks aeg maha võtta, et mõista, kus sa hetkel seisad ja kuhu soovid edasi liikuda. Kui oled vallaline ja alles otsid partnerit, siis ära pettu, kui sel kuul kedagi põnevat ei kohta. Järgmisel kuul on selleks taas võimalus.

Tööalaselt ootab sind hea kuu. Projektid sujuvad paremini ja kiiremini kui oled oodanud ning suhted nii alluvate kui ülemustega on suurepärased. Sul on põhjust oma saavutuste üle uhkust tunda.

Tervis ei pruugi sel kuul olla nii hea, kui oled lootnud. Ole tähelepanelik keha poolt saadetavate signaalide osas ning vajadusel konsulteeri arsti või terapeudiga. Ära unusta, et sinu enda panus on väga oluline. Sina oled see, kes eelkõige õigete valikutega suudab oma tervist hoida ja taastada.

Veevalaja (20. jaanuar - 18. veebruar)

Armastuse ja suhete osas tunned sel kuul tungivat soovi midagi muuta ning võimalusel alustada lausa puhtalt lehelt. Miks mitte seda teha? Alusta iseendast, vaata üle oma tunded ja ootused. Võibolla on sinu väärtushinnangud ajaga muutunud, või on sulle selgemaks saanud, mida sa suhtelt ootad, või mida sa kindlasti ei soovi. Igal juhul tuleb väike aja maha võtmine ja kokkuvõtete tegemine sulle kasuks.

Tööalaselt saad praegu juhinduda oma suurepäraselt vaistust ja tunnetusest. Oskad hästi ajastada nii läbirääkimisi kui ka projektide alustamist. Sinu ettevõtmisi kannab edu ning ka majandusliku tulu üle ei tohiks sa kurta.

Tervise osas on oluline taas leida hingerahu. Sa ei ole leidnud praegu enda jaoks kuldset keskteed, mis säilitaks hea tervise ning laseks ka elu nautida. Seega võid tunda, et kaldud aegajalt ühest äärmusest teise. Vaata enda sisse, et tunnetada, mida sa tegelikult vajad.

Kalad (19. veeb -20. märts)

Armastuse ja suhete valdkonnas toimub elavnemine. Tunned, et armud kergemini kui tavaliselt, liblikad on kõhus lendlemas ja see paneb sind särama ja rõõmu tundma. Sa ei otsi hetkel tõsist ja kindlat suhet, vaid võtad tänuga vastu selle, mida elu sulle pakub. Oskad nautida ilma muretsemata ja klammerdumata, tunned siirast ja puhast rõõmu armumise tundest endast.

Tööalaselt oled kiiresti kohanev, võtad vastu uusi väljakutseid ja suhtud kohustustesse pigem mänguliselt ja vabalt. Ühelt poolt murrab see rutiini, kuid teisalt pead ikkagi jälgima, et sa üle piiri ei läheks, sest see võib kaasa tuua hilisemaid suhete pingestumisi töökaaslastega.

Tervise seisukohast on sinu jaoks oluline mõista füüsiliste tervisehädade seotust sinu meeleolude ja mõtetega. See, kuidas sa end tunned, on paljuski sinu enda poolt kujundatav. Kui tõeliselt usud, et oled terve, tugev, õitsev ja harmoonias, siis seda sa oledki.

Jäär (21. märts - 20. aprill)

Armastuses on sind ootamas ees ajad, mis toovad endaga sensuaalsust ja usalduslikkust. Suhted on püsivad, pakkudes turvatunnet, rõõmu ja rahulolu. Vallaliste jaoks on praegu hea aeg, sest nüüd alanud tutvustest kasvavad välja pikaajalised ja viljakad suhted, mis rahuldavad mõlemat osapoolt.

Töö toob sulle sel kuul võimaluse rakendada oma varjus olnud talenti ja oskusi. Püüdled suurema vabaduse poole, mis laseks sul end täiel määral teostada ja ka sellest tulenevalt suurepäraseid lõpptulemusi nautida.

Tervise eest hoolitsemisel pead sisse viima muutused. Kui oled juba pikemat aega ühes rutiinis püsinud, siis nüüd on paras aeg anda kehale uus impulss ja pakkuda endale midagi uut ja põnevat.

Sõnn (21. aprill - 21. mai)

Armastuse ja suhete osas saad sel kuul kogeda enda jaoks olulist õppetundi. Saad näha suhte detaile ja inimeste käitumist hoopis uue nurga alt. See võib esialgu mõjuda ootamatult ning ebakindlust tekitavalt, kuid pikemal süvenemisel mõistad, et antud kogemus tuleb sulle isikliku arengu seisukohalt hoopiski kasuks. Sellele toetudes saad tulevikus teha enda jaoks paremaid otsuseid.

Töö osas pead sel kuul silmas pidama seda, et sa ei ülehindaks oma võimeid. Sul on palju häid plaane ja ideid, kuid aja ja finantsi pool on paraku piiratud. Katsu teha valik, ning keskenduda nendele projektidele, mille osas oled 100% kindel, et need töötavad. Liigselt kohustusi enda kanda võttes, ei suuda sa ühtegi ideed täiuslikult realiseerida.

Tervise osas pea silmas mõõdukust ja tasakaalu. Mõtle järele, kas ehk oled mingile olulisele faktorile, mis mängib tervise osas suurt rolli, liiga vähe tähelepanu pööranud. Kui see on nii, siis katsu end parandada ja harmoonia taastada.

Kaksikud (22. mai - 21. juuni)

Armastus ja suhted saavad sel kuul sinu jaoks teemaks, mis põhjustavad palju mõtteainet. Sa pead langetama olulise otsuse, mis aitaks sul liikuda lähemale oma suhtealastele eesmärkidele. Kas sa tunned, et sind hoiab miski tagasi või on sul mingeid tõekspidamisi, mida sa tunned, et ei suuda murda? Nüüd on aega selleks, et olla spontaanne ja lasta juhtuda asjadel, mille osas oled põhjendamatut hirmu tundnud.

Töö osas oled läbinud olulise teelõigu suurema iseseisvuse suunas. Tunned end kindlamini ja ei karda enam võtta ka suurt vastutust, kui selleks tekib vajadus. Sa oskad oma võimeid väga adekvaatselt hinnata ning see toob sulle ka kaaslaste tunnustuse.

Tervise osas on ootamas head ajad. Kui sind on kimbutanud mingit sorti probleemid, siis just nüüd leiad enda jaoks sobivad tervendamismeetoodid ning tunned ent peagi taas tervisest pakatavana ja energilisena.

Vähk (22. juuni - 23. juuli)

Armastuse osas puutud nüüd kokku nii mõnegi huvitava inimesega, ning see toob kaasa ka suhteteemade aktiveerumise. Sa tunned, kuidas mõistus kallutab su valikuid ühele ja kirg teisele poolele. Keset tunnetetormi on raske otsuseid langetada ja head valikut teha, seepärast leia enda jaoks võimalus situatsioonist eemalduda ning asju pisut kaugemalt vaadata.

Töö osas asud faasis, kus tunned endasse voolavat palju energiat. See laseb sul genereerida suurepäraseid ideid ning olla loominguline. Soovid praegu üle kõige teha midagi sellist, mis murraks harilikku töörutiini. Nutikad ümberkorraldused tulevad kasuks nii sinu enesetundele kui tööviljakusele.

Tervis sõltub sul sel kuul sellest, kui palju suudad leida aega, et viibida värskes õhus, nautida loodust ja tunnetada ühtsust universumiga. Kõik, mis on loomulik ja looduslik, tervendab ja kosutab su keha ja meelt.

Lõvi (24. juuli - 23. - august)

Armastuses on sind sel kuul ees ootamas uued tuuled. Võid kogeda kirglikku iha kellegi järele või peadpööritavat armumist ning see lööb sind oma tavapärasest situatsioonist täiesti välja. See, mis sellest tugevast impulsist edasi saab, mis sinu elu puudutab, on juba sinu enda soovide ja oskuste teha.

Töö osas soovid sel kuul palju saavutada, näitad üles initsiatiivi ja tutvustad meeleldi oma ideid. Sinus on küllaldaselt mõju- ja veenmisjõudu, et panna ka kaaslased oma ideedesse uskuma ja nende elluviimisele kaasa aitama.

Tervis sulle muret ei valmista, oled täis energiat ja väge. Suudad leida enda jaoks parimad valikud ning tunned lausa füüsiliselt, kuidas need sulle hästi mõjuvad. Sinus on peidus tervendaja, kes vajadusel suudab end ka suuremast tervisehädast ise terveks ravida.

Neitsi (24. august - 23. september)

Armastuse osas on sind ees ootamas head uudised. Nüüd täituvad need soovid, millest oled juba pikalt unistanud. Elu toob sinu teele õnnelikke juhuseid ja koged suurepäraseid emotsioone, mis panevad sind tunda, et oled tõeliselt õnnelik. Need inimesed, kes nüüd sinu teele satuvad, on tulnud selleks, et jääda.

Tööalaselt avanevad sinu jaoks praegu suurepärased võimalused. Kui oled otsinud uut töökohta, võimalusi lisatööks või enesetäienduseks, siis nüüd on saabunud ega, kus saad oma teadmisi ja oskusi täielikult realiseerida ning sulle pakutakse ka võimalust midagi uut ja kasulikku juurde õppida.

Tervise osas on oluline lasta oma emotsioonidel vabalt voogata. Ära hoia endas negatiivseid tundeid, pettumusi ega hingevalu. Leia võimalus neil minna lasta.

Kaalud (24. september - 23. oktoober)

Armastuse osas on sind ees ootamas jõudmine uutesse kõrgustesse, kui oled juba pikemat aega viibinud püsisuhtes. Sinu suhe saab uue hingamise ja tunnetad, et liigud õiges suunas. Kui oled vallaline, siis kohtud just nüüd enda jaoks olulise inimesega ja see saab toimuma reisil või väljasõidul. Igal juhul mitte sinu tavapärases keskkonnas.

Tööalaselt oled saavutanud midagi olulist ja nüüd on õige aeg seda ka vääriliselt tähistada. Luba endale väike preemia, mis oleks sulle tunnustuseks hea töö eest. Praegu keskendud palju tööga seotud inimsuhetele ja uute kontaktide loomisele.

Tervise osas pead sel kuul tähelepanelik olema. Kui sul on mõni tervisehäda, siis tegele sellega, kuid ära lase sellel hakata oma elus peamist rolli mängima. Hoia ka probleemide korral elu erinevad valdkonnad võimalikult tasakaalus. 

Skorpion (24. oktoober - 22. november)

Armastuses on ees ootamas uuendused. Jätad oma aja ära elanud tunded ja inimsuhted selja taha ja liigud edasi. Elad läbi sisemisi ja väliseid muutusi, millega kaasnevad täiesti uued elamused. Loobud senistest reservatsioonidest ning algatad intiimsuhte, mis toob su ellu kirge ja kuumi tundeid.

Töö osas pead sel kuul olema kannatlik. Arengud toimuvad, kuid need on aeglased ja võivad sind muuta kärsituks. Katsu seda võtta aga kui õppetundi, mis laseb sul protsesse kõrvalt jälgida ja analüüsida.

Tervise osas on nüüd aeg jätta selja taha vanad uskumused ja hoiakud, mis takistavad sul jõudmast uuele vaimsele ja füüsilisele tasandile. Tegele meditatsiooni ja vaimsete praktikatega, mis lõõgastavad ja rahustavad su meelt.

Ambur (23. november - 21.detsember)

Armastuse ja suhete osas on nüüd aeg selleks, et nautida oma partneriga muretult iseennast ja oma suhet. Taaselusta esialgne kirg ja romantika, mis teid kokku tõi. Kui oled vallaline, siis on aeg silmad lahti ringi käima asuda. Sinu unistuste partner ootab sind seal, kus sa oodatagi ei oska - seega, ole valmis üllatusteks.

Tööalaselt toimub sinu jaoks tohutu edasiliikumine. See tähendab nii suurt arenguhüpet, kui ka kohustuste ja vastutuse suurenemist. Ära löö kõhklema, kas ette võetud projektid on nii suurt pühendumist väärt. Oled õigel teel ja sinu tööd kroonib edu.

Tervise seisukohast on kõige olulisem positiivne mõtlemine. Usk on äämiselt tõhus ravim sinu jaoks ja sa tead, et sinu meeleolu mõjutab suuresti ka sinu füüsilise keha seisukorda. Luba endale küllaldaselt rõõmu, naudingut, naeru ja suurepäraseid kogemusi, see hoiab su tervise korras.