Eluteenumbri leiad, liites kokku kõik numbrid oma — või kellegi teise sünnikuupäevas ja taandades tulemuse ühekohaliseks. Näiteks kui oled sündinud 05.03.1978, liida nii: 5+3+1+9+7+8=33=3+3=6. Nüüd arvuta samamoodi välja selle inimese eluteenumber, kellega kokkusobimine sind huvitab.

Kui su elutee on 1

1+1

Kui nemad jõud ühendavad, on see plahvatusohtlik, sest mõlemad konkureerivad teineteisega ja tahavad olla number 1. Kui nad on leidnud üksmeele, võivad nad juhtida äri ja laiendada selle impeeriumiks. Kuid niipea kui nad hakkavad teineteisega võistlema, kui oma inetu pea tõstab
armukadedus või konflikt, on nad pöörases hädas.

1+2

Suhted võivad olla väga head. Kui 1 juhib äri ja vastutab selle eest, siis ei lase 2 tal unustada armastust ja romantikat. Suhted võivad puruneda, kui 1 kogu aeg töötab ja on pidevalt lennus, sest 2 tunneb end siis hüljatuna.

1+3

3 on väga hea partneri kiitja ja tunnustaja ja seda just 1 vajabki. 1 võib aidata 3-l keskenduda ja täita oma unistusi, kuid vältida tuleks kriitikat teineteise aadressil, sest kumbki seda kuigi hästi ei talu. Magamistoas armastab see paar rollimänge.

1+4

See paar saab paremini hakkama äris kui armastuses. 4 võib end ebamugavalt tunda igas olukorras, mis väljub tema kontrolli alt, kuid 1 on armastuses spontaanne ja tal on palju
energiat. Siin on kaks väga erinevat energiat, kuid armastus võib võita kõik.

1+5

See paar võib vapustavalt hästi sobida, sest mõlemad on mõistusenumbrid ja saavad teineteise
sõltumatusevajadusest hästi aru. 5-l on vaid vaja vältida asjatut dramaatikat. Kõige õnnestunumaks kujuneb nende suhe siis, kui kumbki on nii hõivatud, et koosolemishetki on harva, kuid seda eredamad need on.

1+6

Nende kahe vahel võib olla pingeline võitlus. Kaks võimsat ego põrkavad kokku ja tagajärjed võivad olla laastavad. Suhe ükskõik mis vallas toimib siis, kui kumbki saab mängida eraldiseisvat ja tähtsat rolli ning teda selle eest ka tunnustatakse.

1+7

See paar ei lakka kunagi mõtlemast ega juurdlemast. Võib juhtuda, et nad lahkavad oma
partnerit, kuni pole enam midagi järel. 7-l on vaja aeg-ajalt üksi olla ja 1 ei peaks seda isiklikult võtma.

1+8

See paar on pimestav, kui nad koos äri ajavad. Nende armastus on kas leegitsev — või
ei tulegi sealt midagi. 8 peaks laskma 1-l kas või mõnigi kord võita, siis tunneb 1, et teda armastatakse ja hinnatakse.

1+9

1 võib pidada 9-t üleolevaks. Nende suhted võivad olla vägagi põnevad, sest 1 on alguse ja 9 lõpuleviimise number. Kui see paar õpib elama olevikus, siis tänavad nad taevast, et on üksteist leidnud.

Kui su elutee on 2

2+2

Rohkem kui midagi muud vajab 2 armastust. Nende armastus on tõeline kingitus, sest mõlemal on ühesugune vajadus armastada ja olla armastatud ning nad hakkavad üksteist tunnustama. Kui üks neist tunneb, et teda rünnatakse, võib ta oma kaaslast sügavalt haavata, mida teisel on raske unustada.

2+3

Suurepärane kombinatsioon armastuses. 2-l pole probleemi tagaplaanile jäämisega, kui 3 tahab rambivalguses särada. Palju naeru ja füüsilist keemiat.

2+4

Mis puudutab kodu ja perekonda, võib see olla täiuslik liit. Probleeme võib põhjustada see, et 2 tahab kogu aeg teada, kuidas on lood nende suhetega, kuid 4 tõmbub mures olles eemale. Kui 4 on probleemi oma peas lahendanud, tuleb ta 2 juurde tagasi ja näitab oma armastust, nii et 2
ei tohiks 4 eemaletõmbumisest solvuda.

2+5

See paar peab oma suhete kallal vaeva nägema. 5 võib hakata kergesti tundma, et teda lämmatatakse, sest 2 tähelepanu nõuab. Kui teineteisega ei kohaneta, suhe ei kesta — 5 hakkab jahtima põnevust ja 2 otsima sooja turvalist ümbrust.

2+6

Suurepärane paar armastuses. Nende liit võib kesta eluaja. Edu võti on siin teadlikkus teineteise tõelistest vajadustest.

2+7

2
võib end ära kurnata, püüdes 7-t õnnelikuks teha. Probleem: 2-le meeldib partneriga kogu aeg rääkida, aga 7-l pole mõnikord midagi öelda. Kui 2 ei leia endale hobi või midagi muud, millele vahetevahel keskenduda, hakkab ta tundma end üksikuna.

2+8

Hea partnerlus äriks. Ka armastajatena peaksid nad suhtuma oma suhtesse kui äripartnerlusse, nii et 2 hoolitseks perekonna ja 8 majandusliku poole eest. Kui negatiivne 8 tunneb end ohvrina ja süüdistab kõiki selles, mis tal on elus valesti läinud, on see 2-le eriti raske, sest 2 tahab teisi
rõõmustada ja õnnelikuks teha.

2+9

9 on karja juht ja keegi ei tule selle pealegi, et ka nemad vajavad hoolitsust. Kuid 2 taipab temalt küsida: “Kas sinuga on kõik korras?” 9 on enamasti kusagil maailma päästmas, ja nende suhe kestab vaid siis, kui ta koju tulles 2 armastusega lausa üle kallab.

Kui su elutee on 3

3+3

Kui kolmed kohtuvad oma karjääri alguses ja rabelevad, põgenevad nad teineteise embusse ja muutuvad vastutustundetuks. Kuid edukate kolmede armastus on lihtsalt vapustav. Nad suudavad anda teineteisele jõudu ja saavutada kõik, mida igatsevad.

3+4

Keerulised suhted, mille kestmise nimel tuleb tublisti pingutada. 4-l on vaja võtta omaks kolme kirg ja ja eluarmastus, kuid kompromisse peavad tegema mõlemad. 3 võib selles suhtes pisut kõrgemalt lennata, sest ta teab, all on tugev võrk, mis püüab ta kukkumise korral kinni.

3+5

See
paar tunneb teiseteise seltskonnast rõõmu ja on iga peo hing. Nad on nagu säravad tuled, ja võivad nagu tuledki meelitada ligi putukaid. See paar ei tohiks võtta enda peale tegelemist liiga paljude inimeste ja projektidega, muidu ei jää neil teineteisele andmiseks enam midagi järele.

3+6

Vapustav partnerlus. Koos 6-ga tunneb 3, et tema eest hoolitsetakse ja teda armastatakse. Seksuaalne tõmme on kogu aeg olemas ja parim koht, kuhu põgeneda, on teineteise embus.

3+7

Siin on tegu vastandite tõmbumisega, peamiselt seob neid tugev füüsiline tõmme. 3 armastab inimesi, kuid 7 võib kontakteeruda teistega üksnes selleks, et end üksiolemise pärast (peamiselt looduses) välja vabandada. 3 ei tohiks 7-t pinnida, muidu sulgub viimane veelgi rohkem endasse.

3+8

Tuleb näha pisut vaeva. 8 võib olla nii hõivatud tööalaste eesmärkide saavutamisega, et 3 tunneb end lausa hüljatuna. Kolme tüütab, kui 8 tunneb end ohvrina, sest 3 ei taha kogu aeg ühel kohal tammuda.

3+9

3 võtab 9 mured südamesse. Kui ta ei suuda aidata 9 probleeme lahendada, toob see kaasa meeleheite. Nende kahe suhted on intensiivsed ja kulgevad suurtest tülidest kirgliku leppimiseni magamistoas.

Kui su elutee on 4

4+4

Need suhted kestavad tavaliselt kaua. Neile ei meeldi kohtamas käia ja kord juba panuse teinud, tahavad nad, et see oleks igaveseks. Mõlemal on vajadus tunda end kindlustatuna ja seda nad teineteisele ka pakuvad.

4+5

5
võib kogemata 4 tundeid haavata. 4 hoiab suhteid, mis pole korras, lihtsalt seetõttu, et talle ei meeldi muutused. 5 võib tunda end lõksupüütuna ja tahta lahku minna.

4+6

Suurepärane kooslus, eriti kui paaril on ka lapsed. Sedasorti ühendus, kus vanemad hoiavad laste tõttu perekonda iga hinna eest koos. Kui neil pole lapsi, võib see olla äri või kodu, millesse nad on investeerinud ja mida ei taha kaotada — igal juhul teevad nad kokkujäämiseks hiiglasuuri
pingutusi.

4+7

Neid hoiab koos kindlustundevajadus, aga kirglik armastus sageli puudub. Tihti on mõlemal armuafäär väljaspool abielu, kuid oma partnerit nad ei jäta. 4 loob kindluse, mis aitab 7-l panna oma hiilgavad ideed vilja kandma.

4+8

Selle partnerluse võtmesõna on sihikindlus. Mõlemal on elus rasked õppetükid. Nad ei tohiks loopida teineteisele hoolimatuid sõnu ega süüdistada, selle asemel peaksid nad õppima armastuse sõnadega väljendamist.

4+9

4 pole nii seltskondlik kui 9. Kui 4 on kriitiline 9 vanemate suhtes, võib suhe laguneda. See paar peaks keskenduma teineteise tugevatele külgedele, ainult nii jääb nende liit kestma.

Kui su elutee on 5

5+5

Teie olete nagu kaks võidusõiduautot, kes üha kihutavad ega vaevu pidureid kontrollima. Kas sõidate hunnikusse või mitte? Kõigil sõpradel on teie suhete kohta oma arvamus. Seksuaalne tõmme on metsik ja plahvatusohtlik.

5+6

5-le meeldib vabadus ja 6 armastab kodu. Numeroloogia annab sellele suhtele kõigepealt vastuseks ei, kuid siiski võib teist kahest asja saada. Kui 6 õpib, et ei ole mingit kasu, kui 5 pideva äraoleku tõttu lamenti lüüa, vaid ka üksi saab elu huvitavaks teha, on teil lootust.

5+7

Teie reisige koos ja vaadake maailma. 7 suudab partnerit läbi näha, nii et 5-l pole mingit mõtet luisata. Magamistoas võib teil koos väga põnev olla.

5+8

See paar on nagu plahvatus. 8 teeb tööd ja teenib raha, nii et 5 võib isegi rohkem mängida kui varem. Kui aga 8 tahab hoida kokkukuhjatud raha vaid pangas, võib see nende liidu pauguga
lõhki lüüa.

5+9

Koos saavad neist oma lastele head vanemad. Oht: kumbki võib olla nii hõivatud, et teineteise jaoks mahti ei jäägi. Armukadedus lõhub selle liidu kiiremini kui ükskõik milline muu tunne.

Kui su elutee on 6

6+6

Abielu, kodu ja perekond on leiutatud selle paari jaoks. Nende kodu on ilus, mööbel, kõik asjad ja ka toit on imepärane. Ärge vaid korrutage midagi taolist nagu “see on liiga hea, et tõsi olla”, sest sõnadel on suur jõud.

6+7

See ühendus nõuab pisut tööd, kuid lootust on. 6 võib 7-t lihtsalt segada, samas kui 7 ei pruugi 6-t kuulatagi. Kolige elama vee äärde, vesi mõjub 7-le rahustavalt.

6+8

Seda paari märkavad kõik, sest nad avaldavad muljet. Füüsiline tõmme on suur ja füüsiline kontakt annab neile selle energialaengu, mille kohta nad isegi ei teadnud, et nad seda vajavad. 6 ei peaks ootama, et 8 ta mõtteid loeb, vaid oma soovid selgelt välja ütlema.

6+9

See paar teab, kuidas teineteisele anda ja kuidas vastu võtta. 6 arvab, et võib 9-lt paljugi õppida. See liit võib kesta eluaja.

Kui su elutee on 7

7+7

7 ja 7 on vahvad sõbrad. Nad lihtsalt saavad teineteisest, eriti ülisuurest üksindusevajadusest väga hästi aru. Nende vaimne side on täiuslik, kuid füüsiline võib üleüldse puududa.

7+8

Magamistoas kogevad nad midagi enneolematut. 7-le sobib see, et 8 on töönarkomaan, nii jääb talle piisavalt aega üksi olla. Mõlemad on tuntud oma liigse otsekohesuse poolest, nii et valige hoolikalt sõnu.

7+9

Kui 7 ei käitu nii, nagu oleks ta jumal, naudib 9 tema seltskonda. Kõik teised inimesed maailmas ununevad — neil on teineteisele niivõrd palju pakkuda. Samas on nad rahul, kui peavad teineteisest ajutiselt eemal olema.

Kui su elutee on 8

8+8

8 ja 8 peaks oma partnerlusse suhtuma kui ärisse. See võib siis olla lihtsalt armastuse äriettevõte. 8 on keeruline number ja kui ühel 8-l on raske, kas teine 8 lohutab siis teda? See paar peaks pidama meeles, et sama asja tegemine ikka ja jälle, oodates erinevat tulemust, tähendab
hullumeelsust.

8+9

Probleemiks võib selle paari puhul osutuda ahnus. 9 võib välja paista üleolevalt armulik, mis sunnib 8-t oma viha välja paiskama nii, et seda on hiljem võimatu heastada.

Kui su elutee on 9

9+9

Koos avaldavad nad muljet. Just nemad teevad asjad ära. Kaks 9-t peegeldavad teineteist, kaasa arvatud teineteise vigu, ja võimendavad neid. Nad tahavad olla täiuslikud vanemad. Neil tuleb iseendale andeks anda tõsiasi, et nad on inimesed. Sellel paaril on nii sügava armastuse
võimalus, et see on kõrgemal füüsilisest ja isiklikust.